2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Henüz söylemedik ben de çok kararsızım kalp atışını mi beklesek diye düşünüyorum 19unda randevum

Benimde 6 yaşında ve 3.5 yaşında 2 kızım var bu 3. Hepsinin heyecanı bi ayrı oluyor

Ben çok heycanlıyım valla eşine söyledim bile dün tekrar kan vericem yükselmiş olursa ya o zaman yada keseyi gördükten sonra söylerim annemlere

Cok sağolun kan testi verdiniz mi siz verdiyseniz kaç Çıktı
Verdim. Pazartesi 53tü. Haftaya çarşambaya randevu aldım ama yarın cuma günü haftasonu gelmeden bi kan tahlili daha vermeyi düşünüyorum. Katlanmış mı değerler diye çok merak ediyorum. Siz verdiniz mi kan?

Bende verdim Salı akşam 17.89 du bende yarın vermeyi düşünüyorum benimki çok az Çıktı inşallah bir sorun yoktur

Benim de şu nişan olayı var ya o kafamı kurcalıyor yalan söylersek sanki her şey çorba olacak gibi, kimlere söylemeyi düşünüyorsunuz canim
Sadece aile kuzum benim annemler ve eşimin ailesi bu kadar erken söylemek istemezdim ama annem ve kahınvalidem yine salçalık biber alacak ben de annem rahatsız oldugu için hem temizleyip yıkıyoru. Sıkıntı olur bana dün 2 saat oturdum leke geldi hemen

Bende verdim Salı akşam 17.89 du bende yarın vermeyi düşünüyorum benimki çok az Çıktı inşallah bir sorun yoktur
Hiç sorun etme önemli olan katlanması bana da haber verir misin sonuç çıkarsa burdan. Ben de yarın vereceğim sabahtan kan. Umarım ikimizin de katlanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…