- 16 Ocak 2020
- 582
- 566
- 27
2 aydır sağarak veriyorum canımKizlar bana sütü sağarak vermek daha rahat geliyor. Sür zamanla kesilir mi böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aydır sağarak veriyorum canımKizlar bana sütü sağarak vermek daha rahat geliyor. Sür zamanla kesilir mi böyle
61.5 cm canım. Genelde 3. Ayda boylar böyleydi sanki. Bizim doğumda 49 ölçüldü. Pediatride 48 ölçtü Dr. 13.5 cm uzamış o zaman normal oluyor sanırım, doğum boyu kısa olduğu için böyle oldu sanırımToplamda 12 cm uzadı canım seninkinin boyu kaç ki
Valla anlamıyorum niye böyleler bir dahaki ay ek gıda hakkında bilgi vercem dediBenim doktor önümüzdeki ay oturtmaya başlayabilirsin dedi. Yine doktorlar yine fikir ayrılığı
Aaa bizimde aynı doğumda 49 ölçüldü 7 gün sonra bizim kendi doktorumuz 48 cm ölçtü. Sanırsın çekti çocuk şuan 61 cm61.5 cm canım. Genelde 3. Ayda boylar böyleydi sanki. Bizim doğumda 49 ölçüldü. Pediatride 48 ölçtü Dr. 13.5 cm uzamış o zaman normal oluyor sanırım, doğum boyu kısa olduğu için böyle oldu sanırım
Bizde de çekmiş muhabbeti oldu aramızda 17 gün var 1-2 cm uzar belki o arada seninki de. Zibinlarda falan beden aralığı 3 aylık için 62-63 cm falan bizimki 4.ayda 61.5 olunca endişelendimAaa bizimde aynı doğumda 49 ölçüldü 7 gün sonra bizim kendi doktorumuz 48 cm ölçtü. Sanırsın çekti çocuk şuan 61 cm
Benimkide elimden tutup kaldırımca oturuyor kucagımda da yarım oturtuyorum o koltuga koyuyor oturuyor şaşırdım çok erken diye 4 ay bitince başlanıyor normaldeGördüm canım ben de sasirdim. Dr'a sordum destekli oturmaya 5. Ayda başlarız dedi. Elinden tutup kaldırıyorum o şekilde oturuyor dedim. Öyle egzersiz yaptırabilirsin sıkıntı yok dedi. Elinden tutunca oturuyor canım kafasını tutuyor
Hiç endişelenme canım benim bi bu ay düzgün uzadı boyu atağa geçti. Yoksa 55-56 cm de takılıyoduk. Bu ay 5-6 cm uzadı da yakaladı. Bazı aylar kiloya bazı aylar boya atak yapıyor. Persentil aralığındalar nasıl olsaBizde de çekmiş muhabbeti oldu aramızda 17 gün var 1-2 cm uzar belki o arada seninki de. Zibinlarda falan beden aralığı 3 aylık için 62-63 cm falan bizimki 4.ayda 61.5 olunca endişelendim
Evet ben de gordum oturttugunu ama Dr henüz değil bir dahaki ay dedi bizeBenimkide elimden tutup kaldırımca oturuyor kucagımda da yarım oturtuyorum o koltuga koyuyor oturuyor şaşırdım çok erken diye 4 ay bitince başlanıyor normalde
4-4-3-2,5 şeklinde gitti bizim de. Kilo da bu ay en az aldığı ay boy 2.5 cm uzamış kilo da 730 gram artmış. Dedigin gibi persentil aralığında olmasına bakayım canımHiç endişelenme canım benim bi bu ay düzgün uzadı boyu atağa geçti. Yoksa 55-56 cm de takılıyoduk. Bu ay 5-6 cm uzadı da yakaladı. Bazı aylar kiloya bazı aylar boya atak yapıyor. Persentil aralığındalar nasıl olsa
Aynı benim ki valla çocuğun tek derdi oturmak ayağa kalkmak yattığı yerden doğrultuyo kendini. Oyuncak falan umurunda degil benimkinin. Bende bugün 2. Dişi gördümBen diyorum benim bebem gerçekten anormal ya kolik çok hareketli duraksız dilli düdük kendi kendine oturacağım diye uğraşıyor sürekli şimdide 3 ayda diş çıkarmaya başladı bu spor beni aştı arkadaşlar tanıdık psikolog varsa no lütfen
Bana doktor 3. Ay kontrolünde kucağında destekle oturtabilirsin dedi 10 gündür oturtuyorum inş sıkıntı olmaz.Evet ben de gordum oturttugunu ama Dr henüz değil bir dahaki ay dedi bize
Bunu dıyen roop muaynesı yapan sehır hastanesının doktoruydu canım bızıde cocuk doktoru yonlendırdı bıde sey dedı bu zamana kadar bellı olurdu bısey olsa dedıYa ne güzel işte benim götürdüğüm doktor içime kurt düşürdü. Aslında yaptığı muayeneyi de çok beğenmedim. Bence bir sıkıntı yok.
Aaa yok topiğin ilk dişi senden gelmişti dimi unuttum onu benAynı benim ki valla çocuğun tek derdi oturmak ayağa kalkmak yattığı yerden doğrultuyo kendini. Oyuncak falan umurunda degil benimkinin. Bende bugün 2. Dişi gördüm
Evet bugün ikinciyi de gördük artık uzun bi süre diş görmek istemiyorum cocuk günlerdir ateşli, huysuzAaa yok topiğin ilk dişi senden gelmişti dimi unuttum onu ben
Yakında üstler gelmeye başlar ilk diş patladımı gerisi arka arkaya geliyor siz bebişlerin dişiyle uğraşıyonuz ben 2 yaş bebemin azılarıyla uğraşıyorum bide oğlan patlatmaya kalkarsa hiç kaldırabileceğimi sanmıyorumEvet bugün ikinciyi de gördük artık uzun bi süre diş görmek istemiyorum cocuk günlerdir ateşli, huysuz
Allah kolaylık versin çok yakın yaşları zor valla benim kız 8 yaş olcak onda bile zorlaniyorumYakında üstler gelmeye başlar ilk diş patladımı gerisi arka arkaya geliyor siz bebişlerin dişiyle uğraşıyonuz ben 2 yaş bebemin azılarıyla uğraşıyorum bide oğlan patlatmaya kalkarsa hiç kaldırabileceğimi sanmıyorum
Arkadaşın var 8 yaşında kızı daha eylülde doğuracak. halbuki kardeş çok istiyor ama geçen gitmiş beni ayağında salla filan demiş. Bilemiyoruz ki iç dünyalarını çocuklar çok farklı. Oda bizi zorluyorAllah kolaylık versin çok yakın yaşları zor valla benim kız 8 yaş olcak onda bile zorlaniyorum
Niye hepsi farklı bir şey söylüyor yaBana doktor 3. Ay kontrolünde kucağında destekle oturtabilirsin dedi 10 gündür oturtuyorum inş sıkıntı olmaz.
Evet benim kızımda çok istiyodu halen çok seviyo ama ister istemez kıskançlık oluyo emmek istedi sagip biraz verdim Allahtan tadını beğenemediArkadaşın var 8 yaşında kızı daha eylülde doğuracak. halbuki kardeş çok istiyor ama geçen gitmiş beni ayağında salla filan demiş. Bilemiyoruz ki iç dünyalarını çocuklar çok farklı. Oda bizi zorluyor
Kucagında popoya elle destekle canımNiye hepsi farklı bir şey söylüyor ya