Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar zaman dayanılması da enteresanHerkes birbirinin hesabında geziyor ne meraklısınız yaa
Benim en çok yakıştırdığım sizsinizBenim kocam da fena değil neden bizi beğenmedin….
EvetSen kocam cerrah dememiş miydin bi keresinde kız
Ayyy teşekkür ederimmm herkes çok güzelmiş yaa özellikle oglunu çok merak ediyordum o apayriymiscesursavasci yalnız sen de çok güzelmişsin ay ancak bakabiliyorum fotilere önce kim kimmiş onu kafamda oturttum
Sadece bakıp çıkıyoruz ne gelsin kiiUmarım birşey gelmez başımıza
Yok yaa kahverengiye kaçiyor halen her sabah gözleri bana benzeseydi bari diye söyleniyorZ zaynfuruze kız bebenin gözleri kocana benzedimi
Hahahha okumaktan gözlerim ağrıdıSadece bakıp çıkıyoruz ne gelsin kii
cerrahi klinik bilimlerindenSen kocam cerrah dememiş miydin bi keresinde kız
Çok duygulandımBenim en çok yakıştırdığım sizsiniz
Yaa kacirdim benDün ben meleği buldum , aynı memleket olunca konuşmak istedim. Sonra ağzımdan kaçırdım bunu grupta özge trip attı. Sonra başladık birbirimizi melek üzerinden bulmaya, googleden bulmaya, derken özge sayesinde herkes birbirini buldu ama çok komikti gece bayağı eğlendik
3’te birini hatırlamışım ahsjsjsjsjcerrahi klinik bilimlerinden
Teşekkür ederizzAyyy teşekkür ederimmm herkes çok güzelmiş yaa özellikle oglunu çok merak ediyordum o apayriymis
Helal kiz sana:)Canım bu ikisi @melegim can la bulmuşlar birbirlerini gizli gizli iş yürütüyolar hemen el attım bizsiz olmaz dedim medusaa
Ayyy evet çok tatliş duruyorlar 1 yaş konseptinde kesin yaptır
Kız ama bak yaprak dökümü Ferhunde demedim edho meryem tiplemesine benziyorsun seni topiğin en ağır ablası seçtik tipindenSeni buldum
Orası diye bişey yok biz hep burdayızki zaten aşko
Kız edho meryem kimmiş diye baktım eski ferhunde çıktı ahahahah o değilde daha önce da bana hanım ağa gibisin diyenler oldu tespit tam oldu
Oğluşunu sünnet ettirdiği doktorun adını söylemişti hatırlayan var mı. Ordan bulurduk belki
Fena gaza geldim valla bu gidişle ceketimi omzuma atar haraç kesmeye de başlarım kışların sert kadınıı wuu
Ay insallah yanlis birilerini eklemiyorumdurHızına yetişemiyorum be kadın