Ben doğduğundan beri sadece gül suyu kullanıyorum hiç losyon kullanmadım bu sorunlar olmadı pişik isilik hiç bişi olmadıAnnem bakım kreminden kaynaklandığını düşünüyorbanyo sonrası masaj yapıyorum bebek losyonu ile.
Korkunç durumdayızKızlar selammmm. Bebisleriniz ne durumda destekli oturuyor mu dişleri uykuları vs nasılllllbenim oğlum 4 ay 21 günlük oldu hala yoğun atak belirtileri yaşıyoruz gün içinde aşırı mızmız bensiz durmuyor ve sebepsiz çok ağlıyor (yada sebebi diş olabilir). Yarın atak dönemi bitiyor olarak gösteriyor uygulama ama hala gündüz uykularımız uzamadı 30-40 dk uyuyor genelde 3-4 uyku yapıyor gündüz. 2 gündür gece ilk uykusunu 5-6 saat uyuyor Allah'tan. Sabaha karşı 5-6 arası da yanıma alıyorum yoksa uyumuyor destekli oturtmaya çalışıyorum ama herşeyden memnuniyetsiz davranıyor biraz zor oluyorr. Sizde durumlar nasıllll
Ay uyku sayısını nasil azalttıniz uyku araları ne kadardır? Bende 3 uyku yapmak istiyorum ama kısa uyuduğu için 4. Ye kalıyor birde bu aralar yan dairede tadilat var çok ses geliyor başka odada memede uyuyor mecburen bazenKorkunç durumdayızbizde atak bitti gözüküyor ama gece saat başı uyanıyor yenidoğan döneminden bile daha çok zorluyor geceleri. Muhtemelen diş diye düşünüyorum gündüzleri de ayrı huysuz.
Gündüz uykuları bizimde öyleydi uyku sayısını azaltınca uzamaya başladı uykuları.2+1 kısa uyku şeklinde gidiyorum şuan için oldukça başarılıyızgündüz düzeldikçe gece mahvolduk.
Bizde öyleydik gün içindeki uykuları azaltınca daha güzel uyuyorlar. Genelde 2,5 saat aralıklarla uyutuyorum az uyursa 3 uyku, çok uyurs yatmaya yakın kısa uyku yaptırıyorum 2+1 kısa uyku şeklinde. Bende instagramda bir sayfada görmüştüm(uyubebegim uykulog) çok işime yaradı, hatta 6. Aydaki uyku gerilemesinde 2 uykuya düşün diyorlar biz 4 yaptırıyoruzAy uyku sayısını nasil azalttıniz uyku araları ne kadardır? Bende 3 uyku yapmak istiyorum ama kısa uyuduğu için 4. Ye kalıyor birde bu aralar yan dairede tadilat var çok ses geliyor başka odada memede uyuyor mecburen bazen
Biz de uzun zamandır ikizleri gündüzleri 2.5-3 saat aralıklarla uyutuyoruz. Akşam 7de gece uykusuna geçip sabah 7 uyanıyorlardı. Ama birkaç gündür gece beslenmesine rağmen sabah 5te kalkıyorlar. Neden olduğunu bir türlü bulamadım. Yine uyku gerilemesi mi yaşıyoruz acabaBizde öyleydik gün içindeki uykuları azaltınca daha güzel uyuyorlar. Genelde 2,5 saat aralıklarla uyutuyorum az uyursa 3 uyku, çok uyurs yatmaya yakın kısa uyku yaptırıyorum 2+1 kısa uyku şeklinde. Bende instagramda bir sayfada görmüştüm(uyubebegim uykulog) çok işime yaradı, hatta 6. Aydaki uyku gerilemesinde 2 uykuya düşün diyorlar biz 4 yaptırıyoruz
Bizimde bu aralar gece uykularımız felaket olduğu için olabilirBiz de uzun zamandır ikizleri gündüzleri 2.5-3 saat aralıklarla uyutuyoruz. Akşam 7de gece uykusuna geçip sabah 7 uyanıyorlardı. Ama birkaç gündür gece beslenmesine rağmen sabah 5te kalkıyorlar. Neden olduğunu bir türlü bulamadım. Yine uyku gerilemesi mi yaşıyoruz acaba
Ay bende takip ediyorum hep bakıyorum hatta taktım yani çocuğun uykusuna hesaplıyorum hepBizde öyleydik gün içindeki uykuları azaltınca daha güzel uyuyorlar. Genelde 2,5 saat aralıklarla uyutuyorum az uyursa 3 uyku, çok uyurs yatmaya yakın kısa uyku yaptırıyorum 2+1 kısa uyku şeklinde. Bende instagramda bir sayfada görmüştüm(uyubebegim uykulog) çok işime yaradı, hatta 6. Aydaki uyku gerilemesinde 2 uykuya düşün diyorlar biz 4 yaptırıyoruz
Gece uyanmalarını beklemeden besliyordum zaten. Yine de erkenden uyanıyorlarBizimde bu aralar gece uykularımız felaket olduğu için olabiliruyanma saatlerine yakın rüya öğünü mü verseniz acaba o şekilde uzar mı
Cevaplarıınızı çok geç gördüm kusura bakmayın evet şu anda emiyor ben plates topunun üstünde emzirdim farklı pozisyonlarda emzirdim özellikle bebekler ayakta emzirmeyi çok seviyorlar denemek gerek. Ben bunları yaparken acaba sürekli ister mi alışır mı dışarıda olunca ne yaparım diye düşündüm ama meme reddi geçtikten sonra her türlü emiyor tabi ki sevdiği yerler ve tutuşlar için ayrı mutlu oluyor. Bir de meme reddi sırasında (ve her zamanMeme reddine çözüm bulabildiniz mi? Bizdede meme reddi başladı gündüzleri çok zor emziriyorum
Benimki de karnına vuruyor bu haftalarda normal sanırım kendilerini ifade edemeyince. Genelde kucağa almayınca yapıyor bizimkiKızlar bebeğim sol eliyle ağzına doğru vurmaya başladı bir haftadır, salı günü dört aylık oldu
Sebebi ne olabilir, bunu yaşayan var mı?
