2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Haydaaaa alttan bakarım ama gerek yok daha önceden düşügun olmuş demiş... o zaman biraz zarar veriyor off iyice strese girdim alttan baktirmicam bende
Alttan bakmanın bir zararı olmadığını okumuştum kendi dr'um da öyle demişti şu an çok şaşırdım neden öyle dedi diye

Ya kızlar benim anlamadığım kese karından 6 haftalıkken gözüküyormus nette o şekilde yazıyor. 4-5 haftalarda vajinal ultrasonla bakiliyormus, ee benim dr',um karnımdan bakıp nasıl 5 haftalık dedi anlayamadım

Bildigin doktorsa sıkıntı yok kuzum kullan o zaman inşallah saglıkla görürsün hiç merak etme betalar herşeyi gösteriyor maşallah

Bildigin doktorsa sıkıntı yok kuzum kullan o zaman inşallah saglıkla görürsün hiç merak etme betalar herşeyi gösteriyor maşallah
Yok kuzum zaten pazartesi gittiğimde görücem keseyi biliyorum Allah’ın izni ile sadece iğneler vermesi progestan ilacını yükseltmesi biraz tereddüt ettirdi beni

Yok kuzum zaten pazartesi gittiğimde görücem keseyi biliyorum Allah’ın izni ile sadece iğneler vermesi progestan ilacını yükseltmesi biraz tereddüt ettirdi beni
Hiç kendini strese sokma canım pozitif dusunelim kötüyü çağırma sakın, her şey bebek daha sıkı tutunsun diye aklına kötü bir şey getirme

Benimkide bak ek olarak aspirin verdi bende niye verdi acaba diyorum ama demekki bildigi birşey var ki veriyorlar. Korkma en azından benim gibi lekelenmen yok bitanem pazartesi kesin görürsün şuan betan daha amca 3500 olmuşur karından 5bin 6 binde görüyorlar

Benimde 5 iken karindan goruldu.internet ortalama veriyi yaziyor.
Tam 5 haftalıksındır canım yani 5 bitmiş oluyor. Bana da bugün 4 haftalıksın dedi vajinal gördü. Yani 4 bitti 5. Haftanın içindeyim 5 gün çok farkediyor

Karından gözükmesi için beta mi yüksek olmalı?
5 6 binde görüldüğüne emin misiniz çok mutlu olcam

Aynen canım inşallah pazartesi güzel haber alırım

Kızlar merhaba son regl tarihim 5 Ağustos 1 hafta önce hamıle olduğumu öğrendim ve kan değerlerim böyle en son 342 di bugün 1000 lerde artış çok mu ya yoksa normal mi

Eklentiler

• 9F62021B-FBB2-427A-B6F5-7259740D1DF0.png
    164,7 KB · Görüntüleme: 47
Canını sıkıp bebişi de kendini de strese sokmuyosun sakınnn betan zaten çok güzel artıyor inşallah ptesi göreceksin kuzum keseyi hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…