2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
sari beyaz bir verdim arastirmalara gore en aklima yatan o oldu🙏🏻 cok az az basladim 3 gunde porsiyon arttirdim. sut icin burda birinden okumustum bende buzluktaki sutlerimi cozduruyorum ilik bi suda bekletiyorum cozununce cok sicak olmadan burda oatmeal cereal diye bir sey var boyle yulaf unu gibi bebekler icin belki aynisidir hatta onunla karistirip kivam alana kadar sonrasinda istedigim meyveyi catalla ezip koyuyorum. normal purelerine de icine sagiyorum o an hemen azicik karistiriyorum sut daha cok yiyor o zaman😀
Evet o yöntemi duymuştum özellikle patates haşlaması biraz zorluyormuş çocukları ona uygulayan anneler çoktı. Anladım mantığını ama o kadar sütüm yok maalesef 🥰 ama alternatif düşünülebilir eskiden annelerimiz verirmiş de şimdi hep diş çürüğü ve reflü yüzünden doktorlar Önermiyor ya ama 1 saaat önce felan versek mesela çok etikler mi acaba

Sizinki kaç aylık ki baya yatmadan önce de veriyorsunuz kaç öğün veriyorsunuz şuan? Biz sadece öğlen tadım yaptığımız için yatmadan önce vermek gibi bir durum olmuyor ya. Birde et balık tavuk falan 7-8. Ayda. Sonra sanırım
Canım sen 3 gün kuralına uyuyor musun? Bizim bebekler alerjik ya ben korkuyorum biraz

X