- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Henüz söylemedik ben de çok kararsızım kalp atışını mi beklesek diye düşünüyorum 19unda randevumDoktorla konuştum kızlar 18 eylüle randevu verdi kese içinartık kan vermene gerek yok dedi. O gün nasıl gelecek bakalım heyecanla bekliyorum
Eşim ve bir arkadaşımdan başka kimseye de söylemedik. Siz de kese görününce mi söyleyeceksiniz ya da söylediniz mi?kalp atışını da beklemek gerek belki de.
6 yaşında bir oğlum var inanın sanki ilk hamileliğimmiş gibi, her şeyi unutmuşum tekrar heyecanla yaşıyorum şu an
Bende henüz söylemedim ama dinlenmem gerektigi için söyleyebilirimHenüz söylemedik ben de çok kararsızım kalp atışını mi beklesek diye düşünüyorum 19unda randevum
Ben 8inde gidicem 5+0 erken mi gidiyorum acabaHenüz söylemedik ben de çok kararsızım kalp atışını mi beklesek diye düşünüyorum 19unda randevum
Benimde 6 yaşında ve 3.5 yaşında 2 kızım var bu 3. Hepsinin heyecanı bi ayrı oluyorDoktorla konuştum kızlar 18 eylüle randevu verdi kese içinartık kan vermene gerek yok dedi. O gün nasıl gelecek bakalım heyecanla bekliyorum
Eşim ve bir arkadaşımdan başka kimseye de söylemedik. Siz de kese görününce mi söyleyeceksiniz ya da söylediniz mi?kalp atışını da beklemek gerek belki de.
6 yaşında bir oğlum var inanın sanki ilk hamileliğimmiş gibi, her şeyi unutmuşum tekrar heyecanla yaşıyorum şu an
Sadece keseyi görürsünüz büyük ihtimalleBen 8inde gidicem 5+0 erken mi gidiyorum acaba
Ayy hadi inşallah kalbi bile duyarsinKızlar geldim hastaneye dua edin keseyi göreyim
Cok sağolunBirebir aynıyız. Benim de sat 12 ağustos bat 8 eylül. Uygulamadan baktım ben de 3 hafta 5 günlük görünüyor. Hayırlı olsun bu arada
Ben 5+2de gitmistim Dr 5+0sin dedi bence gorulur keseBen 8inde gidicem 5+0 erken mi gidiyorum acaba
Benim de şu nişan olayı var ya o kafamı kurcalıyor yalan söylersek sanki her şey çorba olacak gibi, kimlere söylemeyi düşünüyorsunuz canimBende henüz söylemedim ama dinlenmem gerektigi için söyleyebilirim
Bencede ama bir hafta daha dayanıp kalpnicinde aynı anda mı gitsem diyorum da neyse ben bekleyemem gibiBen 5+2de gitmistim Dr 5+0sin dedi bence gorulur kese
Ya birde iki gün sonra hamileymis ondan gelememiş sanki o zaman dese ne vardı da diyebilirler bir sürü şey :/Benim de şu nişan olayı var ya o kafamı kurcalıyor yalan söylersek sanki her şey çorba olacak gibi, kimlere söylemeyi düşünüyorsunuz canim
Verdim. Pazartesi 53tü. Haftaya çarşambaya randevu aldım ama yarın cuma günü haftasonu gelmeden bi kan tahlili daha vermeyi düşünüyorum. Katlanmış mı değerler diye çok merak ediyorum. Siz verdiniz mi kan?Cok sağolunkan testi verdiniz mi siz verdiyseniz kaç Çıktı
Bende verdim Salı akşam 17.89 du bende yarın vermeyi düşünüyorum benimki çok az Çıktı inşallah bir sorun yokturVerdim. Pazartesi 53tü. Haftaya çarşambaya randevu aldım ama yarın cuma günü haftasonu gelmeden bi kan tahlili daha vermeyi düşünüyorum. Katlanmış mı değerler diye çok merak ediyorum. Siz verdiniz mi kan?
Sadece aile kuzum benim annemler ve eşimin ailesi bu kadar erken söylemek istemezdim ama annem ve kahınvalidem yine salçalık biber alacak ben de annem rahatsız oldugu için hem temizleyip yıkıyoru. Sıkıntı olur bana dün 2 saat oturdum leke geldi hemenBenim de şu nişan olayı var ya o kafamı kurcalıyor yalan söylersek sanki her şey çorba olacak gibi, kimlere söylemeyi düşünüyorsunuz canim
Ben de sabredeyim demiştim de sabredemedimBencede ama bir hafta daha dayanıp kalpnicinde aynı anda mı gitsem diyorum da neyse ben bekleyemem gibi
Hiç sorun etme önemli olan katlanmasıBende verdim Salı akşam 17.89 du bende yarın vermeyi düşünüyorum benimki çok az Çıktı inşallah bir sorun yoktur
Ya arayacaklar neyin var ne oldu iyi misin bir sürü tantana keşke bir hafta geç olsaydı şu nişan olayiYa birde iki gün sonra hamileymis ondan gelememiş sanki o zaman dese ne vardı da diyebilirler bir sürü şey :/
Evet evet yorma sakın kendiniSadece aile kuzum benim annemler ve eşimin ailesi bu kadar erken söylemek istemezdim ama annem ve kahınvalidem yine salçalık biber alacak ben de annem rahatsız oldugu için hem temizleyip yıkıyoru. Sıkıntı olur bana dün 2 saat oturdum leke geldi hemen