Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkese merhaba hanımlar,
Öncelikle Rabbim burada merakla bekleyen herkesin bu bekleyişini hayra çevirsin gebeliklerimiz sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inşallah🤲🌸
Cuma günü yani beklenen adet tarihimden 1 gün önce idrarda gebelik çıktı, cumartesi yaptığımda ise direk kırmızı çıktı ilk birkaç sn içerisinde. Sonra kan vermeye gittim aynı gün, betam adet günüm 820 çıktı, acaba keseyi görmek için ne zaman dr a gitmeliyim? 2 günde bir beta takibi yapmayı düşünüyorum, yarın kan verecem yine

Sat ı benim gibi 10 Ekim olan kimler acaba 😊? Dün yani adet günüm daha bir batma özellkle sırtta vardı arada bir yanlarıma vuruyodu, bugün epey hafifledi, arada bir çok hafif düne göre, acaba neden

Öncelikle Rabbim burada merakla bekleyen herkesin bu bekleyişini hayra çevirsin gebeliklerimiz sonuna kadar sağlıkla ilerlesin inşallah🤲🌸
Cuma günü yani beklenen adet tarihimden 1 gün önce idrarda gebelik çıktı, cumartesi yaptığımda ise direk kırmızı çıktı ilk birkaç sn içerisinde. Sonra kan vermeye gittim aynı gün, betam adet günüm 820 çıktı, acaba keseyi görmek için ne zaman dr a gitmeliyim? 2 günde bir beta takibi yapmayı düşünüyorum, yarın kan verecem yine
Genelde kese 2 3 binlerde gozukuyor, benim 2 binde vajinal ultrasonla minnacik gozukmustu 🙂

Benim 4 gun boyunca sabah ilk kalkince ve gun icinde ara ara kahvemsi, acik pembemsi lekelenmem olmustu endise etme :) yerlesme kanamasidir. Bu arada bende haziran grubundayim ama burayada girip bakiyorum surekli hosuma gittigi icin 🥰
İnşallah benimde herşey yolunda gider bel ağrımda var herşeyin hayırlısı olsun ama ilk kez bu sonucu aldım o yüzden bunun devam etmesini istiyorum🤲🏻 bütün hamile arkadaşlarımdan dua bekliyorum 💖

Vajinal ultrason nasıl çok korkuyorum acı falan oluyor mu
Ben yaptırmıştım daha önce acı olmaz, ki bende çikolata kisti vardı 5.5 cm iki tarafta. Ona rağmen acı duymadım. Ama bence karından baktırın ben cesaret edemem vajinal ultrasona az da olsa risk taşıyor sonuçta, bir hafta geç olsun güç olmasın

Pazartesi günü 856 çıkmıştı çarşamba günü beta baktırmadan direkt doktora gittim ve üstten kese gözüktü. 19 Kasım da da kalp atışı için gideceğim nasipse 💜

Pazartesi günü 856 çıkmıştı çarşamba günü beta baktırmadan direkt doktora gittim ve üstten kese gözüktü. 19 Kasım da da kalp atışı için gideceğim nasipse 💜
Çok teşekkürler, Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏🏻🎈

Ben yaptırmıştım daha önce acı olmaz, ki bende çikolata kisti vardı 5.5 cm iki tarafta. Ona rağmen acı duymadım. Ama bence karından baktırın ben cesaret edemem vajinal ultrasona az da olsa risk taşıyor sonuçta, bir hafta geç olsun güç olmasın
Acilde banada vajinal bakmak istedi bende istememistim sahsen 9+5 oldugumda. İlk baktirdigimda 3 bucuk 4 haftalikti ve tecrubesizdim. Doktorlar bi sorun olmaz diyor ama yinede bende istemedim.

Merhaba kızlar ben de 6+2 ile aranızdayım. Dün minik bir lekelenme olduğu için doktora gittik vajinal muayenede kese 13mm ve yolk 3mm ve bebek 4.2mm olarak görüldü fakat kalp atışı göremediğim için şüphelendim normalde görülebilirdi aslında dedi ama daha erken olabilir dedi doktor, haftaya cuma günü tekrar gideceğiz. Progestan verdi lekelenme kesildi zaten çok minikti ama merak ediyorum böyle bir şey yasayan var mı?

Vajinal ultrason kesinlikle acılı ağrılı bi işlem değil. Ultrason başlığına zaten bir jel sürüyor. Bir saniyede kolaylıkla yerleştiriyor.

Bazı hikayeler duydum okudum. Vajinal ultrasondan sonra lekelenme, kanama yaşadım. Hatta düşük yaptım vs. Ama bu tehlikeli bi uygulama olsa inanın Dr lar da bu riski almaz. Genel kabul gören bir uygulama. Yine de tercih meselesi.

Gideceğiniz tarihten birkaç gün sonrasına randevu alırsanız, aynı şeyi karından da görebilirsiniz.

Acilde banada vajinal bakmak istedi bende istememistim sahsen 9+5 oldugumda. İlk baktirdigimda 3 bucuk 4 haftalikti ve tecrubesizdim. Doktorlar bi sorun olmaz diyor ama yinede bende istemedim.
9+5 mi ? 😳
8. Haftadan sonra uygulandığını duymamıştım.
Zaten yapılar karından rahatlıkla görülecek kadar büyüyor. Neden vajinale yönlendirmiş ki?

9+5 mi ? 😳
Zaten yapılar karından rahatlıkla görülecek kadar büyüyor. Neden vajinale yönlendirmiş ki?
Acilden bel agrisi icin girdim, daha triyajda hemsire vajinal muayne yapiyolar kabul ediyormusunz dedi neyse tamam dedim girdim, doktor alttan bakiyoruz dedi bende karindan bakmasni soyleyince karindan bakti. Sanirim kanama alani varsa vajinalden gozukuyor, bir yerde okudum ama nerde okudum hatirlamiyorum. Ama zaten bel kasik agrisi ve dusuk tehlikesi varken bana da vajinal anlamsiz geliyor, rahim agzini uyarabilir ve dusugede sebep olabilir bence ne kadar doktorlar ihtimal vermesede

Merhaba kızlar ben de 6+2 ile aranızdayım. Dün minik bir lekelenme olduğu için doktora gittik vajinal muayenede kese 13mm ve yolk 3mm ve bebek 4.2mm olarak görüldü fakat kalp atışı göremediğim için şüphelendim normalde görülebilirdi aslında dedi ama daha erken olabilir dedi doktor, haftaya cuma günü tekrar gideceğiz. Progestan verdi lekelenme kesildi zaten çok minikti ama merak ediyorum böyle bir şey yasayan var mı?

Zamanıdır şimdi, akşam sabah kalp atışı da görülür 🤗💙

9+5 mi ? 😳
Burda bir konuda okumustum ben vajinal usg hamileyken baktirmis ve sonucunda kanamasi olup dusuk yapmis ne yazikki. Doktorlar bisey olmaz desede cok zorunlu olmadikca yaptirmamak lazim

X