2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar 1 saat markete gittik geldik ben pertim ya. Rahmimde kasılmalar var ağrım var belim ağrıyo hiç halim kalmadı bu hep böyle mi olucak
Biz de bugün yine misafirlikteydik önce bir marketleri gezdim direkt kasik ağrısı başladı demek ki sürekli ayakta iş yapsam sıkıntı yasicam. Bir de iki gündür gittiğimiz her yerde hep bana sen bugün çok yoruldun herhalde diyorlar cidden muhabbeti dinleyecek takatim kalmıyor o kadar uykum geliyor ki eşime söyledim dönüşte ya çok mu belli uykum geldiği diye, evet aşırı belli oluyor yorgun uykusuz gözüküyorsun dedi o kadar uykum geliyor ki ruh gibiyim

Allah kolaylık versin canım ben evde bu haldeyim çalıştığımı düşünemiyorum gerçekten

Mesleğimden ötürü meyve sularını incelemistik universitedeyken çoğu markanın yüzde 90 yazanda bile yüzde 9 kadar içinde vitamin yoktu ama sıvı sivridir iç sen yinede şifa olsun

Gel sarılalım arkadaşım birebir aynıyız hep yorgun hasta gibiyim ben de, uyuklamalarım başladı erkenden. Odaklanamıyorum. Ayakta uzun süre kalınca kasık ağrısı demek ki hepimizde oluyormuş insan en azından rahatlıyor bunların normal olduğunu görünce

Mesleğimden ötürü meyve sularını incelemistik universitedeyken çoğu markanın yüzde 90 yazanda bile yüzde 9 kadar içinde vitamin yoktu ama sıvı sivridir iç sen yinede şifa olsun
Evet ya hiç içime sinmiyor ama içecek bir şeyler arıyorum sürekli. Meyve sıkacağım falan da yok. en azından elim gazlı içeceklere gitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…