- 25 Mayıs 2023
- 4.136
- 6.402
İnşallah sonuçları ter temiz çıkarP Pembepilates kuzum gece 1 de alt barin mr cekildi pelvikte birsey varmi diye bakilacak once.oglen 3 gibi cikacak sonuclar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah sonuçları ter temiz çıkarP Pembepilates kuzum gece 1 de alt barin mr cekildi pelvikte birsey varmi diye bakilacak once.oglen 3 gibi cikacak sonuclar
Yok canım yasak öyle şey olur mu takılıyoruz birbirimize çoğumuz İnstagram bile kullanmıyorWhatsp gruba doğru gidiyor mevzu
Kahkaha attım hahahahahahajaŞifreli yayın yapıyor gülümse
Hosgeldin instagramima gulumse:) ilk ekleyen sensin bence:)Kahkaha attım hahahahahahaja
Yildirim yaz onuda mı ben söyleyimİkisi de çıkmadı bende ya
Biz direk paylaşmadık aslında odak noktamız melek oldu, meleği bulduktan sonra birbirimizi bulduk. Şimdi seni de bulalım aslında sen meleği bulabilirsin , herkes ordan buldu . Bu hesaptan kızına çikolata yaptırdı, sizden gelenlere bakKız bende paylaşırım yasak değilse
Hoşbuldumm instagram adına bayıldımHosgeldin instagramima gulumse:) ilk ekleyen sensin bence:)
Hoşbuldumm instagram adına bayıldım
Aslı gizem ayşe Fatma geldiysen üç kere vur dicen ses vercezYaa kim kim basil anlicaz
Dün ben meleği buldum , aynı memleket olunca konuşmak istedim. Sonra ağzımdan kaçırdım bunu grupta özge trip attı. Sonra başladık birbirimizi melek üzerinden bulmaya, googleden bulmaya, derken özge sayesinde herkes birbirini buldu ama çok komikti gece bayağı eğlendikBen kacirdim kusura bakmayin okuyamadim hicc.ozet gecebilen varmii??
Vallahi bugün modumu yükselttiniz kendimi saklayıp duruyordum ama sayenizde okadar da olmadığımı farkettimgulumsebebek sen benden daha zayıf duruyorsun valla ben de seni obez hayal ettim gayet fitmişsin kız
BenimmKızlar benim hesaba tumay yazın birini daha bulduk
Fatma her kimsen yakıştırdığım ikinci çift sizsiniz
Seren kurban olayım iki çocuklu böyle anne olurmu biraz göt göbek kalaydı be bacım al seni vur cesura
Bebeğim o senin bakan gözlerinin güzelliği Bebem uyusa tek tek cevap verip takılacağım da ağlayacağım tuttu sıpanın