Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben büyük parçaları kararlaştırdım bile ama nerden alacağımı falan değil hangi model alacağıma karar verdim giysilerde Bursa'dan isteyecem sosyete pazarında baya uygun oluyo LC defacto civil ürünleri üretim fazlası olanları getiriyorlar uyguna ablamdan isteyecem yatak yastık annem yaptıracak babynest olarak herşey kararlaştırıldı model olarak bı alması kaldı oda hayırlısıyla Şubat'tan sonra başlarız acelesi yok neyi alacağımızı bilsek yeter fazla abartıya kacmayacam lazım oldukça alırım eksikleri 😅 inşallah zamanı gelince burdan önererek bakarız her birimiz bişeye bakarak sonuca karşılaştırırız çok güzel sonuçlara ulaşırız 🤗🤗🥰
Benim hiçbir fikrim yok detaylı olarak da bakamıyorum ayrica bakarsam alırım diye de korkuyorum 🤣 fikir almak iyi olur ben tecrübeli arkadaşlarıma da sorarım yazarım buraya da konuşurken sizlerle paylaşırım 😊

Benim hiçbir fikrim yok detaylı olarak da bakamıyorum ayrica bakarsam alırım diye de korkuyorum 🤣 fikir almak iyi olur ben tecrübeli arkadaşlarıma da sorarım yazarım buraya da konuşurken sizlerle paylaşırım 😊
Benim ablalardan burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla az buçuk biseyler kaptım ama birbirimizle de paylaşalım ki fikir olsun fikir dayanışması her zaman iyidir 🥰🤗🤗

Kızlaar selaam. Bende 9+2 haftalık oldum. Ve maxi cosinin lara 2 bebek arabasını aldım 8bin tl. Kart kampanyalari link gelir derken 6500 e geldi :)) Ben kabin boy bebek arabası istediğim için bunu tercih ettim. Siz aldınız mı biseyler :)

Anladığım kadarıyla bu igneler kas jci değil deri altı dokuya yapılanlardan dimi gobek dediginize göre. Üst kol ve bacakta da uygulanabilir bölgeler var bu tarz iğnelerde. Bu ilaçta uygun mu bilmiyorum da Dr nasıl öneriyor tabi. Ben 2 kez catlatma ignesi kullandım onlari burda okuduğum kadarıyla herkes göbekten yapıyordu ama benim Dr üst koldan kendisi yapmıştı bana. İkinci iğneyi de yine oyle evde eşime yaptırdım
Evet evet ince uçlu iğne kol bacak göbek oluyor bebek büyüyünce beni de bacağa geçirmişti kan iğnesiydi ama, ilk koldan oldum sonra yok göbekten yap demişti işte.progestan için bilemiorum onu da hep karından oldum 12.hafta kesiyor genelde, Her dr un farklı prosedürü oluyo da içerik aynı. Şifa olsun 🌸

Kızlaar selaam. Bende 9+2 haftalık oldum. Ve maxi cosinin lara 2 bebek arabasını aldım 8bin tl. Kart kampanyalari link gelir derken 6500 e geldi :)) Ben kabin boy bebek arabası istediğim için bunu tercih ettim. Siz aldınız mı biseyler :)
Hayırlı olsun güle güle binsin miniş 🌸

X