Evet aynen o şekilde gösterdi kendisi kucağına alıp bisey olmaz dedi. Ayağa kalmak istiyo basiyo o sıkıntı olur mu dedim kısa sürelerle yapabilirsin dediKucagında popoya elle destekle canım
Bende öyle oturtuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen o şekilde gösterdi kendisi kucağına alıp bisey olmaz dedi. Ayağa kalmak istiyo basiyo o sıkıntı olur mu dedim kısa sürelerle yapabilirsin dediKucagında popoya elle destekle canım
Bende öyle oturtuyorum
Canım birde sessiz ortamda emzirmek gerekiyormuş sende konuşma diyor anneannem banaDün gece ve bu sabah emdi şükür canım, drdan geldik o zaman da güzel emdi eğer gün içinde sıkıntı yaşarsak emzirme örtüsünü deneyeyim. Sen zaten gün içinde normalden sık emziriyormussun dedi ama az emdiğinin farkındayım ben gece uyanması falan değişti. Yine böyle emmeyince örtüyle de deneyeyim canim
Biz ölmüşüz bacım toprak atmaları kaldı birAynı benim ki valla çocuğun tek derdi oturmak ayağa kalkmak yattığı yerden doğrultuyo kendini. Oyuncak falan umurunda degil benimkinin. Bende bugün 2. Dişi gördüm
Bu nasıl muayene Aslı hocanın gözünü seveyim ya kadın gerçekten işinin ehli böyle muayene olmaz bu çocuk aynı kilo aynı boysa sorun var demek kıyayetle bezle ölçülmez off off çok haklısınKızlar bugün doktora bebeği 3.at kontrolüne götürdüm doktoru şikayet ettim geldim
Yaa ne çocuğun üstünü çıkardı ne bezine baktı ne kakasına baktı benim kucağımda sırtını kalbini dinledi boyunu ölçtü kilosunu bezle kıyafetle ölçtü sonra çocuğun gelişim takip kartını verdim yazsın diye ölçtüklerini kafası aynı boyu aynı bir önceki ayla dedimki yani bu çocuk 1 ayda hiç uzamadı mı nasıl oluyor ben hiç geçen ayki kıyafetleri giydirmiyorum bile adam bana diyorki ben doğru ölçtüm geçen ay yanlış ölçmüş olabilirler yani o kadar sinir oldumki anlatamam. Çocuk doktorusun sen bir bıngıldağına bak reflekslerine bak sünnetli çocuk bu bi pipisine bak herşey yolunda mı hiç bişey yapmadı. Bu arada özel hastane gittiğimiz yer. Şaka gibi.
Çıkışta dedim ben bu muayeneyi kabul etmiyorum sinirlendim sorumlu kadın geldi dedim böyle böyle kıyafetleriyle çocuk muayenesi mi yapılır hiç mi doktor görmedik dedim doktoru şikayet ettim geldim
İyi yapmışsın canım bizim buradaki doktorlar da bunun bir tık altı bıngıldağa bakıyorlar ekstra işte bezini açıyor ama dudaklarını açıp içine bakmıyor mesela yapışık mı değil mi diye ben de başka şehire götürüyorum artık muayeneyeKızlar bugün doktora bebeği 3.at kontrolüne götürdüm doktoru şikayet ettim geldim
Yaa ne çocuğun üstünü çıkardı ne bezine baktı ne kakasına baktı benim kucağımda sırtını kalbini dinledi boyunu ölçtü kilosunu bezle kıyafetle ölçtü sonra çocuğun gelişim takip kartını verdim yazsın diye ölçtüklerini kafası aynı boyu aynı bir önceki ayla dedimki yani bu çocuk 1 ayda hiç uzamadı mı nasıl oluyor ben hiç geçen ayki kıyafetleri giydirmiyorum bile adam bana diyorki ben doğru ölçtüm geçen ay yanlış ölçmüş olabilirler yani o kadar sinir oldumki anlatamam. Çocuk doktorusun sen bir bıngıldağına bak reflekslerine bak sünnetli çocuk bu bi pipisine bak herşey yolunda mı hiç bişey yapmadı. Bu arada özel hastane gittiğimiz yer. Şaka gibi.
