2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Meme reddine çözüm bulabildiniz mi? Bizdede meme reddi başladı gündüzleri çok zor emziriyorum
Bir aydır gündüzleri denemeyi bırakmadım ama hâlâ doğru düzgün almıyo sadecd geceleri uyku arasında. Çözüm bulamadım kısaca sağmaya devam
Sizde durumlar nasıl aynı mı? Ne zaman başlamıştı memeyi istememesi?

merhabaa, benim oglumda her gun gunduz uykusunda da gece uykusunda da rutin sekilde uyur ama bazen agrisi filan oldugunda emerek uyuyor dediginiz gibi 1-1.5 saat meme agzinda uyuyor ama hic aliskanlik yapmadi hic kafaniza takmaniza gerek yok bir derdi olmustur size yakin olmak istrmistir surekli istemez buyuk ihtimalle

bizde dis kasintisi 1 ay once basladi 3 ayliktan beri biberonlarin ucuna, emziklere anne sutu dondurup veriyorum cok seviyor cok rahatliyor hic bir rahatsizligi olmadi

Ben ağız mendillerini ıslatıp buzluğa koyuyorum huzursuz olunca veriyorum sakinlesiyor hasta da olmadı şimdiye kadar. Benim gördüğüm terlemedigi sürece soğuk kimseyi hasta etmiyor

Aslında o istedi değil de ben uzun uyusun rahatlasın diye çekmedim memeyi ama sonradan hep böyle istemedi. Tabi uyku problemlerimiz devam ediyor ataktan çıkmayı bekliyorum dört gözle

Benimde aynı gündüz hiç emmiyodu geceleri uyuduğu için sorunsuz emiyodu 3-4 gün olmuştu ama şimdi az az gene emmeye başladı çok şükür ilk başta hiç emmiyodu şimdi 5 dk da olsa tutuyo zamanla artacak süre bakalım

Meme reddine çözüm bulabildiniz mi? Bizdede meme reddi başladı gündüzleri çok zor emziriyorum

Benim kız da biberon istemiyor ya üç haftaya işe başlıcam. Bisürü biberon aldım kaşık denedim enjektör denedim başkaları beslemeyi denedi olmuyor açkende içmiyor tokkende. Yalandan ağzına sokuyor oynuyor ağzından akıyor sütler boşa gidiyor delirmek üzereyim

Böyle de çok zor, işte her bebek farklı... Bi şekilde geçecek bu günler de

Kızlar bebeğim sol eliyle ağzına doğru vurmaya başladı bir haftadır, salı günü dört aylık oldu
Sebebi ne olabilir, bunu yaşayan var mı?

Kızlar bebeğiniz kaç dk emiyor? Bizimkisi 5 dkdan sonra kendini atmaya başlıyor gece uyanmalarımız çok arttı tam doymadığını düşünüyorum

Kızlar bebeğim sol eliyle ağzına doğru vurmaya başladı bir haftadır, salı günü dört aylık oldu
Sebebi ne olabilir, bunu yaşayan var mı?
Benim bebeğim de 4.5 aylık elini emmeye başladı ağzına götürüyor, ağzı hep şörük oluyor galiba diş çıkaracak, sizinki de öyle olabilir

Kızlar bebeğiniz kaç dk emiyor? Bizimkisi 5 dkdan sonra kendini atmaya başlıyor gece uyanmalarımız çok arttı tam doymadığını düşünüyorum
Benimkide bu ara belli saatlerde öyle yapıyor önce gazdan dedim ama akşamüstü yapıyor genelde ve o saatlerde anne sütü gün içindekinden daha az gelirmiş ya iki memeyi sırayla emzirme ya da mama vercez. Ki benimki ilkinde az geldiğini anladığında bi emip bir geri atıyor sonra deli gibi aranıyor tekrar emiyor tekrar atıyor kendini anladım ki doymamış. Hatta biberon almıyor benimki ama en son Comotomo biberon tuttu akşam yatmadan aynısonı yapınca mama yaptım 120 ml iki üç kere içmek istemedi itti ama aç olduğu için içti çünkü memede süt yoktu biliyodu
Benim bebeğim de 4.5 aylık elini emmeye başladı ağzına götürüyor, ağzı hep şörük oluyor galiba diş çıkaracak, sizinki de öyle olabilir
Bizimki de aynı 2-2, 5 aylıktan beri böyle doktor diş yüzünden dedi

Elini emme meselesi çoktandır var bende neredeyse iki aydır ya da daha fazla skcjsjjdjd ama tükürüğü değişti yapışkan bir şey oldu. Diş kaşıyıcı aldım zaten ben de muhtemelen diş

Kızlar ya benim bebeğimin ayakları çok terli, havalarda serinledi ama düzelmedi. Nasıl geçecek bu durum

kizlar selam, benim oglum dogdugundan beri anne sutuyle besleniyor. bugun tam 5 aylik 10 kilo, destekli oturabiliyor ve yemege suya cok hevesli elini uzatiyor cigneme hareketi yapiyor. yurt disinda yasiyorum ve doktorumuz koreli 9 aylik baslatiyormus ek gidaya ama tabii ben o kadar gec baslamayi mantikli bulmuyorum. siz hangi aylarda neleri goz onunde bulundurarak basladiniz? sebze meyve yogurt yumurta ne sirayla gittiniz? blw yontemiyle ilerlemek istiyorum.

Kızlar ya benim bebeğimin ayakları çok terli, havalarda serinledi ama düzelmedi. Nasıl geçecek bu durum
bizde de ayni durum var su gibi terliyor ayaklari ve kokuyor her gun yikanmazsa hahahhahah bir cozum bulursaniz banada soylerseniz sevinirim

bizde de ayni durum var su gibi terliyor ayaklari ve kokuyor her gun yikanmazsa hahahhahah bir cozum bulursaniz banada soylerseniz sevinirim
Annem bakım kreminden kaynaklandığını düşünüyor banyo sonrası masaj yapıyorum bebek losyonu ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…