Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Konya. Aynen bu aylarda böyle. Benim doktorumda zararlı dedi ve kalp atışını dinlettirmedi ekranda gösterdi görmek daha güzellll bence :emir_bebek:
Her doktor farkli ilerliyor iste. Cok da bu konuda kafaya takip süreci zorlastirmamak lazim sanki ya. Büyüdükçe bebis ultrasonda bakma suresi uzayacak tabi simdi zaten 1cm bisey neyini gostersin uzun uzun diyorum bi yandan da. Cidden annelik yüklenmeye basladi bana galiba evhamlar 🤣🤣

Kızlar karnım öyle bi sisiyor ki sanki 5 aylık hamile gibiyim.. süt içiyorum ondan mı oluyor acaba bilmiyorum sizde de böyle mi acaba? Yani öyle bi şişlik var ki harbiden hamile olduğum belli toplu taşıma da çocuklardan yer istiyorum hemen veriyorlar:)

Kızlar karnım öyle bi sisiyor ki sanki 5 aylık hamile gibiyim.. süt içiyorum ondan mı oluyor acaba bilmiyorum sizde de böyle mi acaba? Yani öyle bi şişlik var ki harbiden hamile olduğum belli toplu taşıma da çocuklardan yer istiyorum hemen veriyorlar:)
Bebisin kaymagini erken yemeye baslamissin 🤣🤣 şişkinlik bende de oluyor canim gaz maz ne varsa hepsi var 😀 ama sütte sisirebilir laktozsuz süt icmeyi dene belki onda şişmez. Benimde zaten biraz göbeğim vardi simdi o göbüş baya şişen hamile göbüşü oldu. Halbuki daha cok yeni ama iste gaz ve bagirsaklarin yavaslamasi sisiriyor bizi bence.

Bebisin kaymagini erken yemeye baslamissin 🤣🤣 şişkinlik bende de oluyor canim gaz maz ne varsa hepsi var 😀 ama sütte sisirebilir laktozsuz süt icmeyi dene belki onda şişmez. Benimde zaten biraz göbeğim vardi simdi o göbüş baya şişen hamile göbüşü oldu. Halbuki daha cok yeni ama iste gaz ve bagirsaklarin yavaslamasi sisiriyor bizi bence.
Evettt valla 😃

Yaa ne tatlısın canım ☺️ bende de var 😊 bakalım nası ilerlicez🐣

Her doktor farkli ilerliyor iste. Cok da bu konuda kafaya takip süreci zorlastirmamak lazim sanki ya. Büyüdükçe bebis ultrasonda bakma suresi uzayacak tabi simdi zaten 1cm bisey neyini gostersin uzun uzun diyorum bi yandan da. Cidden annelik yüklenmeye basladi bana galiba evhamlar 🤣🤣
Evet evet yüklenmiş ayy bide doğunca gör ilklerde çok evhamlı çok tecrübesiz oluyor insan 😊

Selam Arkadaşlar doktor muayenenizde ultrasonla muayenede size ne gibi detaylar veriyor ? Ultrason muayenesi cabucak bitiyor mu ? Doktor secme aşamasındayım bütün doktorlari deneyimleme sansim olmadigi icin sizlerden fikir almak istedim
Benim kendi doktorum izne çıktı takip için başka doktora gittim doğru dürüst bakmadı 1 dk bile sürmedi ve kaç mm kese hiç bir bilgi vermedi. Ultrason çıktısı da vermiyordu ben hatırlattım hemşire verdi ve başka birinin adı ve 42 hafta yazıyor. İlk hevesim kursağımda kaldı. Doktorumu bulana kadar 3 tane değiştirdim şimdi yine değiştiricem o gelene kadar. 😮‍💨

Benim kendi doktorum izne çıktı takip için başka doktora gittim doğru dürüst bakmadı 1 dk bile sürmedi ve kaç mm kese hiç bir bilgi vermedi. Ultrason çıktısı da vermiyordu ben hatırlattım hemşire verdi ve başka birinin adı ve 42 hafta yazıyor. İlk hevesim kursağımda kaldı. Doktorumu bulana kadar 3 tane değiştirdim şimdi yine değiştiricem o gelene kadar. 😮‍💨
Gercekten doktor bulmak karar vermek cok zor ya. Zaten biz birsey bilmiyoruz onlar da detayli guzel anlatip bize bilgiler vermeyince sürecin keyfi kaçıyor. Ben baska bir doktora daha gideyim icim rahat etsin diye düşünüyorum mesela gittigim doktordan memnun kalmazsam.

Ablam hamile üniversiteden arkadaşım hamile onların doktoruda benim doktorumda kalp atışı bile dinlettirmedi bebek küçük zararı olur dedi. 3 farkli doktor hepimiz ayrı şehirlerdeyiz kısa bakmasi bence daha iyi bu aylarda içiniz rahat olsun.
Ben daha önce de yazmıştım burda youtube'da bir ebeden dinlemiştim, 6 7 haftalıkken dopplerle kalp atışı dinlendiğinde bebeğin kalbine çok fazla frekans gönderildiği için kalbi ısınıyormuş ve sağlık sorunları oluşabiliyormuş. Doktorlar o yüzden erken tavsiye etmiyor.

Kizlar 6. Hafta ultrasonuna gidenler; bebeginizin boyutu kac mm idi?
1.5 cm yazıyordu yani 10 mm
Ben 1. Bebekte zayıftım 54 kilo 10 haftalık hissettim ultrasondada doğrulandı tam hissettiğim yerdeydi boyle gıdıklar gibi oluyordu aşırı hareketliydi doktor şok olmuştu . 2. Bebekte 4 bucuk aylık filandı hissettim oda çok uysaldı hep yatardı şimdide öyle :))

1.5cm 8 haftaliga falan denk geliyo canim
Keseme 5 hafta dedi doktor adete göre de 6 haftalığım tam

Inş çok huzurlu ve kolay bir bebeginiz olur keyfini çıkarırsınız 🥰
Amiiiinn 🙏🙏 inşallah saglikli huzurlu olsun hep birlikte mutlu mesut yasayip gidelim. Insallah senin bebisin de oyle oluuur 🥰 bal küpleri tatlı olduklari kadar uslu olurlar inşallah 🥲🌸
Bu arada ailene falan soyledin mi bebisiii. Soylediysen nasil söyledin

Arkadaslar sizden fikir istiyorum 🥰 ailelerimize bebis haberini vercez. Sizler nasil haber vermistiniz. Fikri olan varsa veya uygulamis olanlar varsa paylasabilir misiniiiiz 🙏❤❤

X