2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım hepimiz. Doktor kontrolüne gittin mi belirtilerin ne durumda birde 🌸
Gittim canım zaten benim tüpbebek, dün keseyi gördüm çok şükür şuan belirtilerim azaldı arada belim ve kısa süreli kasık ağrılarım oluyor

Çok şükür sende görürsün sağlıkla en kısa sürede görmediysen umarım. Haklısın da önceden de keseyi gördüm sonrası gelmediği için ister istemez tedirgin oluyorum. Allah büyüktür bakalım yaşayıp görecez güzel olur her şey hepimiz için umarım
Hic kalbine alma.guzel olucak de.ben bu değerler ile umudumu yitirmedim.gec dollenme diyorum.kurum farklılığı diyorum.artis hızım iyi sadece erken öğrendim diyorum.belki sizden 1 hafta sonra gorucem keseyi ama ama Rabbım inancım sonsuz.oglumun bugun niye benim kardeşim yok diye üzüntüden yataga yatıp 2 saat kalkmayisini görecek ve bize mucizemizi nasip edecek.oglumun daha haberi yok söylemedim.

Bana bugün direkt 2 hafta sonra gel dedi de demek ki duyulacak ki haftaya çağırmış güzel haberlerini bekliyorum🥰
İnşallah iki düşük yaptım önceden o yüzden tedbirli ilerliyoruz kalp atışını duyana kadar her hafta çağırır sanırım haftaya kalp atışını duymasa da kesenin içinde bebeği falan görür belki şimdi çok küçük sadece kese göründü bugün 6 mm şu an kese

İnşallah iki düşük yaptım önceden o yüzden tedbirli ilerliyoruz kalp atışını duyana kadar her hafta çağırır sanırım haftaya kalp atışını duymasa da kesenin içinde bebeği falan görür belki şimdi çok küçük sadece kese göründü bugün 6 mm şu an kese
Peki dusuklerin araştırılması yapıldı mı genetik test gibi

Zormuş gerçekten kuzum inşallah bulantı kusma eklenmez bunlara. Tekrar hoşgeldin diyeyim bu arada görmedin galiba🙈♥️
Ayy kusura bakma nolur canım görmedim ben🙈 hoşbuldum💛 ve iyi bir haber veriyim benim ilk çocukta kusmalarım olmadı sadece arada bir midem bulanacak gibi oluyordum yemek sonrası. Her zaman olmuyodu oda. Demem o ki her kadında olacak diye bir şey yok. Umarım bu gebeliğimde de yaşamam kusma olayını ve umarım sen ve diğer arkadaşlarım da hiç kusma yaşamaz 🌺

Hic kalbine alma.guzel olucak de.ben bu değerler ile umudumu yitirmedim.gec dollenme diyorum.kurum farklılığı diyorum.artis hızım iyi sadece erken öğrendim diyorum.belki sizden 1 hafta sonra gorucem keseyi ama ama Rabbım inancım sonsuz.oglumun bugun niye benim kardeşim yok diye üzüntüden yataga yatıp 2 saat kalkmayisini görecek ve bize mucizemizi nasip edecek.oglumun daha haberi yok söylemedim.
Çok güzel olsun her şey 🙏🏻 benim ilk bebeğim olacak hepsi sağlıkla gelsin birbirimize dua edelim ❤️

Gel sarılalım arkadaşım birebir aynıyız🥹 hep yorgun hasta gibiyim ben de, uyuklamalarım başladı erkenden. Odaklanamıyorum. Ayakta uzun süre kalınca kasık ağrısı demek ki hepimizde oluyormuş insan en azından rahatlıyor bunların normal olduğunu görünce
Evet evet çok benziyor hepimizin belirtiler, sağ saglim kavusalim minnoslara 🙏

Kizlar biraz ozel ancak birsey danisacagim..sonucta size danismicamda kime danisacagim☺️benim iccamasirimda surekli ıslaklik var.ama akinrti gibi diyemem sanki islanmis gibi..koku yok bisey yok.terliyormu acaba diyorum..o islaklik yuzindende surekli panik oluyorum yolda falan acaba islaklik ne diye..kanama mi var o bu..wcye gidene kdr endişe...basina gelen varmi?
Aay şu an okudum bunu, tamamen aynı çamaşırım altıma yapmışım gibi bir de bir damla kadar kremsi akıntı oluyor

X