2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kaç mm olduğu yazmiyo mu canım, 1cm yazıyor bende, hatırlıyosan paniktim burada
Yazmıyor canım haftanla uyumlu dedi tıp merkezi burası kadın benimle iki senedir ilgilendigi için gidiyorum ultrasonu kaliteli degil bir kaç defa gidim dogum yapacagım doktora geçecegim

Yazmıyor canım haftanla uyumlu dedi tıp merkezi burası kadın benimle iki senedir ilgilendigi için gidiyorum ultrasonu kaliteli degil bir kaç defa gidim dogum yapacagım doktora geçecegim
Makineden öyle gelmiştir canım sana, haftasıyla uyumlu demiş Dr o yüzden takılma hem haftaya bir daha gideceksin nasıl olsa o zaman daha da net görmüş olursun

Size sey sorcam karından ultrason yapıp yapmayacağına haftasını söyleyince doktorun kendi mi karar veriyo
Bende ters rahim var daha önce boş gebelik yaşadım ve kesin emin olmak için 3 ayrı dr'a gittim, 3ü de karından görmeye çalışıp olmayınca vajinadan baktı. Bu sefer yine o 3 drdan birine gittim elbise giymiştim hatta rahat olsun diye nasıl olsa alttan bakcak diye düşündüm, karnımdan baktı dedim bende rahim tersliği var belki gozukmez yok bak burada diye gösterdi gittiğim drlar genel olarak karından bakıyor eğer gözükmezse vajinal bakiyor

Kızlar kan sonucum çıkmış 2 gün önce 15 ti bugün 60 olmuş ama neden bu kadar düşük değerler bilmiyorum umarım sıkıntı olmaz.

Cok şanslısın canım bende kendimi ilk karından zorlicam bakalım hiç vajinal muayeneyi sevmiyorum o ortamıinsallah benimde senin gibi olur

Doktorla konuştum kızlar 18 eylüle randevu verdi kese için artık kan vermene gerek yok dedi. O gün nasıl gelecek bakalım heyecanla bekliyorum
Eşim ve bir arkadaşımdan başka kimseye de söylemedik. Siz de kese görününce mi söyleyeceksiniz ya da söylediniz mi? kalp atışını da beklemek gerek belki de.
6 yaşında bir oğlum var inanın sanki ilk hamileliğimmiş gibi, her şeyi unutmuşum tekrar heyecanla yaşıyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…