Benimde 2 kızım var bunun için Şuan birşey hissetmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşaAllahYağlı bi ilaçmış kuzum hemşire özellikle aynı bacağına yaptırma yürüyemezsin dedi bende öyle iğneden hiç korkmam acımaz da bişey olmaz bana dedim güldüm hatta şuan ayağımın üstüne basamıyorum popom çelikten sanki kaskatıöyle tabi nazlı oldu bu bebişler benimde içimden benim bebem erkek gibi geçiyor ama kız isiyorum sağlıklı olsunlar da
Bende daha kan vermedim inşaAllah değerlerimiz güzel yükseliyordurBir nebze rahatladım canım bi de kanı verirsem bugün daha da rahatlıcam
Bende hem kız hem erkek var çok şükür Allah’ıma ama kız istiyorumBenimde 2 kızım var bunun için Şuan birşey hissetmiyorum bakalım hayırlısı olsun inşaAllah
Yaaa gerçekten miiiAaa ben büyük kızımda rüyamda şeftali görmüştüm uyandım avcumu yalıyordumkızın mı olucak yoksa
Bende seninkini erkek hissediyorum nedenseYağlı bi ilaçmış kuzum hemşire özellikle aynı bacağına yaptırma yürüyemezsin dedi bende öyle iğneden hiç korkmam acımaz da bişey olmaz bana dedim güldüm hatta şuan ayağımın üstüne basamıyorum popom çelikten sanki kaskatıöyle tabi nazlı oldu bu bebişler benimde içimden benim bebem erkek gibi geçiyor ama kız isiyorum sağlıklı olsunlar da
Erkek mi geliyorBen acıya sardim.2 gündür acili seyler yiyorum..hem yaniyor midem hem aci istiyor
Hadi bakalım tahminler doğru çıkıcak mı bakalım erkekse 12 hafta da öğrenirizBende seninkini erkek hissediyorum nedense
Valla benim canım ilk şeftali çekmiştiYaaa gerçekten miiiaaay keşke olsa bir cimcimem
Kız bebekler kesede gözüksün konumuna göre tahmin yaparım zatenHadi bakalım tahminler doğru çıkıcak mı bakalım erkekse 12 hafta da öğreniriz
Benim kızlar pek cimcime sayılmıyorlar cadı benimkiler ama evet 2 yaş ve 4 yaş kızım var arkadaş gibiyiz 4 yaşındakiyle oje sürer birlikte süslenirizValla benim canım ilk şeftali çekmişti
Minnoş bi kızım oldu şimdi 15 yaşında yer annesi onu kız çocuk cennettir anneye arkadaştır candır onlar
Doktor kese göremedim dedi de aynı senin ultrasondaki kese gibi mini minnacık bişey görmüştüm ben ekranda emin olamadı herhalde ondan söylemek istemediKız bebekler kesede gözüksün konumuna göre tahmin yaparım zaten
Aay maşallah kocaman olmuş Allah sağlıklı uzun ömürler versin annesiValla benim canım ilk şeftali çekmişti
Minnoş bi kızım oldu şimdi 15 yaşında yer annesi onu kız çocuk cennettir anneye arkadaştır candır onlar
Kalp atışına gittiğimizde artık bebekler gözükür herhalde dimiiKız bebekler kesede gözüksün konumuna göre tahmin yaparım zaten
Büyüsünler daha arkadaş gibi olursun canım benimki birisi 15 digeri 10 yaşında tabi bana kumalar orası ayrıBenim kızlar pek cimcime sayılmıyorlar cadı benimkiler ama evet 2 yaş ve 4 yaş kızım var arkadaş gibiyiz 4 yaşındakiyle oje sürer birlikte süsleniriz
Progestan mı vuruldun canım, onu vurulduktan hemen sonra orayı ovala masaj yap yağlı bir ilaç o dağıtman gerek sanırımİnşallah kuzum inşallahama dünkü yapılan o iğne neymiş Totomun üstüne oturamıyorum hemşire demişti çok ağrı yapar merak etme diye hiç böyle tahmin etmiyordum
Bebek gözüktükten sonra yorumlarız kuzum belki kalp atışına bir hafta sonra çagırır. Ama senin 19 eylül randevun hepsini görür kalp atışını duyar gelirsin inşallahKalp atışına gittiğimizde artık bebekler gözükür herhalde dimii
Amiiin canım inşallahBebek gözüktükten sonra yorumlarız kuzum belki kalp atışına bir hafta sonra çagırır. Ama senin 19 eylül randevun hepsini görür kalp atışını duyar gelirsin inşallah
Bakalım bakim şimdiden çok heycanlandımAmiiin canım inşallaho zaman bakalım ne çıkacak cinsiyet tahmini :)
Proluton diye bi ilaçtı kuzum evet ovalama yapmadım hiç bastırdım sadece sonra kalktım yürüdüm hemenProgestan mı vuruldun canım, onu vurulduktan hemen sonra orayı ovala masaj yap yağlı bir ilaç o dağıtman gerek sanırım