- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Yazmıyor canım haftanla uyumlu dedi tıp merkezi burası kadın benimle iki senedir ilgilendigi için gidiyorum ultrasonu kaliteli degil bir kaç defa gidim dogum yapacagım doktora geçecegimKaç mm olduğu yazmiyo mu canım, 1cm yazıyor bende, hatırlıyosan paniktim burada
Makineden öyle gelmiştir canım sana, haftasıyla uyumlu demiş Dr o yüzden takılma hem haftaya bir daha gideceksin nasıl olsa o zaman daha da net görmüş olursunYazmıyor canım haftanla uyumlu dedi tıp merkezi burası kadın benimle iki senedir ilgilendigi için gidiyorum ultrasonu kaliteli degil bir kaç defa gidim dogum yapacagım doktora geçecegim
Birebir aynıyız. Benim de sat 12 ağustos bat 8 eylül. Uygulamadan baktım ben de 3 hafta 5 günlük görünüyor. Hayırlı olsun bu aradaKuşlar kaç haftalık olduğunu meye göre hesaplanıyor benim sat 12 ağustostu bat 8 Eylül kaç haftalık oluyor yani
Bende ters rahim var daha önce boş gebelik yaşadım ve kesin emin olmak için 3 ayrı dr'a gittim, 3ü de karından görmeye çalışıp olmayınca vajinadan baktı. Bu sefer yine o 3 drdan birine gittim elbise giymiştim hatta rahat olsun diye nasıl olsa alttan bakcak diye düşündüm, karnımdan baktı dedim bende rahim tersliği var belki gozukmez yok bak burada diye gösterdiSize sey sorcam karından ultrason yapıp yapmayacağına haftasını söyleyince doktorun kendi mi karar veriyo
Geliyorum izinizden bekleyin beniiiğBenim ilk zamanlar öyleydi canım sabahın 7.30unda alarm varmış gibi uyanıyorum akşam erkenden uyuyordumona sonradan devamlı uyuma güncellemesi geldi
2 gün önce yaptım hiç çizgi çıkmadı ozaman dediğiniz gibi benim geç döllenmeKonunun başını okumadım ama benim 4 ağustostu 29 ağustosta kaset testle öğrendim adetim 29 günde bir birde kan testiylede adetime 2 gün kala öğrendim
Her şey değişiyor her şey dün bir anda ağlamaya başladım eşim kahkaha attıBenimde oyle.uyku duzenim degisti...normalde az uyurum ama gece 2 ye kadar otururdum. Simdi 12 de uyuyorum.sabah ise 07 de ayaktayim:)
Sen artışa bak canım 2 günde 4 kat artmış maşallahKızlar kan sonucum çıkmış 2 gün önce 15 ti bugün 60 olmuşama neden bu kadar düşük değerler bilmiyorum umarım sıkıntı olmaz.
Çok şükür evetSen artışa bak canım 2 günde 4 kat artmış maşallah
Hadi senide bekliyoruz kuzumHadi maşallah kuzumu
3.20 de randevu toplantıcan çıktım anca eve geldim şimdi bir sürü kitap taşıdım belim karnım nasıl ağrıyorHadi senide bekliyoruz kuzum
Dikkat et kuzum benim gibi olma devlet ultrason vermeyebiliyor istemeyi unutma3.20 de randevu toplantıcan çıktım anca eve geldim şimdi bir sürü kitap taşıdım belim karnım nasıl ağrıyor
Cok şanslısın canım bende kendimi ilk karından zorlicam bakalım hiç vajinal muayeneyi sevmiyorum o ortamıBende ters rahim var daha önce boş gebelik yaşadım ve kesin emin olmak için 3 ayrı dr'a gittim, 3ü de karından görmeye çalışıp olmayınca vajinadan baktı. Bu sefer yine o 3 drdan birine gittim elbise giymiştim hatta rahat olsun diye nasıl olsa alttan bakcak diye düşündüm, karnımdan baktı dedim bende rahim tersliği var belki gozukmez yok bak burada diye gösterdigittiğim drlar genel olarak karından bakıyor eğer gözükmezse vajinal bakiyor
Evet büyük ihtimal benimkide erken döllenme büyük ihtimal2 gün önce yaptım hiç çizgi çıkmadı ozaman dediğiniz gibi benim geç döllenme
İsteyince verirler mi kuzum hiç devlete gitmedim hamileyken istesem verir mi bilmiyorum da tersler diye çekiniyorum kuzumDikkat et kuzum benim gibi olma devlet ultrason vermeyebiliyor istemeyi unutma
Terslerse terslesin her kim olursa olsun o ilk anın görüntüsü elinde olsun isterİsteyince verirler mi kuzum hiç devlete gitmedim hamileyken istesem verir mi bilmiyorum da tersler diye çekiniyorum kuzum
Evet babası da görmek ister zaten eğer kese görürsek bir dahakine birlikte gidicez inşallah görürüz heycanlıyım yaTerslerse terslesin her kim olursa olsun o ilk anın görüntüsü elinde olsun ister