Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar sabah demiştim kahverengi akıntı oldu diye akşam yine tekrarladı biz sırf hastaneye gidip gele bilmek için 5 gün önce araba aldık eşim tuttu arkadaşına verdi işi varmış diye gece araba evde olsa acile giderdik dedim oralı olmadı sonradan o sinirle uyumuşum 2 de uyandım peçeteye turuncumsu bişey geldi kendisini uyandırdım sinirlendim daha bişey yapmadan bekliyordu kaygısızca geri arkadaşını uyandırdık da öyle hastaneye geldik şükür kalp atışında bişey yok kanama alanı da yok aktif kanama yok diye ilaç da verilmedi kan uyuşmazlığı için test aldılar yatış yapıldı şimdi onun sonucunu bekliyorum kan uyuşmazlığı iğnesi olabilmek için doktorlar da kızdı kan uyuşmazlığın var bu saati niye bekliyorsun diye o aklıma bile düşmedi 7+6 günlük olmuş bebiş aradaki farkı da kapatıyor yavaş yavaş kendime kızıyorum eşime daha çok kızıyorum 3. Hamilelik biz hala ilk gibi saf salak takılıyoruz

Kızlar sabah demiştim kahverengi akıntı oldu diye akşam yine tekrarladı biz sırf hastaneye gidip gele bilmek için 5 gün önce araba aldık eşim tuttu arkadaşına verdi işi varmış diye gece araba evde olsa acile giderdik dedim oralı olmadı sonradan o sinirle uyumuşum 2 de uyandım peçeteye turuncumsu bişey geldi kendisini uyandırdım sinirlendim daha bişey yapmadan bekliyordu kaygısızca geri arkadaşını uyandırdık da öyle hastaneye geldik şükür kalp atışında bişey yok kanama alanı da yok aktif kanama yok diye ilaç da verilmedi kan uyuşmazlığı için test aldılar yatış yapıldı şimdi onun sonucunu bekliyorum kan uyuşmazlığı iğnesi olabilmek için doktorlar da kızdı kan uyuşmazlığın var bu saati niye bekliyorsun diye o aklıma bile düşmedi 7+6 günlük olmuş bebiş aradaki farkı da kapatıyor yavaş yavaş kendime kızıyorum eşime daha çok kızıyorum 3. Hamilelik biz hala ilk gibi saf salak takılıyoruz
Geçmiş olsun canım , iğneyi oldun mu? Bizde de kan uyuşmazlığı var. Bence hangi hamilelik olursa olsun insan hazır olamıyor, eşine de çok yüklenme bende bazen kızıyorum ama sonra onun durumu da zor ve ondan başka kimse de yok en büyük destekçim.

Selam Arkadaşlar doktor muayenenizde ultrasonla muayenede size ne gibi detaylar veriyor ? Ultrason muayenesi cabucak bitiyor mu ? Doktor secme aşamasındayım bütün doktorlari deneyimleme sansim olmadigi icin sizlerden fikir almak istedim
Ultrason çok uzun tutmuyor benim doktorum özellikle ilk aylarda. Oğlumda da aynısını yapmıştı. Ama sonrasında hem o dönemi hem de bi sonraki kontrole geçecek kadar olan süreyi konuşup değerlendiriyor. Yapılacaklar falan.
Ya kızlar bir şey soracağım ben şuanda 6+1 haftamdayım son 3 gündür oturduğum yerde bir baş dönmesi geliyor ellerim titremeye başlıyor su içiyorum bir şeyler atıştırıyorum ama en az bi 15 dk kadar sürüyor böyle.
Sonra ellerimin titremesi falan geçiyor ama sarhoş gibiyim kafamı kaldıramıyorum birde iş yerinde olunca çok zor oluyor
Aranızda benim gibi olan var mı ?
Çantamda hem kuru meyve hem de normal bi meyve gezdiriyorum bazen tenefüste hemen atıyorum ağzıma bi iki tane kendime geliyorum. İkinci bebiş bana kendini bayaa bi hissettiriyo 🤣🤣
İlkokulda hocam öğrenci sayım az aslında ama mükemmel olmalarını istediğim için biraz yıpratıyorum kendimi galiba 😅 nöbette 24 . Haftaya kadar tutacağız maalesef riskli gebeliklerde idare ayarlama yapıyor ama
Ayy o mükemmeliyetçi ilk hepimizde var yaa. Önümüzdeki hafta için hizmetiçi eğitim koymuşlar güzel de eğitim idarecimi arayıp teyit ederken ay hocam iyiki bizim okulda oluyo arada inip dil sınıfını kontrol eder ödevlendirme yaparım boş geçirmem dersleri dedim 🤣🤣🤣 henüz kimseye bişey söylemediğim için kolaylık yapamıyolar 🤦

Geçmiş olsun canım , iğneyi oldun mu? Bizde de kan uyuşmazlığı var. Bence hangi hamilelik olursa olsun insan hazır olamıyor, eşine de çok yüklenme bende bazen kızıyorum ama sonra onun durumu da zor ve ondan başka kimse de yok en büyük destekçim.
Yok canım daha sonuç bekliyoruz çıkmadı ki ondan sonra da iğneyi bekleyeceğiz Allah bilir ne zaman gelir eşime şundan kızıyorum 3. Hamileliğim hepsinde bu sorunu yaşadık arabayı sırf ele muhtaçsız hastaneye gidelim diye aldık tamam verdi arkadaşına evde olsa hastaneye gideriz diyorum arayıp istemiyor ben arabayı getir hastaneye gidelim dememişim kendisine söylediğim ne anlama geliyor artık sorunlardan ben yoruldum biraz çabalaması lazım çocukları için