Geceleri nasıl uyuyor? Hemen hemen aynı durumdayız. Ellerini bıraksın diye diş kaşıyıcı aldım bu sefer dilini sıkıştırmış yara yapmışMerhabalar herkese. Benim bebeğim de yakinda 5 aylık olacak ama halen uyku sorunlarini atlatamadik. Yaklaşık 1 aydır mahvolmuş vaziyetteyim. Gündüzleri bir türlü dalamiyor, uykuları 20-30 dk arasına düştü nerdeyse. Çok huysuz, elleri hep ağzında muhtemelen dişlerin etkilesiyle uyku gerilemesi atağı birleşti. Birkaç güne kadar moralimi yüksek tutuyordum ama bugünlerde gerçekten çok yoruldugumu hissediyorum. Aksi gibi komşulardan da çok ses geliyor uyarmamiza rağmen asla toplu yaşam kurallarına uygun davranmiyorlar. Bebeğim uyudugunda da ha uyandı ha uyanacak diye panik atak oldum. Umarım tünelin ucunda hepimiz için bı ışık vardır
Geçen haftaya göre daha iyi geceleri...ama hala bir istikrar olusturamadik. Mesela hafta sonları bir nebze daha iyi geçiyor günlerimiz ama hafta içi gercrkten süreç çok sıkıntılı ilerliyor. Belki benim stresim geçiyor bebeğe bilemiyorum.Geceleri nasıl uyuyor? Hemen hemen aynı durumdayız. Ellerini bıraksın diye diş kaşıyıcı aldım bu sefer dilini sıkıştırmış yara yapmış
Benimki gece iyi gibi şükür ama gündüz çok kısaldı, bi de uyutmaya çalışmak aşırı yoruyoGeçen haftaya göre daha iyi geceleri...ama hala bir istikrar olusturamadik. Mesela hafta sonları bir nebze daha iyi geçiyor günlerimiz ama hafta içi gercrkten süreç çok sıkıntılı ilerliyor. Belki benim stresim geçiyor bebeğe bilemiyorum.
Ben de bir sürü dış kaşıyıcı aldım ama hiçbiri fayda etmedi. Doktorumuz rahatlaması için bir jel verdi onu sürüyorum uyku öncesi bir nebze rahatlıyor.
Sizin gecede mi uyumuyor
Biz başladık evet. Bizimki çok hevesli. Bu hafta ilk defa koltuğa koyup önüne oyuncak falan koydum oyalansin diye. Oturdu ama tabii belli bir süre sonra ileri uzanmaya çalışıyor dengesi bozuluyor. Ek gıda dönemine kadar düzgünce oturabilirler umarım. Biraz kucaktan da inerler en azındanBizimde gecelerimiz felaket, ben dişe bağlıyorum dünden beri de ateşi var koltuk altından 38 dereceleri gördük. Hiç hasta gibi durmuyor muhtemelen diştir yani inşallah
Bu arada oturma çalışmalarına başladınız mı? Kucağımda hep oturuyor ama koltuğa koyunca hiç sevmiyor kendini kaydırıyor yatış pozisyonuna geçiyornasıl alıştıracağım bilmiyorum
Ben her şeyi denedim. Yeşil soğanı hiç sevmedi, ben zoraki kasitmaya çalıştıkça öğürüyor hep. Zeytinyağının içine karanfil koyup onu buzdolabinda bekletiyorum. Onu sürüyorum soğuk soğuk ama yine çok fayda etmiyor gibi. Islak temiz pamuklu mendili sogutup veriyorum falan ama heo geçici yani uyutana kadar zaten yeniden kaşınma geri geliyor. Çok iyi anlıyorum uyutmaya çalışmak beni de çok yordu. Gözleri kıpkırmızı ama yok uyumuyor çocukBenimki gece iyi gibi şükür ama gündüz çok kısaldı, bi de uyutmaya çalışmak aşırı yoruyobence d stres geçiyor olabilir.. o jel son çare değil mi aslında yani YouTube'daki doktor son sırada bahsetmişti ama önermiyorum demişti ben o yüzden son aşama diye düşünüyorum. Yeşil soğan veya pırasa da iyi geliyomuş
Bi de meyve tattırıcı emziklere anne sütünü koyup dondurun demişti bi emzirme danışmanı YouTube'da, onu denedin mi? Ama o da olmaz herhalde zaten denemişsin aslında soğuk uygulamaBen her şeyi denedim. Yeşil soğanı hiç sevmedi, ben zoraki kasitmaya çalıştıkça öğürüyor hep. Zeytinyağının içine karanfil koyup onu buzdolabinda bekletiyorum. Onu sürüyorum soğuk soğuk ama yine çok fayda etmiyor gibi. Islak temiz pamuklu mendili sogutup veriyorum falan ama heo geçici yani uyutana kadar zaten yeniden kaşınma geri geliyor. Çok iyi anlıyorum uyutmaya çalışmak beni de çok yordu. Gözleri kıpkırmızı ama yok uyumuyor çocuk
Evet onu da denedim ama hasta olacak diye korktum. Nasıl geçecek bu süreç hiç bilmiyorumBi de meyve tattırıcı emziklere anne sütünü koyup dondurun demişti bi emzirme danışmanı YouTube'da, onu denedin mi? Ama o da olmaz herhalde zaten denemişsin aslında soğuk uygulama