Çok sıkıştım sanıp bi iki damlacık idrarımı yapıyorum birdeBenimde son 2 gündür aynı şekilde canım. Sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum normaldir heralde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sıkıştım sanıp bi iki damlacık idrarımı yapıyorum birdeBenimde son 2 gündür aynı şekilde canım. Sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum normaldir heralde.
Önceki gebeliğimde bende öyleydim canım durup dururken tuvalete gidip bakıyordum. Güzel şeyler düşün, düşünelim hepAynen bugun artik delirdim.cunku islaklik yuzunden surekli kanamam mi var diye panik oluyorum
Keseyi gördünüz mü canımBenimde aynı 4 ağustos
Evet canım gördüm ama benim beta değerim çok yüksektiKeseyi gördünüz mü canım
Bende gördüm de haftaya tekrar çağırdı kontrol için kalp atışı için erken sanırım iki hafta sonra falan duyulur hayırlısıylaEvet canım gördüm ama benim beta değerim çok yüksekti
Bana bugün direkt 2 hafta sonra gel dedi de demek ki duyulacak ki haftaya çağırmış güzel haberlerini bekliyorumBende gördüm de haftaya tekrar çağırdı kontrol için kalp atışı için erken sanırım iki hafta sonra falan duyulur hayırlısıyla
Gittim canım zaten benim tüpbebek, dün keseyi gördüm çok şükür şuan belirtilerim azaldı arada belim ve kısa süreli kasık ağrılarım oluyorİnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım hepimiz. Doktor kontrolüne gittin mi belirtilerin ne durumda birde
Hic kalbine alma.guzel olucak de.ben bu değerler ile umudumu yitirmedim.gec dollenme diyorum.kurum farklılığı diyorum.artis hızım iyi sadece erken öğrendim diyorum.belki sizden 1 hafta sonra gorucem keseyi ama ama Rabbım inancım sonsuz.oglumun bugun niye benim kardeşim yok diye üzüntüden yataga yatıp 2 saat kalkmayisini görecek ve bize mucizemizi nasip edecek.oglumun daha haberi yok söylemedim.Çok şükür sende görürsün sağlıkla en kısa sürede görmediysen umarım. Haklısın da önceden de keseyi gördüm sonrası gelmediği için ister istemez tedirgin oluyorum. Allah büyüktür bakalım yaşayıp görecez güzel olur her şey hepimiz için umarım
İnşallah iki düşük yaptım önceden o yüzden tedbirli ilerliyoruz kalp atışını duyana kadar her hafta çağırır sanırım haftaya kalp atışını duymasa da kesenin içinde bebeği falan görür belki şimdi çok küçük sadece kese göründü bugün 6 mm şu an keseBana bugün direkt 2 hafta sonra gel dedi de demek ki duyulacak ki haftaya çağırmış güzel haberlerini bekliyorum
Peki dusuklerin araştırılması yapıldı mı genetik test gibiİnşallah iki düşük yaptım önceden o yüzden tedbirli ilerliyoruz kalp atışını duyana kadar her hafta çağırır sanırım haftaya kalp atışını duymasa da kesenin içinde bebeği falan görür belki şimdi çok küçük sadece kese göründü bugün 6 mm şu an kese
Ayy kusura bakma nolur canım görmedim ben hoşbuldum ve iyi bir haber veriyim benim ilk çocukta kusmalarım olmadı sadece arada bir midem bulanacak gibi oluyordum yemek sonrası. Her zaman olmuyodu oda. Demem o ki her kadında olacak diye bir şey yok. Umarım bu gebeliğimde de yaşamam kusma olayını ve umarım sen ve diğer arkadaşlarım da hiç kusma yaşamazZormuş gerçekten kuzum inşallah bulantı kusma eklenmez bunlara. Tekrar hoşgeldin diyeyim bu arada görmedin galiba
Çok güzel olsun her şey benim ilk bebeğim olacak hepsi sağlıkla gelsin birbirimize dua edelimHic kalbine alma.guzel olucak de.ben bu değerler ile umudumu yitirmedim.gec dollenme diyorum.kurum farklılığı diyorum.artis hızım iyi sadece erken öğrendim diyorum.belki sizden 1 hafta sonra gorucem keseyi ama ama Rabbım inancım sonsuz.oglumun bugun niye benim kardeşim yok diye üzüntüden yataga yatıp 2 saat kalkmayisini görecek ve bize mucizemizi nasip edecek.oglumun daha haberi yok söylemedim.
Yaptım hepsini çıkmadı bir şey ama yine de progesteron kullanıyorum hap fitil haftada bir de iğnePeki dusuklerin araştırılması yapıldı mı genetik test gibi
Anladım canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alirsinYaptım hepsini çıkmadı bir şey ama yine de progesteron kullanıyorum hap fitil haftada bir de iğne
Evet evet çok benziyor hepimizin belirtiler, sağ saglim kavusalim minnoslaraGel sarılalım arkadaşım birebir aynıyız hep yorgun hasta gibiyim ben de, uyuklamalarım başladı erkenden. Odaklanamıyorum. Ayakta uzun süre kalınca kasık ağrısı demek ki hepimizde oluyormuş insan en azından rahatlıyor bunların normal olduğunu görünce
Evet evet benim de öyle son 3-4 gündür arttı gibi hissediyorumAy daha yarim saat once yazdim bunun halkinda..bende mi bi problem var diyee.su gibi camasirim sureklii
Ben de öyle, normalde günlük ped kullanırdım ama şimdi zararı olur diye kullanmıyorum sürekli çamaşır değiştiriyorumBenimde son 2 gündür aynı şekilde canım. Sık sık değiştirmek zorunda kalıyorum normaldir heralde.
Bende sizlama var akıntı var usuttum galibaEvet evet benim de öyle son 3-4 gündür arttı gibi hissediyorum
Çok hareket olunca oluyor kasıklarda ağrı da akıntım 2-3 gündür varBende sizlama var akıntı var usuttum galiba
Aay şu an okudum bunu, tamamen aynı çamaşırım altıma yapmışım gibi bir de bir damla kadar kremsi akıntı oluyorKizlar biraz ozel ancak birsey danisacagim..sonucta size danismicamda kime danisacagimbenim iccamasirimda surekli ıslaklik var.ama akinrti gibi diyemem sanki islanmis gibi..koku yok bisey yok.terliyormu acaba diyorum..o islaklik yuzindende surekli panik oluyorum yolda falan acaba islaklik ne diye..kanama mi var o bu..wcye gidene kdr endişe...basina gelen varmi?