Yok canım daha sonuç bekliyoruz çıkmadı ki ondan sonra da iğneyi bekleyeceğiz Allah bilir ne zaman gelir eşime şundan kızıyorum 3. Hamileliğim hepsinde bu sorunu yaşadık arabayı sırf ele muhtaçsız hastaneye gidelim diye aldık tamam verdi arkadaşına evde olsa hastaneye gideriz diyorum arayıp istemiyor ben arabayı getir hastaneye gidelim dememişim kendisine söylediğim ne anlama geliyor artık sorunlardan ben yoruldum biraz çabalaması lazım çocukları için
Canım çok geçmiş olsun

kızlar selamlar, uzun zamandır kadınlar kulübüne üyeyim, daha önce hep okuyan taraftım daha yeni paylaşım yapmaya başladım. bende şu an 6. haftamdayım son regl günüm 21 ağustos( yumurtlama geç olduğu için haftadan tam emin olamadık haftaya tekrar kontrole gideceğim) beta hcg 27 eylülde 636'ydı, 3 ekimde ise sonucum 14058 çıktı, tahmini doğumum 28 mayıs 2025. geçen sene 20 haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden bebeğimi kaybetmiştim bu sene tekrar gebe kaldım ve 12. haftam(kasım 2. hafta gibi) serklaj olacağım. ben de grubunuza dahil olmak isterimm💕

kızlar selamlar, uzun zamandır kadınlar kulübüne üyeyim, daha önce hep okuyan taraftım daha yeni paylaşım yapmaya başladım. bende şu an 6. haftamdayım son regl günüm 21 ağustos( yumurtlama geç olduğu için haftadan tam emin olamadık haftaya tekrar kontrole gideceğim) beta hcg 27 eylülde 636'ydı, 3 ekimde ise sonucum 14058 çıktı, tahmini doğumum 28 mayıs 2025. geçen sene 20 haftalıkken rahim ağzı yetmezliğinden bebeğimi kaybetmiştim bu sene tekrar gebe kaldım ve 12. haftam(kasım 2. hafta gibi) serklaj olacağım. ben de grubunuza dahil olmak isterimm💕
Hoşgeldin canım sağlıkla bebişini kucağına al insallah 🌸🌸

Arkadaslar sizden fikir istiyorum 🥰 ailelerimize bebis haberini vercez. Sizler nasil haber vermistiniz. Fikri olan varsa veya uygulamis olanlar varsa paylasabilir misiniiiiz 🙏❤❤
Ben yurtdışında yaşasığım için görüntülü aramada verdim maalesef ama bir kutuya bebek kıyafetleri ve hamilelik testini sürece sarıp koyabilirsin. Size kurabiye getirdim filan deyip sürpriz 😂

Bu erkeklerin anlayışsızlığı ve umursamazlığı, direk net söyliyceksin yoksa düşmüyor jeton onların.

Bu erkeklerin anlayışsızlığı ve umursamazlığı, direk net söyliyceksin yoksa düşmüyor jeton onların.
Aynen illa tek tek anlatmamız lazım sabır diyorum ama olmuyor anlamıyor normal zaman olsa istediğine istediğini versin de zor süreçi ikimiz yaşadık anlamasını bekliyorum yok kafa basmıyor

Aynen illa tek tek anlatmamız lazım sabır diyorum ama olmuyor anlamıyor normal zaman olsa istediğine istediğini versin de zor süreçi ikimiz yaşadık anlamasını bekliyorum yok kafa basmıyor
Tembihle bu arabayı ben kendi ihtiyaçlarım için dişimle tırnağımla aldım de benim babam da biz küçükken hep arkadaşlarına ve amcama verirdi her seferinde annemle tartışırlardı. Erkeklerde arkadaşı sorunca hayır diyememe hastalığı var. Ezik hissediyorlar. Biri sorarsa araba eşimin üstüne hatta direk eşimin arabası desin. Emanet malın gözü yaşlı olur Allâh korusun birine verdi kaza yaptı hem maddi hem manevi sıkıntı, olan size olur. Anlat bunları o zaman vazgeçer.

Benim masamın bir yarısı kuruyemiş bir yarısı taze meyve bir yarısı kuru meyve abartmıyorum gerçekten böyle habire ağzıma bir şeyler atıyorum ama yok yine aynı geçen trafikte oldu mesela çok korktum müsait bir yerdeydim kenara çektim ama insan korkuyor işte . Doktoruma sordum saat başı en geç ağzına bir şeyler at normal olabilir dedi :KK43:
Yarasın bebeğine Şifa olsun inşallah

Bi zararı olmuyor canım zaten herkese atılan bişey değil 3. Hamileliğim ilkini 24. Haftada erken doğum oldu kaybettim 1 oğlum var 2 buçuk yaşında birde Allah nasip ederse bu olacak işte yatıp dinlenmeye çalışıyorum oğlum izin vermiyor oyun istiyor oynayamadığım için de üzülüyorum günler nasıl geçecek bilmiyorum
Allah yardımcın olsun. Yiğenimde öyle bizde oturduğum yerden, araba yarışı yapıyoruz. Arabaları o getiriyor koridorda fırlatıyorum. Yerde boğuşmacacılık oynuyoruz. Ben az görüyorum tosunu ama haklılar minikler enerjilerini atamıyorlar. Google Oturarak oynanan oyunlar diye yazsan belki bir şeyler bulursun.

Gelmiş olsun. Yerleşme kanaması sanırım senin ki. Minik kendine yer açıyor

Hoşgeldin aramıza. 🌺

X