2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar benim ilk hamileliğim baştan sona kadar riskliydi, ilk 3-4 ay düşük riski vardı son aylarda da erken doğum riski oldu, serumlar iğneler ilaçlar hastane yatışları vs derken hamileliğimin çoğunu yatak istirahati ile geçirmek zorunda kaldım, işe gidemedim oradan da sorun ettiler falan.
İster istemez korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan 🥲 bu kez çok güzel bir hamilelik olur tek derdimiz bulantılar olur inşallah 🙏🏻 henüz hiç bulantı mide ekşimesi gibi belirtiler yok bende.

Güzel haberlerle geleceksin inşallah canımm🙏🏻🙏🏻 kuru üzümü görüp ağlamaya başladım benim bu duygusallığım şaka mı size de oluyor mu🥹
Hahhaah ay kıyamam ya. Ben sadece geçen kavun alınca marketten bebeğim ne zaman kavun gibi olur acaba diye içimden geçirmiştim. Videolarda ağlıyorum ama. Bir de uygulama indirdim. Hergün bebeğin annesine bi mesajı oluyor. Anne bugün ben böyle büyüdüm böyle geliştim diye. Sanki gerçekten bebek benimpe konuşuyormuş gibi ağlıyorum.😅 kimseye de diyemiyorum utancımdan😅😅

Hahhaah ay kıyamam ya. Ben sadece geçen kavun alınca marketten bebeğim ne zaman kavun gibi olur acaba diye içimden geçirmiştim. Videolarda ağlıyorum ama. Bir de uygulama indirdim. Hergün bebeğin annesine bi mesajı oluyor. Anne bugün ben böyle büyüdüm böyle geliştim diye. Sanki gerçekten bebek benimpe konuşuyormuş gibi ağlıyorum.😅 kimseye de diyemiyorum utancımdan😅😅
Ayy yalnız olmadığımı bilmek çok güzel😂😂 hangi uygulama canım ben de 4 tane indirdim 😂😂

Ayy yalnız olmadığımı bilmek çok güzel😂😂 hangi uygulama canım ben de 4 tane indirdim 😂😂
bu ikisini indirdim. Geçen hafta google play storeden ne var ne yok her şeyi indirdim. En beğendiğim bu ikisi. Sağdakini ilk hamileliğimde de kullanmıştım. Sendekiler hangileri?

Eklentiler

• Screenshot_20230908-113934_One UI Home.jpg
    Screenshot_20230908-113934_One UI Home.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 43
meraba herkese öncelikle hepimize hayırlı olsun. Benimde sat tarihim 2 ağustos bugün 5+2 görünüyorum bugün tekrar beta verdim değerim 19000 çıktı ptesi si 4500 dü. Ama dün aksam peçeteye gelen 3 4 damla açık kahverengi lekelenmem oldu sabah da öyle ama sonra yoktu. doktor randevum da ptesi.Çok korktum kötü bişey mi diye sizlerin başına geldi mi normal mi bu, 🥺

Bir batıl inanç var biliyor musunuz? 😀 Bir tane saç telinizi alyansınıza takıp göbeğinizin üzerine getiriyorsunuz değdirmeden, hareketsiz biçimde dururken birden hareket etmeye başlıyor. Daire şeklinde hareket ederse kız, ileri geri giderse erkek çocuk demek oluyormuş 😀 ben denedim kız oldu bakalım tutacak mı 😇

Böyle şeyler gördükçe çok duygulanıyorum. Youtubeden bebeğin oluşumu büyümesi gibi videolar izledim. Göz yaşlarımı tutamadım😇😅 duygusallık da bir belirti midir acaba. Eğer öyleyse ilk belirtilerimi yaşıyorum😅😅
Oyyy Cook teşekkür ederimm💜💜bende öyle her şeye duygulanıyorum ve bu belirti malesef sulu göz olduk çıktık 🙈

