- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Alttan bakmanın bir zararı olmadığını okumuştum kendi dr'um da öyle demişti şu an çok şaşırdım neden öyle dedi diyeHaydaaaa alttan bakarım ama gerek yok daha önceden düşügun olmuş demiş... o zaman biraz zarar veriyor off iyice strese girdim alttan baktirmicam bende
Bildigin doktorsa sıkıntı yok kuzum kullan o zaman inşallah saglıkla görürsün hiç merak etme betalar herşeyi gösteriyor maşallahCanım devletteki doktorumdan herkes memnun devlet hastanesi ama özel klinik gibi semt polikinliği çünkü çok hastası olmuyor gün içinde 5 aydır bu doktora gidiyorum kimyasal gebelik sürecim bayrama denk geldiği için gidememiştim sonrasında düşük oldu zaten şuanda da her ihtimale karşı iğneleri verdiğini söyledi zaten tekrar aynı şeyleri yaşamamak için
Yok kuzum zaten pazartesi gittiğimde görücem keseyi biliyorum Allah’ın izni ileBildigin doktorsa sıkıntı yok kuzum kullan o zaman inşallah saglıkla görürsün hiç merak etme betalar herşeyi gösteriyor maşallah
Hiç kendini strese sokma canım pozitif dusunelim kötüyü çağırma sakın, her şey bebek daha sıkı tutunsun diye aklına kötü bir şey getirmeYok kuzum zaten pazartesi gittiğimde görücem keseyi biliyorum Allah’ın izni ilesadece iğneler vermesi progestan ilacını yükseltmesi biraz tereddüt ettirdi beni
Pazartesi olsunda inşallah rahat edicemHiç kendini strese sokma canım pozitif dusunelim kötüyü çağırma sakın, her şey bebek daha sıkı tutunsun diye aklına kötü bir şey getirme
Benimde 5 iken karindan goruldu.internet ortalama veriyi yaziyor.Ya kızlar benim anlamadığım kese karından 6 haftalıkken gözüküyormus nette o şekilde yazıyor. 4-5 haftalarda vajinal ultrasonla bakiliyormus, ee benim dr',um karnımdan bakıp nasıl 5 haftalık dedi anlayamadım
Karından gözükmesi için beta mi yüksek olmalı?Benimde 5 iken karindan goruldu.internet ortalama veriyi yaziyor.
Benimkide bak ek olarak aspirin verdi bende niye verdi acaba diyorum ama demekki bildigi birşey var ki veriyorlar. Korkma en azından benim gibi lekelenmen yok bitanem pazartesi kesin görürsün şuan betan daha amca 3500 olmuşur karından 5bin 6 binde görüyorlarYok kuzum zaten pazartesi gittiğimde görücem keseyi biliyorum Allah’ın izni ilesadece iğneler vermesi progestan ilacını yükseltmesi biraz tereddüt ettirdi beni
Tam 5 haftalıksındır canım yani 5 bitmiş oluyor. Bana da bugün 4 haftalıksın dedi vajinal gördü. Yani 4 bitti 5. Haftanın içindeyim 5 gün çok farkediyorBenimde 5 iken karindan goruldu.internet ortalama veriyi yaziyor.
Benimkide bak ek olarak aspirin verdi bende niye verdi acaba diyorum ama demekki bildigi birşey var ki veriyorlar. Korkma en azından benim gibi lekelenmen yok bitanem pazartesi kesin görürsün şuan betan daha amca 3500 olmuşur karından 5bin 6 binde görüyorlar
5 6 binde görüldüğüne emin misiniz çok mutlu olcamKarından gözükmesi için beta mi yüksek olmalı?
Aynen canım inşallah pazartesi güzel haber alırımBenimkide bak ek olarak aspirin verdi bende niye verdi acaba diyorum ama demekki bildigi birşey var ki veriyorlar. Korkma en azından benim gibi lekelenmen yok bitanem pazartesi kesin görürsün şuan betan daha amca 3500 olmuşur karından 5bin 6 binde görüyorlar
Benim ilk hamileliğimde 4+5 ken gözüktü canım doktor bu sefer görmeedi ama 4+6 haftalığım pazartesi gel idrara sıkışık ol dediBenimde 5 iken karindan goruldu.internet ortalama veriyi yaziyor.
Canını sıkıp bebişi de kendini de strese sokmuyosun sakınnn betan zaten çok güzel artıyor inşallah ptesi göreceksin kuzum keseyi hayırlısıylaKuzum geldim ama pek güzel haberlerle gelmedim keseyi göremedik ama cihaz eksiydi doktor alttan bakıp görürüm ama gerek yok daha önceden düşüğün oldu dedi cinsel birliktelik yasak iğne verdi iki günde bir kullanıcam proluton diye bi iğne bide progestan günde 3 defa alınacak dedi pazartesi 1 de çağırdı tekrar
Zaten erken gittin aşkım bak benim doktorum 5+0’a çağırdı o gün beta 4000 oluyor inşallah. Öyle düşünBenim ilk hamileliğimde 4+5 ken gözüktü canım doktor bu sefer görmeedi ama 4+6 haftalığım pazartesi gel idrara sıkışık ol dedi
3 gün için normal canım benim de 358-1001 di 3 gün araylaKızlar merhaba son regl tarihim 5 Ağustos 1 hafta önce hamıle olduğumu öğrendim ve kan değerlerim böyle en son 342 di bugün 1000 lerde artış çok mu ya yoksa normal mi
Çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın3 gün için normal canım benim de 358-1001 di 3 gün arayla
Yok yok endişelenme normal artışınÇok teşekkür ederim canım içimi rahatlattınbende bi an çok artınca dış gebelık vs durumundan korktum