- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.502
Birimizi bul diğerlerimiz çorap söküğü gibi gelirHerkes birbirini bulmuş,görmüş..ben de çok merak ediyorum hepiniziii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birimizi bul diğerlerimiz çorap söküğü gibi gelirHerkes birbirini bulmuş,görmüş..ben de çok merak ediyorum hepiniziii
Yaprak sana özelden yazıyorum bul beni gerisi seni bulur zatenBana açık adres verin konum atın bacım okuyamadım bir ton mesaj bebem durmuyor ama gelcem partiye
Oğlum da bende yiğidin malı meydandadır prensibiyle ilerliyoruzUltrason kağıdından adını bile silmiyodun sen
Oğlan mecburiyetten tabi napsınOğlum da bende yiğidin malı meydandadır prensibiyle ilerliyoruz
O zaman özelden sana yazıyorumBirimizi bul diğerlerimiz çorap söküğü gibi gelir
Yaz yazO zaman özelden sana yazıyorum
Begonya kapalıydı, erkek doktor istemiyorum diyordu imkansız seren olmasıEn çok sereni merak ettim tahmin edemiyorum begonya mi yoksa
Hahahahah yazıyorum sanaDaha yapmadı ama kaşınıyor yok şekerim değilim siz instagramdan mı bulmaya çalışıyorsunuz anlamadım konuyu. Benim adım Yaprak
Aslı senin hastanende muayene oluyordu Bir zamanlarBeynim yandı kim kim oturmadı henüz kafamda Aslı kim Allah aşkına bu nasıl tatlılık bu ne güzel aile maşallah
ayy kahkaha attıım aaafaffafafaBende @golden-snitch sert genc-anne yi poncik diye düşündüm. Tam tersi biri naif biri hanımağa çıktı
Ben kacirdim kusura bakmayin okuyamadim hicc.ozet gecebilen varmii??
Ben herkesi çözünce telefonun notlar kısmına yazacam gerçek isimlerle kk isimlerini karşı karşıyaGolden sen beni buldun mu? ay hem burayı okuyorum hem instaya bakıyorum hanginiz hiç karıştırdım
Ne istiyon bu cerenden ya ceren kimmmmmCeren2 kim beni mi engelledi noldu ya foton gitti