- 8 Ocak 2023
- 205
- 74
- 32
Bir aydır gündüzleri denemeyi bırakmadım ama hâlâ doğru düzgün almıyo sadecd geceleri uyku arasında. Çözüm bulamadım kısaca sağmaya devamMeme reddine çözüm bulabildiniz mi? Bizdede meme reddi başladı gündüzleri çok zor emziriyorum
merhabaa, benim oglumda her gun gunduz uykusunda da gece uykusunda da rutin sekilde uyur ama bazen agrisi filan oldugunda emerek uyuyor dediginiz gibi 1-1.5 saat meme agzinda uyuyor ama hic aliskanlik yapmadi hic kafaniza takmaniza gerek yok bir derdi olmustur size yakin olmak istrmistir surekli istemez buyuk ihtimalleKızlar selammm. Bebeğime 2 aylıktan beri uyku rutini yapıyorum gündüzleri uyku saatlerinde müzikle odalara iyi uykular diyoruz yatak odasına gelince müziği durdurup ninni söyleyerek omzumda uyuyor sonra yatağına koyuyorum. 3. Ayla birlikte gündüz uykularımız aşırı kısaldı önce 1 saate düştü sonra yarım saat 3-4 uyku yapıyor baya zamandır.(4 ay 8 günlüğüz).Hemen her gün rutinleri uyguluyorum ama gitgide uykuya direnmesi arttı bende ağlayarak uykuya geçsin istemiyorum uyumasi uzun sürüyor bazen. Neyse uyuyunca mutlaka yatağına yatırma kafasındayim ama bu aralar çok huzursuz bugün mesela baya çığlık çığlığa durduk yere ağladı susmadı en son memede uyudu bende dinlensin uzun uyusun diye yatarak emzirdim, meme ağzında 1.5 saat uyudu böyle. Sonra da acaba alışıp hep böyle ister mi diye tedirgin oldum. Sürekli bu şekilde uyumuyor ama. Sizinde uyku şeklini arada kaçırdığınıx oluyor mu sizce yapmamalı miyim yoksa fazla mi takmışım kafaya akıl verin lütfennnnn
bizde dis kasintisi 1 ay once basladi 3 ayliktan beri biberonlarin ucuna, emziklere anne sutu dondurup veriyorum cok seviyor cok rahatliyor hic bir rahatsizligi olmadiBir de bir şey soracağım sütü sağıp meyve püresi emziğine koyuyorlarmış dondurup bebeğe vermek için diş çıkarırken. O soğuk bebeği rahatsız etmez mi? Hasta olur yapma dedi annemler de size sorim dedim
Ben ağız mendillerini ıslatıp buzluğa koyuyorum huzursuz olunca veriyorum sakinlesiyor hasta da olmadı şimdiye kadar. Benim gördüğüm terlemedigi sürece soğuk kimseyi hasta etmiyorBir de bir şey soracağım sütü sağıp meyve püresi emziğine koyuyorlarmış dondurup bebeğe vermek için diş çıkarırken. O soğuk bebeği rahatsız etmez mi? Hasta olur yapma dedi annemler de size sorim dedim
Aslında o istedi değil de ben uzun uyusun rahatlasın diye çekmedim memeyi ama sonradan hep böyle istemedi. Tabi uyku problemlerimiz devam ediyor ataktan çıkmayı bekliyorum dört gözlemerhabaa, benim oglumda her gun gunduz uykusunda da gece uykusunda da rutin sekilde uyur ama bazen agrisi filan oldugunda emerek uyuyor dediginiz gibi 1-1.5 saat meme agzinda uyuyor ama hic aliskanlik yapmadi hic kafaniza takmaniza gerek yok bir derdi olmustur size yakin olmak istrmistir surekli istemez buyuk ihtimalle
Benimde aynı gündüz hiç emmiyodu geceleri uyuduğu için sorunsuz emiyodu 3-4 gün olmuştu ama şimdi az az gene emmeye başladı çok şükür ilk başta hiç emmiyodu şimdi 5 dk da olsa tutuyo zamanla artacak süre bakalımBir aydır gündüzleri denemeyi bırakmadım ama hâlâ doğru düzgün almıyo sadecd geceleri uyku arasında. Çözüm bulamadım kısaca sağmaya devam
Sizde durumlar nasıl aynı mı? Ne zaman başlamıştı memeyi istememesi?
