- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
Sağol meleğimYok yok endişelenme normal artışın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol meleğimYok yok endişelenme normal artışın
En son kaçtı canım degerinBende bugün doktora gittim çevrem beni çok evhamlandirdi.tabiki birsey görünmedi.sadece rahim duvarin kalınlasmis dedi yarin tekrar test istiyor eer istediğimiz artış olursa sali gunu gel dedi bana.erken öğrenince 20 lerde başlayınca 1000 2000 bana devasa büyük geliyor.offf dua edin yarin 2 kat artış olsun sonrasında kolaylıkla gönlümüze göre olsun.
Canım benim de doktor rahim duvarı kalınlaşmasından hamile olduğumu anlamıştı o yüzden kan testi yapmıştım. Daha küçük yani başka bir şey görünmemesi normal endişe etmeBende bugün doktora gittim çevrem beni çok evhamlandirdi.tabiki birsey görünmedi.sadece rahim duvarin kalınlasmis dedi yarin tekrar test istiyor eer istediğimiz artış olursa sali gunu gel dedi bana.erken öğrenince 20 lerde başlayınca 1000 2000 bana devasa büyük geliyor.offf dua edin yarin 2 kat artış olsun sonrasında kolaylıkla gönlümüze göre olsun.
Dun 250 idi yarin sabah tekrar test istediEn son kaçtı canım degerin
Insallah canim ya.birde kan tahlillerimde enfeksiyon çıkmıştı ondandir diye umud ediyorum.bugun peçeteye bildiğin açık yeşil bir akıntı geldi.normal sarı geliyordu da bildiğin fisik yeşili gibi.sizce normal mi?Canım benim de doktor rahim duvarı kalınlaşmasından hamile olduğumu anlamıştı o yüzden kan testi yapmıştım. Daha küçük yani başka bir şey görünmemesi normal endişe etme
24 ile öğrendim gec dollenme büyük ihtimal başka şeyi aklıma getirmiyorum.En son kaçtı canım degerin
Dun 250 idi yarin sabah tekrar test istedi
Önemli olan öğrendiğin beta değil yükselişi zaten, seninki de gayet yükselmiş. Gözükmemesi çok normal değerin küçük olduğu için. Dediğin gibi geç dollendi muhtemelen24 ile öğrendim gec dollenme büyük ihtimal başka şeyi aklıma getirmiyorum.
Enfeksiyondan olabilir belki canım o renk, kırmızı olmadığı sürece sıkıntı olmaz bence, inşallah yaniInsallah canim ya.birde kan tahlillerimde enfeksiyon çıkmıştı ondandir diye umud ediyorum.bugun peçeteye bildiğin açık yeşil bir akıntı geldi.normal sarı geliyordu da bildiğin fisik yeşili gibi.sizce normal mi?
Ben söylemedim henüz canım bende şuan adet agrısı gibi kasık agrısı var sizdede oluyor mu arada kuzumKızlar bu akşam annemlere soylicem sanırım
Evet canım arada oluyor dün olmuştu mesela, endişelenme bence ben de çok ikilemdeyim ama bir tarafım söylemek istiyor kalp atışını dinlemeden zaten yolculuktan ötürü soyleyecek gibiyiz bir tarafım bekle diyor değişik bir seyBen söylemedim henüz canım bende şuan adet agrısı gibi kasık agrısı var sizdede oluyor mu arada kuzum
Sen söyle kuzum karıncan gördün keseyi çok şükür. Ben söylicem ama biber alacakları günü bekliyorum öyle söylicemEvet canım arada oluyor dün olmuştu mesela, endişelenme bence ben de çok ikilemdeyim ama bir tarafım söylemek istiyor kalp atışını dinlemeden zaten yolculuktan ötürü soyleyecek gibiyiz bir tarafım bekle diyor değişik bir sey
Hep böyle bı sebep oluyo da öyle söylemek zorunda kalıyoruz resmenSen söyle kuzum karıncan gördün keseyi çok şükür. Ben söylicem ama biber alacakları günü bekliyorum öyle söylicem
Yaaa çok heyecanlı benim annem biliyor sadece ama keseyi bile bekleyemicem galiba teyzeme anneanneme söylemek içinKızlar bu akşam annemlere soylicem sanırım
Evet bende var bugün ara ara bakıyorum hatta korkumdanBen söylemedim henüz canım bende şuan adet agrısı gibi kasık agrısı var sizdede oluyor mu arada kuzum
Hiç sorma ya yoksa kalp atışı duyana kadar söylemek istemiyordumHep böyle bı sebep oluyo da öyle söylemek zorunda kalıyoruz resmen
Bende öyle elimde peçete sürekliEvet bende var bugün ara ara bakıyorum hatta korkumdan
Ayy nolcak bu halimiz bi de bat zamanım geldi benzer ağrılar gelince insan gerçekten tedirgin oluyormuşBende öyle elimde peçete sürekli
Kontrol ediyorum korkumdan