Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aay valla hayretler içerisindeyim büyük insan gibiNeler çektiğimizi gör o kokulardan burnumun direği kalmadi
Eyvaaah bizim de bugün yaptı şükür, kaç ıslak mendil harcadım sayamadım dolmuş resmen bez şu gibi kaka korktuğum için yatağındaki alt açmasına götürdüm çünkü daha önce koltuk fena olmuştuAz once koltugum gitti...fiskirtmali... ustum basim onun ustu basi koltuk yastik
Ancak geldik eve canım başka ile gitmiştik doktora meğer fıtık varmış benimkinde tuhaf görünüyor dedim ya o siyahlık fıtıktanmış kendisi düzelir dedi ama bilmiyorum medusaa siz bişey yapıyo musunuz fıtık içinDoktor ne dedi
Normal değil mi böyle olması bir sıkıntı mı var ki
İçi neden siyah ve derin onu anlamadım bugün korkarak içine kulak pamuğu soktum zeytinyaglayip pamugada bir şey gelmiyo. Bazı kişiler kir yazmış başkası da açmış bu konudan ilginç ya.. cocuk cerrahisinden randevu aldım bakalım o ne diyecekNormal değil mi böyle olması bir sıkıntı mı var ki
3 saatte bir 88-117 arasi gibi oluyor 3 saatte bir, ama daha sık ve az icmesi de normal3600 kg doğdu 50. Günde 4680 kg ölçüldü dün. 60-70 cc den fazlasını içmiyor tek seferde. Ama sık sık oluyor. Yeri geliyor 1-1.5 saatte içmek istediği oluyor uyanıksa eger. Uyuyorsa uyandırmıyorum. Ama az almış gibi hissediyorum. Boyu da 57.5
Pazartesi gelecek canım. Sağımda artma olmamıştı henüz.Yok yine de öyle düşünme sadece miktar olarak bi tık azalma olabilir ama yine o da kesin değil. Tamamen kesilmesi o kadar kolay değil. Ne zaman gelecek bakıcı? Sağım yapınca artma gözlemledin mi canım
Benim göğsümde öylw aman aman akma falan olmadı tişörtüm ıslanmadı hiç . Ama yine de sütüm vardı ilk ay 1 kilo alamazdı yoksa . Hastane sarılık için mama takviyesi yaptırtmasa belkide benimde böyle olmicaktı . Ne diyelim sağlık olsun canım. Gittiği yere kadar nasiplerini kovalarız bizde
İlk ay 600 gr aldı kuzum ikinci ay da 500 gr aldı az yani alt sınırda. İlk ay kullanmadım mama nadiren verdim de ikinci ay 500 olunca artık reflü mamasına başladık. Ama yine az alıyor işte bugün başka bi doktora götürdüm yine günde 20 gr almış, anne sütüyle de 20 gr alıyordu. Yine de doktor mamaya devam et hatta her emzirme sonrası teklif et dediSenin bebiş ilk ay 1 kilo almış canım neden başlattı ki mamaya acep? Her bebeği doğum kilosuna göre değerlendiriyolar bildiğim kadarıyla . mamaya başlatmasa belki herşey daha iyi mi giderdi ki
Benim kızımda vardı canım. Çocuk cerrahisine yönlendirdiler bide bariz dışarı duruyordu bizimki. Çocuk cerrahisi geçer bu 1-2 yaşına kadar bişey olmaz dedi. Okadar bile sürmedi geçti kendiliğinden.Ancak geldik eve canım başka ile gitmiştik doktora meğer fıtık varmış benimkinde tuhaf görünüyor dedim ya o siyahlık fıtıktanmış kendisi düzelir dedi ama bilmiyorum medusaa siz bişey yapıyo musunuz fıtık için
Benim de öyle siyah ama kir olduğunu snamıyorum minicik bebekte ne kiri olcak öyle yavaş yavaş gider bence ne zamana randevu bilgi alırsan bize de haber verİçi neden siyah ve derin onu anlamadım bugün korkarak içine kulak pamuğu soktum zeytinyaglayip pamugada bir şey gelmiyo. Bazı kişiler kir yazmış başkası da açmış bu konudan ilginç ya.. cocuk cerrahisinden randevu aldım bakalım o ne diyecek
Bekleyeyim mi o zaman? İnşallah geçer bizim de. Burada kızların attıkları göbeğini görünce iyice anlamıştım terslik var diye ama şaşırdım yani takip eden doktor hiç söylemedi. Hatta ben sormuştum bu morluklar ne diye göbeğin yapısından onlar damar demişti. Sonradan siyahımsı olmuş işte. Yani bazı doktorları anlamak zorBenim kızımda vardı canım. Çocuk cerrahisine yönlendirdiler bide bariz dışarı duruyordu bizimki. Çocuk cerrahisi geçer bu 1-2 yaşına kadar bişey olmaz dedi. Okadar bile sürmedi geçti kendiliğinden.
Banada saçma geldi sanki kiri nerde görecek diye.. 5 ağustosa aldım canımBenim de öyle siyah ama kir olduğunu snamıyorum minicik bebekte ne kiri olcak öyle yavaş yavaş gider bence ne zamana randevu bilgi alırsan bize de haber ver
Yok canim.kendi kendine gececek.2 doktor gordu ikiside oyle dedi.Ancak geldik eve canım başka ile gitmiştik doktora meğer fıtık varmış benimkinde tuhaf görünüyor dedim ya o siyahlık fıtıktanmış kendisi düzelir dedi ama bilmiyorum medusaa siz bişey yapıyo musunuz fıtık için
Ben mama da veriyorum hala hiç uyumuyo boşver sen dinleme sütün yetmese kilo almazdı zaten en belirgin özelliği oAyyy bugün biriyle konuştum. Ben şey dedim işte saatte bir yada 2 saatte bir uyaniyo emmek istiyo. Dedi ki sütün yetmiyordur dedi.. bebeğimin kilosu yerinde dedim bana şey diyo mama ver bak nasıl uyuyo görürsün. Benim sütüm yetmiyormus bebeğime mama verdim 3 4 saat kesintisiz uyudu dedi bu insanlar çok bilmiş
Ben o yüzden her şeyi soruyorum yada bilgilerimi yazıyorum buraya.. yoksa ben dikkat etmezsem yada bilmiyorsam siz dikkat edip biliyorsunuzdur diyeBekleyeyim mi o zaman? İnşallah geçer bizim de. Burada kızların attıkları göbeğini görünce iyice anlamıştım terslik var diye ama şaşırdım yani takip eden doktor hiç söylemedi. Hatta ben sormuştum bu morluklar ne diye göbeğin yapısından onlar damar demişti. Sonradan siyahımsı olmuş işte. Yani bazı doktorları anlamak zor
Ay evet ya iyi ki burası var valla doktora da güven olmuyor. Sen demesen ben o siyahlığı normal sanıyordum göbek çukuru da yok hiç sizinkini görünce şaşırdım o yüzdenBen o yüzden her şeyi soruyorum yada bilgilerimi yazıyorum buraya.. yoksa ben dikkat etmezsem yada bilmiyorsam siz dikkat edip biliyorsunuzdur diye
Ay evet ya iyi ki burası var valla doktora da güven olmuyor. Sen demesen ben o siyahlığı normal sanıyordum göbek çukuru da yok hiç sizinkini görünce şaşırdım o yüzden