Meme reddine çözüm bulabildiniz mi? Bizdede meme reddi başladı gündüzleri çok zor emziriyorum
Benim kız da biberon istemiyor ya üç haftaya işe başlıcam. Bisürü biberon aldım kaşık denedim enjektör denedim başkaları beslemeyi denedi olmuyor açkende içmiyor tokkende. Yalandan ağzına sokuyor oynuyor ağzından akıyor sütler boşa gidiyor delirmek üzereyimBir aydır gündüzleri denemeyi bırakmadım ama hâlâ doğru düzgün almıyo sadecd geceleri uyku arasında. Çözüm bulamadım kısaca sağmaya devam
Sizde durumlar nasıl aynı mı? Ne zaman başlamıştı memeyi istememesi?
Böyle de çok zor, işte her bebek farklı... Bi şekilde geçecek bu günler deBenim kız da biberon istemiyor ya üç haftaya işe başlıcam. Bisürü biberon aldım kaşık denedim enjektör denedim başkaları beslemeyi denedi olmuyor açkende içmiyor tokkende. Yalandan ağzına sokuyor oynuyor ağzından akıyor sütler boşa gidiyor delirmek üzereyim
Benim bebeğim de 4.5 aylık elini emmeye başladı ağzına götürüyor, ağzı hep şörük oluyor galiba diş çıkaracak, sizinki de öyle olabilirKızlar bebeğim sol eliyle ağzına doğru vurmaya başladı bir haftadır, salı günü dört aylık oldu
Sebebi ne olabilir, bunu yaşayan var mı?
Benimkide bu ara belli saatlerde öyle yapıyor önce gazdan dedim ama akşamüstü yapıyor genelde ve o saatlerde anne sütü gün içindekinden daha az gelirmiş ya iki memeyi sırayla emzirme ya da mama vercez. Ki benimki ilkinde az geldiğini anladığında bi emip bir geri atıyor sonra deli gibi aranıyor tekrar emiyor tekrar atıyor kendini anladım ki doymamış. Hatta biberon almıyor benimki ama en son Comotomo biberon tuttu akşam yatmadan aynısonı yapınca mama yaptım 120 ml iki üç kere içmek istemedi itti ama aç olduğu için içti çünkü memede süt yoktu biliyoduKızlar bebeğiniz kaç dk emiyor? Bizimkisi 5 dkdan sonra kendini atmaya başlıyor gece uyanmalarımız çok arttı tam doymadığını düşünüyorum
Bizimki de aynı 2-2, 5 aylıktan beri böyle doktor diş yüzünden dediBenim bebeğim de 4.5 aylık elini emmeye başladı ağzına götürüyor, ağzı hep şörük oluyor galiba diş çıkaracak, sizinki de öyle olabilir
Elini emme meselesi çoktandır var bende neredeyse iki aydırBenim bebeğim de 4.5 aylık elini emmeye başladı ağzına götürüyor, ağzı hep şörük oluyor galiba diş çıkaracak, sizinki de öyle olabilir
Ben de dış kaşıyıcı aldım ama kullanmıyorElini emme meselesi çoktandır var bende neredeyse iki aydırya da daha fazla skcjsjjdjd ama tükürüğü değişti yapışkan bir şey oldu. Diş kaşıyıcı aldım zaten ben de muhtemelen diş
bizde de ayni durum var su gibi terliyor ayaklari ve kokuyor her gun yikanmazsa hahahhahah bir cozum bulursaniz banada soylerseniz sevinirimKızlar ya benim bebeğimin ayakları çok terli, havalarda serinledi ama düzelmedi. Nasıl geçecek bu durum
Annem bakım kreminden kaynaklandığını düşünüyorbizde de ayni durum var su gibi terliyor ayaklari ve kokuyor her gun yikanmazsa hahahhahah bir cozum bulursaniz banada soylerseniz sevinirim
Merhaba myflor aç mı tok mu verdiniz? Sabah akşam fark etti mi? Yazmamış doktor üzerine..Bizimki 2 haftadir sulu yapıyor mahvoldum doktor myflor verdi iyi geldi o katilastirdi