2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
sari beyaz bir verdim arastirmalara gore en aklima yatan o oldu🙏🏻 cok az az basladim 3 gunde porsiyon arttirdim. sut icin burda birinden okumustum bende buzluktaki sutlerimi cozduruyorum ilik bi suda bekletiyorum cozununce cok sicak olmadan burda oatmeal cereal diye bir sey var boyle yulaf unu gibi bebekler icin belki aynisidir hatta onunla karistirip kivam alana kadar sonrasinda istedigim meyveyi catalla ezip koyuyorum. normal purelerine de icine sagiyorum o an hemen azicik karistiriyorum sut daha cok yiyor o zaman😀
Evet o yöntemi duymuştum özellikle patates haşlaması biraz zorluyormuş çocukları ona uygulayan anneler çoktı. Anladım mantığını ama o kadar sütüm yok maalesef 🥰 ama alternatif düşünülebilir eskiden annelerimiz verirmiş de şimdi hep diş çürüğü ve reflü yüzünden doktorlar Önermiyor ya ama 1 saaat önce felan versek mesela çok etikler mi acaba

Sizinki kaç aylık ki baya yatmadan önce de veriyorsunuz kaç öğün veriyorsunuz şuan? Biz sadece öğlen tadım yaptığımız için yatmadan önce vermek gibi bir durum olmuyor ya. Birde et balık tavuk falan 7-8. Ayda. Sonra sanırım
Canım sen 3 gün kuralına uyuyor musun? Bizim bebekler alerjik ya ben korkuyorum biraz

Canım sen 3 gün kuralına uyuyor musun? Bizim bebekler alerjik ya ben korkuyorum biraz
Tabi tabi mutlaka 3 gün yapıyorum 1 tatlı kaşığı,1 yemek kaşığı, 1-2 yemek kaşığı şeklinde veriyorum canım. Birde 1 gün kaka yapmaması sorun değil Alpte bazen ertesi gün yapıyor daha koyu kıvamlı artık kakası. Mutlaka zeytinyağ koyuyorum püreye birde su teklif ediyorum her seferinde

Tabi tabi mutlaka 3 gün yapıyorum 1 tatlı kaşığı,1 yemek kaşığı, 1-2 yemek kaşığı şeklinde veriyorum canım. Birde 1 gün kaka yapmaması sorun değil Alpte bazen ertesi gün yapıyor daha koyu kıvamlı artık kakası. Mutlaka zeytinyağ koyuyorum püreye birde su teklif ediyorum her seferinde
Bende zeytinyağı koyuyorum ama su pek ilgisini çekmedi.. anne sütü alıyor susadığı için. Birde öğlen uykuları sanırım uzadı ek gıdayla birlikte şuan 30 dakikayı aştık uyuyor 😂 katı gıdadan diye düşünüyorum

Bende zeytinyağı koyuyorum ama su pek ilgisini çekmedi.. anne sütü alıyor susadığı için. Birde öğlen uykuları sanırım uzadı ek gıdayla birlikte şuan 30 dakikayı aştık uyuyor 😂 katı gıdadan diye düşünüyorum
Ay dilini ısır hahahha bizimde bazen 1-1.5 saat uyuyor günün bir uykusunda ama ek gıda vermedigim saatlerde de uyuyor. Bende dikkat edeyim bakayım bir dahakine uzun uyuyacak mı. Alpte bu arada Philipsin alıştırma bardagiyla çok severek içmiyordu ama munchkin pipetli suluğa geçtik ondan baya içiyor

Evet o yöntemi duymuştum özellikle patates haşlaması biraz zorluyormuş çocukları ona uygulayan anneler çoktı. Anladım mantığını ama o kadar sütüm yok maalesef 🥰 ama alternatif düşünülebilir eskiden annelerimiz verirmiş de şimdi hep diş çürüğü ve reflü yüzünden doktorlar Önermiyor ya ama 1 saaat önce felan versek mesela çok etikler mi acaba
tabii ki doktorlarin onerisi en onemlisi,dogrusudur ama zaten 7-8 ayda aksam yemegide yemege basliycaklar 2 ogune cikinca ayni mantik bence, reflu icinde hic yasamadik bilmiyorum ama yuz ustu yatiyor benim oglum kusma olmasin diye bende kesin 1-1 bucuk saat geciriyorum yemekten sonra dus bez degisme emme filan
bizde de ayni 1 ay oldu tadimlara baslayali su hala ilgisini cekmiyor agzina alip oynuyor daha cok. susadigi an 2 dakika emip gidiyor geri oyununa😀

Ay dilini ısır hahahha bizimde bazen 1-1.5 saat uyuyor günün bir uykusunda ama ek gıda vermedigim saatlerde de uyuyor. Bende dikkat edeyim bakayım bir dahakine uzun uyuyacak mı. Alpte bu arada Philipsin alıştırma bardagiyla çok severek içmiyordu ama munchkin pipetli suluğa geçtik ondan baya içiyor
Yaa ay nazar 🧿 değmesin. Ben munchkin aldım birde chicco alıştırma bardağı aldım. Munchkin için biraz bekleyim demiştim ama deneyim 😂

Benim bebeğim desteksiz oturuyor ama tabi ki oyun oynarken devriliyor öne arkaya yana 😂
ya benimkide mama sandalyesinden destek yastigini kaldirdim ikeanin sandalyesi var bizde dik yaslanmadan duruyor orda ama matinda oturttugumda 10 saniyeye devriliyor😀 oturmaya baslasa biraz oturup oynar durur belki diyorum simdi birakiyorum eve saniyede kayboluyor cok hizli gidiyor yetisemiyorum😀

Ayy bugün havuç ve kabağı karıştırıp verdim, birde ayrıca havuç tattırdım canım oğluşum yedi 💝🧿🧿🧿 şuan napsa aman Allahım oluyorum 😂

N neyazsambilemedim24 muchkin biberonu işe yaradı bugün su içti hatta elinden aldım diye de sinirlendi biraz 😂

Ayy bugün havuç ve kabağı karıştırıp verdim, birde ayrıca havuç tattırdım canım oğluşum yedi 💝🧿🧿🧿 şuan napsa aman Allahım oluyorum 😂

N neyazsambilemedim24 muchkin biberonu işe yaradı bugün su içti hatta elinden aldım diye de sinirlendi biraz 😂
Hahah bunlar zorluk seviyor ben diyim 😅 sevindim valla inşallah yemek yemeyi seven bebisler olurlar hep ya öbür türlüsü zor valla

Havuçtan sonra patates e geçmeye korkuyorum ya patates kabız yapar gibi geliyor hep. Onun yerine acaba brokoliye mi geçsem
Brokoli de gaz yapar. Bebislere ne versek başta zorlanabilirler öyle düşünme. Patates vereceksen kendi sutunle karıştır ver bence damağa yapışıyormus. Birde tatlı patates deneyebilirsin o normal patatese göre daha iyi yutuluyormus ve daha faydaliymis.

X