2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım sen naptın test verdin mi
Daha şimdi sağlık ocağından çıktım canım. Kan verdim. Pazartesi 53tü. 4 gün sonra bugün arttıysa sağlıklı olma ihtimali yüksek dedi doktor. Dua ediyorum hepimize. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Yazarım burdan sonucu🥰 1 buçukta en geç çıkar dedi doktor🥰

çok şükür bende sonunda gelebildim kaç aydır hayalimdi,dualarımdaydı🤲🏻🥹 SAT 06 Ağustos
Tahmini doğum tarihi 12 mayıs benim doğum günümde 13 mayıs nasıl bir denk geliştir🥰

Hayırlı olsun😊 Benimde 6 yaşında çocuğum var, unutmuşum hamileliği. Biz uzun bir süre hiç kimseyle paylaşmak istemediğimize karar verdik. Belki bebeği hissedince söyleriz.
Aa ne güzel :) sizinki de mi birinci sınıfa başladı? Hem birinci sınıf annesi hem hamile olmak nasıl olacak bakalım 😄

Daha şimdi sağlık ocağından çıktım canım. Kan verdim. Pazartesi 53tü. 4 gün sonra bugün arttıysa sağlıklı olma ihtimali yüksek dedi doktor. Dua ediyorum hepimize. Güzel sonuçlar alalım inşallah. Yazarım burdan sonucu🥰 1 buçukta en geç çıkar dedi doktor🥰
Biz seninle hep aynı gidiyoruz 😍 benimki de ptesi 47 idi. Çarşamba da verdim ben bugün tekrar vericem. İnşallah güzel sonuçlar alırız😍🙏🏻

gunaygul gunaygul minigim3456 minigim3456 son adet tarihi ve beklenen dogum tarihini yazin.. sizide eklesin konu yoneticisi
Son adet tarihim 05 Ağustos ben adetime 4 kala erken öğrendim ilk öğrendiğim 31 Ağustos 9.26 sonraki betam 3 Eylül 197.88 son betam da 6 Eylül 484.16 önümüzdeki çarşamba günü keseyi görücez inşallah

Eklentiler

• IMG_1587.jpeg
    IMG_1587.jpeg
    144,3 KB · Görüntüleme: 28
Benim iki gündür midem ekşidi gibi. Bulantı gibi değil ama böyle yanıyor gibi. Bir şeyler yiyince geçiyor ama. Sanırım başladı başlayacak mide bulantılarım. Sende nasıl? Var mı mide bulatın?
Bende de yok hala..sabahlari midemde kazinma oluyor..ve istahimda epey yerinde😬

Bende de yok hala..sabahlari midemde kazinma oluyor..ve istahimda epey yerinde😬
O bende de oluyor ya sabah aşırı açım 😅 bilerek biraz geç kahvaltı yapıyorum, birazdan yapcam artık dayanamıyorum 😂 öğleden sonra da acıkınca direkt yanma oluyor yandığı için yiyemiyorum daha çok acikiyorum eşim işten gelince artık bayilmalik oluyorum açlıktan 🤭😂😂

X