- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Hahahaha hepimiz aynıyız demek kiYaaa çok heyecanlıbenim annem biliyor sadece ama keseyi bile bekleyemicem galiba teyzeme anneanneme söylemek için
Ben de öyleHiç sorma ya yoksa kalp atışı duyana kadar söylemek istemiyordum
Ahahaha dayanamadın mı hayatımKızlar bu akşam annemlere soylicem sanırım
Bana oluyor hayatım aynı zamanda hafif mide yanması sık sık idrara çıkmaBen söylemedim henüz canım bende şuan adet agrısı gibi kasık agrısı var sizdede oluyor mu arada kuzum
Aay yok soylemicem galibaAhahaha dayanamadın mı hayatım
Hahahaha hepimiz aynıyız demek kiben oncekinde annem teyzem anneannem aynı anda söylemiştim 3'une de şimdi annemler ve abimlere soylicem sadece
10 dakikada şu iki mesajın arasında ne değiştiAay yok soylemicem galibagün sonu raporu veririm size
Merhaba ben de bugün gittim karından baktı keseyi gördü çok şükürYa kızlar benim anlamadığım kese karından 6 haftalıkken gözüküyormus nette o şekilde yazıyor. 4-5 haftalarda vajinal ultrasonla bakiliyormus, ee benim dr',um karnımdan bakıp nasıl 5 haftalık dedi anlayamadım
Ben de ilk öğrenir öğrenmez doktora gittiğimde hiçbir şey gözükmüyordu beta değeri 64 ile gitmiştim sadece rahmin kalınlaşmış demişti bana da. Artışı beklemek biraz zor ama olsun inşallah güzelce artar gönlünüzü ferah tutunBende bugün doktora gittim çevrem beni çok evhamlandirdi.tabiki birsey görünmedi.sadece rahim duvarin kalınlasmis dedi yarin tekrar test istiyor eer istediğimiz artış olursa sali gunu gel dedi bana.erken öğrenince 20 lerde başlayınca 1000 2000 bana devasa büyük geliyor.offf dua edin yarin 2 kat artış olsun sonrasında kolaylıkla gönlümüze göre olsun.
Bu arada henüz çok küçük dedi yani bakar bakmaz bulmadı biraz bakındı daha çok yeni o yüzden küçük dediMerhaba ben de bugün gittim karından baktı keseyi gördü çok şükürama benim doktorum da 4 hafta 5 gün (ya da 4 gün hatırlayamadım) dedi. Adet tarihime göre hesapladı, sonra da ben haftasına göre kese boyutu iyi mi dedim iyi dedi. Yani bence daha küçükken de gözükebilir belki de karından
Bende öğrendiğim günden beri her gün oluyor, son günlerde biraz azaldı ama yine de oluyorBen söylemedim henüz canım bende şuan adet agrısı gibi kasık agrısı var sizdede oluyor mu arada kuzum
Demekki rahim büyüdükçe olacak böyle kanama olmasında geçer inşallahBana oluyor hayatım aynı zamanda hafif mide yanması sık sık idrara çıkma
Bendede bat günü çok oldu bugün yine var bakalım buda geçecek inşallahBende öğrendiğim günden beri her gün oluyor, son günlerde biraz azaldı ama yine de oluyor
İnşallah geçer hepimizinki sağlıcaklaBendede bat günü çok oldu bugün yine var bakalım buda geçecek inşallah
Benimde lekelenmem oldu bat günü diger günü gittim doktora banada verdi sabah akşam mutlaka kullan canım turunması için etkili ben gece yatarken vajinal koyuyorum sabah yatıp beklemiyorum diye agızdan alıyorum mutlaka kullan 3 ay verir benceİnşallah geçer hepimizinki sağlıcaklabir de doktor bana kahverengi lekelenmem oldu diye ve de ağrılarım için progestan fitil verdi ama kararsız kaldım. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Lekelenme sadece 2 gün sürdü bitti, ağrılar için kullansam mı bilemedim. Kan testi de istemedi
Öyle mii tamam o zaman yarın alayım çok teşekkür ederim canımBenimde lekelenmem oldu bat günü diger günü gittim doktora banada verdi sabah akşam mutlaka kullan canım turunması için etkili ben gece yatarken vajinal koyuyorum sabah yatıp beklemiyorum diye agızdan alıyorum mutlaka kullan 3 ay verir bence
Rica ederim canım doktorun ne verirse mutlaka kullan bana bugün coraspirinde ekledi bebegi beslemesi için veriyorum dedi kan akışının iyiÖyle mii tamam o zaman yarın alayım çok teşekkür ederim canımsağlıkla tutunsun bebişlerimiz güzelce büyüsün gelsin
Öyle yapayım haklısın, bana da ek olarak elanatal 2 verdi. Gebelik öncesi elanatal 1 kullanıyordum ama düzensiz kullanmıştım kalmıştı biraz önce onu bitireyim mi dedim bitir sonra 2ye geç dedi, sanırım multivitamin gibi ek şeyler içeren bir şey bunlar daRica ederim canım doktorun ne verirse mutlaka kullan bana bugün coraspirinde ekledi bebegi beslemesi için veriyorum dedi kan akışının iyi
Gitmesi için rahme bence dün tekrar lekelenmem oldu geçti çok şükür kanama alanı yok haftaya karından kese için çagırdı inşallah bebegide görürüm süpriz olur
İkizler burcuyum10 dakikada şu iki mesajın arasında ne değişti
Demek ki olabiliyormuş yüksek betalards gözüküyor deniyor ya bir de bende ters rahim var sasirdim karından görünceMerhaba ben de bugün gittim karından baktı keseyi gördü çok şükürama benim doktorum da 4 hafta 5 gün (ya da 4 gün hatırlayamadım) dedi. Adet tarihime göre hesapladı, sonra da ben haftasına göre kese boyutu iyi mi dedim iyi dedi. Yani bence daha küçükken de gözükebilir belki de karından