- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Yok yeni gelinden kazık yemeden ölmesinBabaanne rica ediyorum ölebilir mi hala fitne fesat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yeni gelinden kazık yemeden ölmesinBabaanne rica ediyorum ölebilir mi hala fitne fesat
Neden canım emzirmek güzel duygu hani sen hep disarda vakit geçiriyoruz dediğin için oyle dedim.. nesine alışamadın belki çözüm yolu buluruzİşte az mi uyaniyorum onu bilmiyorum . Gündü iki üç kez memeyi veriyorum . Diğer türlü hep sağiyorum . Bi türlü emzirmeye alişamadim .
kiz ben bebeğime ne versem içiyor . Doyma iç güdüsü yok sanki ilk doğduğunda küvezde 90 cc veriyorlarmiş . Bizimki içiyormuş o yüzden ben Aylara göre beslenme miktarina bakip ona göre süt mama dengesini yapiyorum kendimce bişeyler oluyor . Mama vermek kötü mi bilmiyorum ama bence günlük bi öğünü mamadan almasi çocukta ilerde sıkıntı yaratacağini düşünmüyorum .Kışında bi astronot tulum giydir koy çıkar. Yağmurlu olmadığı sürece sıkıntı yok ay en güzelini yapıyorsun çocuk hep açık havada ne güzel. Benimkiler aynı havayı soluyor dön dolaş
Bi süt verip üstüne mama vermeyi denesene belki aslında doyuyordur. Sütün üstüne mamayı iştahlı mı içecek ağzında oynucakmı biberonu bi takip edersin
Evet canım biz hala 1 numara kullanıyoruz ama daha hızlı içiyo artık kızım hep öyle alıştığı için sinirlenmiyo. İşte bak aynı biberon oğlumda meme reddi yapmıştı kızımda yapmadı çok şükür maşallah diyim. Erkek bebekler daha hırslı heralde ya bu emme konusunda, hemen de sinirleniyorlarSenin kullandığın 1 numara başlığı da almıştım canım ama içmesi 1 saat sürdü ki bu dediğime 1 ayı geçti. Şu anda iki numara başlıkla içerken bile sabırsızlandığını görüyorum genzine kaçırıyor arada, yavaş akışa geçersem beni parçalar emzirme danışmanının bu konudaki tek işime gelmeyen önerisi tekrar kaşık biberona geç demesi bi enjektöre biraz mama koy dedi. Emzirmeye çalış sinirlenirse enjektörden memeye damlat bi tarafta da kaşık biberonda mama hazır olsun dedi. Memeyi tamamen bıraktığında hemen kaşıkla besle doysun dedi. Aşırı zor benim için nasıl yapıcam bilmiyorum.
Geldi geldi kp iyidir yaptı adam kv de de yaptı ama çenesi hiç durmuyorAltin geldi mi kpden merak ettim
Grupça haklısın diyoruzTotisim bugün inmez yere benim
İnşallah onu yesin öyle o zamanYok yeni gelinden kazık yemeden ölmesin
Ay benimkini anlattın sanki doymuyorlar canım benimkide aynı doktor tek öğün beslenmesi 120 cc geçmesin dedi. Ben 90 veriyorum bazen 120 veriyorum daha olsa içecek. Bence mama öcü değil. Herkes ister sadece anne sütü vermek ama napalım ölelim mi yoksa yok yani bu bence bizi kötü anne yapmaz. Mama+meme gidiyoruz meme gidemiyoruz hala memeyi tutmuyor sağıp veriyorum onda da ne çıkarsa şansına. Mama ağırlıklı olduk iyice bu ay. Sütte kesilirse kesilir yani bu süt olayını düşünmekten kafamın içinde yaralar çıktı psikolojim çöktü. Böyle süt vermeye çalışan ama modu düşük anne olmaktansa mama veren mutlu anne olmayı tercih ederim düşünmem gereken bir çocuğum daha var çünkü.kiz ben bebeğime ne versem içiyor . Doyma iç güdüsü yok sanki ilk doğduğunda küvezde 90 cc veriyorlarmiş . Bizimki içiyormuş o yüzden ben Aylara göre beslenme miktarina bakip ona göre süt mama dengesini yapiyorum kendimce bişeyler oluyor . Mama vermek kötü mi bilmiyorum ama bence günlük bi öğünü mamadan almasi çocukta ilerde sıkıntı yaratacağini düşünmüyorum .
Doktoruna bunu da sorayım bak şuan mantıklı geldi bana daBüyük ihtimal ondan çocuğun diş derdi varmış meğersem kimi bebek dişli doğuyor ya belkide seninki doğduğundan beri ağrısını çekiyordu kıyamam be ne bilcez valla
Ne taktılar kız merak ettimGeldi geldi kp iyidir yaptı adam kv de de yaptı ama çenesi hiç durmuyor
Kp bana bileklik aslana çeyrek kv bana bok aslana bileklik artık Allah yazıyı çeyrekNe taktılar kız merak ettim
Valla iyi mi yaptık kötü mü bilemedimEe içtik folikleri koşuyorlar
Yalnız kalmazsın merak etme her güne bir şey çıkartıyor bu bebeler anlaşmış gibiBen bittim zaten arkadaşlar beni yalnız bırakmayın
Yine mi diş çıkaran olduYaaaaa boş konuşmuyoruz burda aşkım kusura bakma ama seni her diste etiketleyesim geliyo melegim can
Allahimmmm ne kadar tatlı minik bi diş maşallah
Ay buna çok güldümAnnem yengemin oğlunun dişini gördü, benim oğlana gelen hediyelerden bir tanesini götürdü ana gibi ana bir de babaanne gibi babaanne
Kız o diş mi kenarda gibiEki Görüntüle 3463817
Kızlaaaaar bebemin dişi patladı dünden bugüne ben şok tam ortadaki mi anlayamadım minicik bir diş var orda
Valla bu bebe kolik değilde bu kadar diş sancısı çektiyse çok şükür derim çokta diş biter olay yani inşallah öyledirYalnız kalmazsın merak etme her güne bir şey çıkartıyor bu bebeler anlaşmış gibi
Grupcak bı amiiin diyelim valla olabilir yazık minnoş hemencecik çıkardı disini bekleyemedi belki de tüm derdi buyduValla bu bebe kolik değilde bu kadar diş sancısı çektiyse çok şükür derim çokta diş biter olay yani inşallah öyledir
Aynen önün yanı çıktı ilk zor çıkarmış birde doktor arada calpol ver dedi Allahım bayılacağımKız o diş mi kenarda gibi