2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Merhaba hanımlar 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 11 Mayıs görünüyor bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse sat 5 Ağustos , bu gün adet olmam lazımdı test yaptım pozitif çıktı 🥰 hesaba göre 4+5 günlük görünüyor henüz kan vermedim yarın vereceğim inşaAllah değerim düzenli yükselir
V e n u s V e n u s canım etiketlemeyi unuttum 🥰 gerçi henüz kan vermedim ama netleşince eklersin olmadı listeye

Tabiki de. Yarın en geç 2de çıkar sonucum. Bizim burası çabuk açıklıyor. Belirtin var mı hiç? İkimiz de çok erken öğrendik. 😊 hiç belirtim yok. Kendimi hamile gibi hissetmiyorum garip bir şekilde🤔
Benim sadece sağ kasığımda batma oluyor canım. Biraz uzun süre oturunca rahatsız oluyorum oturamıyorum başka birley yok bende

Bende 5+0 ‘ım bugün doktora gittim ultrasonda çok minicik gözüktü tekrardan kan verdim Beta-Hcg maalesef pazartesi çıkan değerin yarısına düşmüştü. :KK43:

Bende 5+0 ‘ım bugün doktora gittim ultrasonda çok minicik gözüktü tekrardan kan verdim Beta-Hcg maalesef pazartesi çıkan değerin yarısına düşmüştü. :KK43:
Kimyasal mı oldu canım varsa resim atarmısın doktorun ne dedi peki

Kimyasal mı oldu canım varsa resim atarmısın doktorun ne dedi peki
Ben sabah gittim doktora ve erken geldiğimi düşündü 3000-6000’lerde gözüküyormuş daha net sanırım. Benim bugün 2000 çıkması gerekiyordu gel bakalım dedi minicikte gözüktü aslında vajinadan baktığında ama kan sonucum öğleden sonra çıktığında 300’lere düştüğünü gördük. Aradı yarın çağırdı. Sonraki süreci bilmiyorum 5 senedir ilk kez pozitif görmüştüm ;(

Ben sabah gittim doktora ve erken geldiğimi düşündü 3000-6000’lerde gözüküyormuş daha net sanırım. Benim bugün 2000 çıkması gerekiyordu gel bakalım dedi minicikte gözüktü aslında vajinadan baktığında ama kan sonucum öğleden sonra çıktığında 300’lere düştüğünü gördük. Aradı yarın çağırdı. Sonraki süreci bilmiyorum 5 senedir ilk kez pozitif görmüştüm ;(
Çok üzüldüm kuzum ne dicegimi bilmiyorum allahım tekrar saglıklı hamilelik nasip etsin inşallah 🙏🙏🙏🙏

Ayyy mervecik naptı acaba tam saati inşallah güzel haberlerle gelirsin Merve3553 Merve3553
Kuzum geldim ama pek güzel haberlerle gelmedim keseyi göremedik ama cihaz eksiydi doktor alttan bakıp görürüm ama gerek yok daha önceden düşüğün oldu dedi cinsel birliktelik yasak iğne verdi iki günde bir kullanıcam proluton diye bi iğne bide progestan günde 3 defa alınacak dedi pazartesi 1 de çağırdı tekrar

Çok üzgünüm canım, tekrar pozitifi görürsün inşallah en kısa zamanda 🙏

Kuzum geldim ama pek güzel haberlerle gelmedim keseyi göremedik ama cihaz eksiydi doktor alttan bakıp görürüm ama gerek yok daha önceden düşüğün oldu dedi cinsel birliktelik yasak iğne verdi iki günde bir kullanıcam proluton diye bi iğne bide progestan günde 3 defa alınacak dedi pazartesi 1 de çağırdı tekrar
Ptesi kese haberiyle geleceksin inşallah canimm 💕

Kuzum karından göremez zaten imkansız biz daha 4 haftalık hamileyiz. Hele devlette hiç önemsemiyorlar zaten özel hastane yokmuydu kuzum igneleri gereksiz yere vermiş olmasın. Karından zaten beta 5 bin olmadan gözükmez

Kuzum karından göremez zaten imkansız biz daha 4 haftalık hamileyiz. Hele devlette hiç önemsemiyorlar zaten özel hastane yokmuydu kuzum igneleri gereksiz yere vermiş olmasın. Karından zaten beta 5 bin olmadan gözükmez
Canım devletteki doktorumdan herkes memnun devlet hastanesi ama özel klinik gibi semt polikinliği çünkü çok hastası olmuyor gün içinde 5 aydır bu doktora gidiyorum kimyasal gebelik sürecim bayrama denk geldiği için gidememiştim sonrasında düşük oldu zaten şuanda da her ihtimale karşı iğneleri verdiğini söyledi zaten tekrar aynı şeyleri yaşamamak için

Haydaaaa alttan bakarım ama gerek yok daha önceden düşügun olmuş demiş... o zaman biraz zarar veriyor off iyice strese girdim alttan baktirmicam bende

Haydaaaa alttan bakarım ama gerek yok daha önceden düşügun olmuş demiş... o zaman biraz zarar veriyor off iyice strese girdim alttan baktirmicam bende
Evet canım alttan bakma eğer riskin varsa riskli ama normal hamilelikte bakılıyor ben diğer hamileliklerim de baktırdım

X