Güzel haberlerle geleceksin inşallah canımm🙏🏻🙏🏻 kuru üzümü görüp ağlamaya başladım benim bu duygusallığım şaka mı size de oluyor mu🥹
Ayyy çok sagol canım benim insallah böyle güzel şeyler hep duyarız bunlar için ağlarız 🥰💜💜banada oluyor anlattığınız şeylerde de ara sıra gözlerden pit pit akiyo

Bir batıl inanç var biliyor musunuz? 😀 Bir tane saç telinizi alyansınıza takıp göbeğinizin üzerine getiriyorsunuz değdirmeden, hareketsiz biçimde dururken birden hareket etmeye başlıyor. Daire şeklinde hareket ederse kız, ileri geri giderse erkek çocuk demek oluyormuş 😀 ben denedim kız oldu bakalım tutacak mı 😇
Ben çin takvimine baktım erkek çıktı. O da yüzde 80 doğru diyor ama tabi Allah bilir. Eşim kız istiyor. Ben erkek hissediyorum. O değil ilk çocuğumda doktor dediki annesi ne hissediyorsun. Dedim anneler hisseder kesin kız. Ben kız hissediyorum. Bana dediki hissedememişsin. Erkek erkek. Şaka bi yana da sağlıklı olsun yeterki. Her şey kabulüm🥰😇

Yaptım şimdi ileri geri gitti 😂

Ben çin takvimine baktım erkek çıktı. O da yüzde 80 doğru diyor ama tabi Allah bilir. Eşim kız istiyor. Ben erkek hissediyorum. O değil ilk çocuğumda doktor dediki annesi ne hissediyorsun. Dedim anneler hisseder kesin kız. Ben kız hissediyorum. Bana dediki hissedememişsin. Erkek erkek. Şaka bi yana da sağlıklı olsun yeterki. Her şey kabulüm🥰😇
Benim Çin takvimine göre de kız çıktı. Oğlumda da Çin takvimi kız diyordu ama tutmadı 😀 aynen canım cinsiyet önemli değil ikisine de sevinirim bir oğlum var zaten Allah bağışlasın aynı cinsiyet olursa oğluma arkadaş olur, kız olursa da ben başka bir duyguyu tatmış olurum, ikisinin de sevineceğim tarafları var 🙏🏻 sağlıklı olsunlar da inşallah

meraba herkese öncelikle hepimize hayırlı olsun. Benimde sat tarihim 2 ağustos bugün 5+2 görünüyorum bugün tekrar beta verdim değerim 19000 çıktı ptesi si 4500 dü. Ama dün aksam peçeteye gelen 3 4 damla açık kahverengi lekelenmem oldu sabah da öyle ama sonra yoktu. doktor randevum da ptesi.Çok korktum kötü bişey mi diye sizlerin başına geldi mi normal mi bu, 🥺
Canm beta değerlerin cok güzel kahve leke olması cok normal çoğu kişide nerdeyse oluyo devam ederse doktorun progestan yazar. Benim SAT 3 ağustos bugün kan değerim 775 çıktı seninle aramızda 1 gün var degerleriniz cok yüksek ikiz gebelik olabilir yada erken yumurtlama olmuştur

Tam iki katı olmasına gerek yok canım % 66 artması lazımmış, farklı yerlerde yapılınca da fark ediyormuş evet.
Doktor ile konuştum beni tedirgin etti biraz.bekledigim 500 ve üzeri dedi.ama hemen panik yapma istiyorsan pazar günü tekrar yaptir yaptirmazsan ağrın kanaman filan olmaz ise Sali günü gel dedi.Dis gebelik her ihtimali düşünmeliyiz dedi.canim çok sıkkın kizlar.

bu ikisini indirdim. Geçen hafta google play storeden ne var ne yok her şeyi indirdim. En beğendiğim bu ikisi. Sağdakini ilk hamileliğimde de kullanmıştım. Sendekiler hangileri?
Bendekiler de böyle kuzum. Happy mom da çok tatlı bildirimler gönderiyor. Senin önerdiğini de indireyim hemen😍

Eklentiler

• IMG_4274.png
    IMG_4274.png
    282 KB · Görüntüleme: 37
X