2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Ben 5 haftaligim ama ne mide bulantisi var ne baska belirti. Biraz yorgunum sadece. Mide bulantisi olmak zorunda mi? Neden midem bulanmiyor diye tribe giriyorum..
Canım chia tohumunu kullanma bence diyetisyene gidiyorum gebe kaldığımı söyledim o bana yememem gerektiğini söyledi

Bebek icin beslenme rutininize kattiginiz bir sey var mi kizlar? Chia tohumlu smoothiler yapiyorum, ceviz vs tuketmek disinda yaptiginiz tarifler var mi?
Ben 5 haftaligim ama ne mide bulantisi var ne baska belirti. Biraz yorgunum sadece. Mide bulantisi olmak zorunda mi? Neden midem bulanmiyor diye tribe giriyorum..
Ben avokado aldım, ceviz tüketmeye başlıcam, doğal cam şişede satılan meyve sularından aldım ne kadar doğal bilemiyorum😅 protein önemliymiş bol bol süt yumurta et tavuk tüketmeye özen göstericem. Aklıma bunlar geldi şimdilik ekstra bir şeyler bilenler bizi de aydınlatsın😍

Herkese merhaba 5+0, 4 Ağustos Sat bugün keseyi gördük 0.61 mm çıktı kesenin boyutu küçük haftasına göre dedi doktorum çok korkuyorum iki düşüğüm var iğne fitil artı hap kullanıyorum haftaya tekrar gidecem kontrole o kadar huzursuzum ki kimse anlamıyo beni
Canim hayirli uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.seninle aynıyız bende Sat a göre 5+0 ama gel görki deger 482. Artış hızım iyi görünüyor ama bence şükret en azından keseyim gordun umudun bir nebze daha çoğaldı.

Canim hayirli uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.seninle aynıyız bende Sat a göre 5+0 ama gel görki deger 482. Artış hızım iyi görünüyor ama bence şükret en azından keseyim gordun umudun bir nebze daha çoğaldı.
Bende avakado muz yemeye çalışıyorum diyetisyenim o şekilde söyledi tutunmasına yardımcı oluyormuş kefir içiyorum ekmek falan tüketmey kestim paketli ürünleri falan

Çok şükür sende görürsün sağlıkla en kısa sürede görmediysen umarım. Haklısın da önceden de keseyi gördüm sonrası gelmediği için ister istemez tedirgin oluyorum. Allah büyüktür bakalım yaşayıp görecez güzel olur her şey hepimiz için umarım

Ay ben dee ya :KK51:

Ben avokado aldım, ceviz tüketmeye başlıcam, doğal cam şişede satılan meyve sularından aldım ne kadar doğal bilemiyorum😅 protein önemliymiş bol bol süt yumurta et tavuk tüketmeye özen göstericem. Aklıma bunlar geldi şimdilik ekstra bir şeyler bilenler bizi de aydınlatsın😍
Supersiniz ya.
Sut yumurta ceviz bunlar cok onemli. Haftada 2 balik yiyin diyorlar ben en son baligi 10 sene once falan yemistim. Ah analik...

Kızlar 1 saat markete gittik geldik ben pertim ya. Rahmimde kasılmalar var ağrım var belim ağrıyo hiç halim kalmadı bu hep böyle mi olucak 😞
Ben de öyleyim canım akşam bir yürüyüşe çıkalım dedik biraz avmde dolandık biraz açık havada yürüdük pert oldum zaten yavaş yürüyorum ayakta olmak da zorladı sanki.
İşte napıcam bilmiyorum şu an izindeyim 🙈

Kızlar ya benim miğdem deliniyor sanki ağzıma küçük birşey bile atmasam kötü oluyorum ya böyle birşey için çok erken değil mi 😔

Ben her sabah avokado yiyorum kahvaltıda, haşlanmış yumurta istemiyor canım o yüzden peynirli omlet tarzı şeyler yapıyorum. Kuru kayısı,ceviz yiyorum. Ara öğün olarak da midem yanmıyorsa kuruyemiş yiyorum normalde hiç meyve yemem de bugün yiyesim geldi meyve yedim acıkınca oglen

X