Bana da tam tersi uyku yok bu aralarBenimde dünden beri bas dönmem başladı yumurta koktu.. Bende çabuk yoruluyorum saat istersem 12de kalkayım 5te uykum geliyo şaka gibi ya ve direniyorum sonra uyuyakalıyorum 2 saat sonra kalkıp bir şeyler yapıp yeniden uyuyorum falan böyle garip bir şeye girdim ama sürekli uyuyorumbenimde pil çabuk bitiyor sendoktora ne zaman gidecektin canim
Hem de nasııılKızlar testte koyulaşma var mı sizce de?
İlki bata 5 gün kala, alttaki bata 3 gün kala.
Hayırlı olsun canım hoşgeldinnnMerhaba hanımlar bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse sat 5 Ağustos , bu gün adet olmam lazımdı test yaptım pozitif çıktıhesaba göre 4+5 günlük görünüyor henüz kan vermedim yarın vereceğim inşaAllah değerim düzenli yükselir
Teşekkür ederiiimm hoşbuldumHayırlı olsun canım hoşgeldinnn
Hoşgeldin canım, adet bugün bekliyorsan bebeğin henüz 4 haftalık oluyorMerhaba hanımlar 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 11 Mayıs görünüyor bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse sat 5 Ağustos , bu gün adet olmam lazımdı test yaptım pozitif çıktıhesaba göre 4+5 günlük görünüyor henüz kan vermedim yarın vereceğim inşaAllah değerim düzenli yükselir
HoşbuldumHoşgeldin canım, adet bugün bekliyorsan bebeğin henüz 4 haftalık oluyorgeç yumurtlama yasamissin anladığım kadarıyla
Yumurtlamadan 2 hafta sonrası olarak hesapladiysan regl tarihini evetHoşbuldumEvet bu gün olmam lazımdı, 4 mü oluyor tam ozaman
Hay masallah canımBen gidip keseyi gördüm, 19unda diğer randevum. Uykum oluyor ama çalışmak zorundayım diye mecbur uyumuyorummesai bitince zaten koltuğa yigiliyorum akşam yemeği falan zor oluyor, Allah'tan evden çalışıyorum dışarıda olsam daha zor olurdu
Benim ilk zamanlar öyleydi canım sabahın 7.30unda alarm varmış gibi uyanıyorum akşam erkenden uyuyordumBana da tam tersi uyku yok bu aralaryani sabah çok erken uyanıyorum normalde uykuyu severim öğlene kadar uyurum şimdi erkenden dikiliyorum vücudum bebekli günlere hazırlık yapıyo sanırım ama erken kalkınca da akşam 8-9 civarı dede gibi uyuklamaya başlıyorum oturduğum yerde. Her hafta yeni bir şeyler yükleniyor vücuda bence çok heyecanlı bir süreç
Yani çok anlamıyorum aslında son adet tarihi başlangıcım 5 Ağustos internette ki hesaplamaya baktım, yarın kan vericem bakalım kaç çıkar düşükse geç döllenmedir dediğin gibiYumurtlamadan 2 hafta sonrası olarak hesapladiysan regl tarihini evet
Konunun başını okumadım ama benim 4 ağustostu 29 ağustosta kaset testle öğrendim adetim 29 günde bir birde kan testiylede adetime 2 gün kala öğrendimYani çok anlamıyorum aslında son adet tarihi başlangıcım 5 Ağustos internette ki hesaplamaya baktım, yarın kan vericem bakalım kaç çıkar düşükse geç döllenmedir dediğin gibi
Yok kuzum erken benimki geç döllenme zaten tam 4 haftalık haftaya perşembe karından keseyi görmek için çagırdıHarika haber canım kalp atışını duymaya darısı inşallahsen gorebildin mi peki yolk sac vs sanırım bizim haftalar için erken galiba hiçbirimiz göremedik
Benimde oyle.uyku duzenim degisti...normalde az uyurum ama gece 2 ye kadar otururdum. Simdi 12 de uyuyorum.sabah ise 07 de ayaktayim:)Bana da tam tersi uyku yok bu aralaryani sabah çok erken uyanıyorum normalde uykuyu severim öğlene kadar uyurum şimdi erkenden dikiliyorum vücudum bebekli günlere hazırlık yapıyo sanırım ama erken kalkınca da akşam 8-9 civarı dede gibi uyuklamaya başlıyorum oturduğum yerde. Her hafta yeni bir şeyler yükleniyor vücuda bence çok heyecanlı bir süreç
Kız benim kese çok minik gibi sizinkide mi öyle doktorun ultrasonuda çok iyi degil amaBen gidip keseyi gördüm, 19unda diğer randevum. Uykum oluyor ama çalışmak zorundayım diye mecbur uyumuyorummesai bitince zaten koltuğa yigiliyorum akşam yemeği falan zor oluyor, Allah'tan evden çalışıyorum dışarıda olsam daha zor olurdu
Size sey sorcam karından ultrason yapıp yapmayacağına haftasını söyleyince doktorun kendi mi karar veriyoYok kuzum erken benimki geç döllenme zaten tam 4 haftalık haftaya perşembe karından keseyi görmek için çagırdı
Valla bilmiyorum kuzum ya bana keseyi görmek için vajinal bakıcam dediSize sey sorcam karından ultrason yapıp yapmayacağına haftasını söyleyince doktorun kendi mi karar veriyo
Karından gözüktü canım, alttan olmadımHay masallah canımsende mi alttan ultrasonla muayene oldun.. evet seni çok iyi anlayabiliyorum geçsin bu günler istiyorum böyle cıvıl cıvıl olalim
Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahYok kuzum erken benimki geç döllenme zaten tam 4 haftalık haftaya perşembe karından keseyi görmek için çagırdı
Kaç mm olduğu yazmiyo mu canım, 1cm yazıyor bende, hatırlıyosan paniktim buradaKız benim kese çok minik gibi sizinkide mi öyle doktorun ultrasonuda çok iyi degil ama