- 1 Temmuz 2023
- 2.030
- 2.468
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülümse, bir ara daha ramazan ayıydı kasada sinirlenmişti ürünü geri almadılar diye hatırlamıyor musun nasıl kızmıştı. Ben dedim bu kadın eli maşalı kesin, helal olsun ama eli maşalı olacaksın bu devirde yoksa kafana vurup ekmeğini alıyorlar genc-anneBende @golden-snitch sert genc-anne yi poncik diye düşündüm. Tam tersi biri naif biri hanımağa çıktı
Begonyayı da bulalım .s.s ankarada oturuyodu 3 bebeli tatilden yeni dönmüştüBegonya kapalıydı, erkek doktor istemiyorum diyordu imkansız seren olması
Bir bebesi alerji olmuştu, evi poh götüridi Begonya2Begonyayı da bulalım .s.s ankarada oturuyodu 3 bebeli tatilden yeni dönmüştü
Aa öyle miYok kesinlikle takipleşmiyoruz herkes birbirinin pp fotosuna bakıyor takipleşmek yasak
Bak sen kışların kadınısın. Kışında hep o fotolardaki gibi giyin ağır ve asil durmuş çok sağlam ciddenayy kahkaha attıım aaafaffafafa
Ben dışardan soğuk görünüp arkadaş olunca çok ponçikleşen tiplerdenim . Hanım ağa kısmına wouww oldum yalnız
Çok doğru bakBegonya kapalıydı, erkek doktor istemiyorum diyordu imkansız seren olması
Aynen karıştı her şey Z zaynfuruze sen beni bulmadın sanırım dimi seni çıkaramadımBen herkesi çözünce telefonun notlar kısmına yazacam gerçek isimlerle kk isimlerini karşı karşıya
Hahah ben olayi yanlis anladim o zaman.e nasil buluyorsunuz o zaman ben direk paylastim insta mi:) burdan gelen herkese okeyimAa öyle mi
Ekliyorum hemenAynen karıştı her şey Z zaynfuruze sen beni eklemedin sanırım dimi seni çıkaramadım
Beynim hamur oldu çalışmayı bıraktı bütün vitamini oğlan aldı herhalde çözemedim kim kim yanık kokusu geliyorAslı senin hastanende muayene oluyordu Bir zamanlar
Cidden ha orda ponciklik gitmiş te ben gene poncik sanmışım kadın bildiğin eli maşalı duruyor asıl bu kocayı alıp kapıya çarpacak cinstenGülümse, bir ara daha ramazan ayıydı kasada sinirlenmişti ürünü geri almadılar diye hatırlamıyor musun nasıl kızmıştı. Ben dedim bu kadın eli maşalı kesin, helal olsun ama eli maşalı olacaksın bu devirde yoksa kafana vurup ekmeğini alıyorlar genc-anne
Kız bende paylaşırım yasak değilseHahah ben olayi yanlis anladim o zaman.e nasil buluyorsunuz o zaman ben direk paylastim insta mi:) burdan gelen herkese okeyim
Şifreli yayın yapıyor gülümseAa öyle mi
Ben kimseyi bulamam ama yasak değilse siz beni bulunŞifreli yayın yapıyor gülümse
İkisi de çıkmadı bende yaKızlar benim takiplere yıldırım ve Hacer doğu yazın ekleyin yeni kanlar var