Çıkışta dedim ben bu muayeneyi kabul etmiyorum sinirlendim sorumlu kadın geldi dedim böyle böyle kıyafetleriyle çocuk muayenesi mi yapılır hiç mi doktor görmedik dedim doktoru şikayet ettim geldim
Elini yıkadıysan olmamıştır canımAy bu mesajları yeni görmem sabah ben de aşıyı tekrar verdim kustu diyr ve 10 dakika önce de kakasını değiştirdim bana hiçbir şey demedi ebe de bir şey olmamıştır inşallah
Benim ilk ay 5 cm ikinci ay 3 cm üçüncü ay 4 cm uzamış canım şu an 62 cm. Oğlumun defterine baktım kaç cm uzamış diye o 3 ayda 14 cm uzamış zaten uzun da doğduğu için 3 aylıkken 68 cm’miş kızım biraz daha minyon olacak gibi kilosu da yüzde ellinin altında zaten. Seninki de hafta olarak erken doğdu ya bize göre ancak uzayacaktırKızlar bebisleriniz doğumdan bu yana kaç cm uzadı? Benim bebişin doğum boyu küçük olduğu için mi çok uzun değil ya
Kız bu nasıl muayene. Sağlıkocağında bile en azından bi bıngıldağa bakıyolar. Bide özel diyosun kaç para veriyon sen bu doktoraKızlar bugün doktora bebeği 3.at kontrolüne götürdüm doktoru şikayet ettim geldim
Köpek disi o yine haklı çıktığımda haber verirsinDoktora video attım ön diş o yan değil ucu çıkmış dedi her şeyimiz kaoslu çok şükür 8 güne tam çıkarmış çıksında bakayım nerenin dişi bu
Benim 63 cm olan bebegimi 2 gün önce hemşire 59 cm olctu bi ölcmesi var çocuğun boynu yamuk ayaklarını bukmus öyle ölçüyorAaa bizimde aynı doğumda 49 ölçüldü 7 gün sonra bizim kendi doktorumuz 48 cm ölçtü. Sanırsın çekti çocuk şuan 61 cm
Benimkide oturuyor ve 5.ay harektini yapıyor boynu kaldırıp dönüyorBenimkide elimden tutup kaldırımca oturuyor kucagımda da yarım oturtuyorum o koltuga koyuyor oturuyor şaşırdım çok erken diye 4 ay bitince başlanıyor normalde
Aay şaka gibi ya sevmiyorsan yapma işini yani. İyi yapmışsın canımKızlar bugün doktora bebeği 3.at kontrolüne götürdüm doktoru şikayet ettim geldim
Ne güzel uzamış kızın maşallah canım senin oğlunun da maşallahı varmış ailece selvi belki de ever erken doğduğu icindirElini yıkadıysan olmamıştır canım
Benim ilk ay 5 cm ikinci ay 3 cm üçüncü ay 4 cm uzamış canım şu an 62 cm. Oğlumun defterine baktım kaç cm uzamış diye o 3 ayda 14 cm uzamış zaten uzun da doğduğu için 3 aylıkken 68 cm’miş kızım biraz daha minyon olacak gibi kilosu da yüzde ellinin altında zaten. Seninki de hafta olarak erken doğdu ya bize göre ancak uzayacaktır
Deli etti beni yaa birde pişkin pişkin ben doğru ölçtüm geçen ay yanlış ölçmüşlerdir diyorBu nasıl muayene Aslı hocanın gözünü seveyim ya kadın gerçekten işinin ehli böyle muayene olmaz bu çocuk aynı kilo aynı boysa sorun var demek kıyayetle bezle ölçülmez off off çok haklısın
Yani gerçekten şaka gibi bu kaçıncı doktor hala adam akıllı birini bulamadım hepsi suratsız, yoldan geçen insanlar bile bebeğee ay ne tatlısın diyor adam çocuğun suratına bön bön baktı yaİyi yapmışsın canım bizim buradaki doktorlar da bunun bir tık altı bıngıldağa bakıyorlar ekstra işte bezini açıyor ama dudaklarını açıp içine bakmıyor mesela yapışık mı değil mi diye ben de başka şehire götürüyorum artık muayeneye
Aynen vallahi sağlık ocağımız bile sürekli arar yönlendirir herşeye.Kız bu nasıl muayene. Sağlıkocağında bile en azından bi bıngıldağa bakıyolar. Bide özel diyosun kaç para veriyon sen bu doktora
Ben demiştim önceden de 47 cm doğmuşum şimdi 170 im sonradan atak yapmışım. Senin oğlun da minik doğdu (minik diyince bi gülme geliyo) ama sonradan açıldı maşallah şimdi önden gidiyor kilosu boyu da toparlar ki normal bence zaten yüzde elli persentilin üzerindedir yine de şu anNe güzel uzamış kızın maşallah canım senin oğlunun da maşallahı varmış ailece selvi belki de ever erken doğduğu icindir
Ahahaha travmam tetikleniyor inşallah boyu da ilerleyen zamanda atağa geçerBen demiştim önceden de 47 cm doğmuşum şimdi 170 im sonradan atak yapmışım. Senin oğlun da minik doğdu (minik diyince bi gülme geliyo) ama sonradan açıldı maşallah şimdi önden gidiyor kilosu boyu da toparlar ki normal bence zaten yüzde elli persentilin üzerindedir yine de şu an
Bnde cuma gününe randevu aldım normal göz muayenesi, inşallah güzel haberle gelirim bende.Bunu dıyen roop muaynesı yapan sehır hastanesının doktoruydu canım bızıde cocuk doktoru yonlendırdı bıde sey dedı bu zamana kadar bellı olurdu bısey olsa dedı
Köpek dişi 1 yaşında çıkarmış gerçekten kendimi nerelere atsam ben tüp bebek için hazırlanırken olduğundan anlamalıydımKöpek disi o yine haklı çıktığımda haber verirsin
Süt kesilir mi bilemiyorum ama emzirme imkanınız varsa kesinlikle emzirin.Kizlar bana sütü sağarak vermek daha rahat geliyor. Sür zamanla kesilir mi böyle
Bak cesursavasci demişti dersinnnn köpek disi o gerçekten seninkinden ne bu hız maşallah harbiden he bir gelmiş tam gelmişKöpek dişi 1 yaşında çıkarmış gerçekten kendimi nerelere atsam ben tüp bebek için hazırlanırken olduğundan anlamalıydım