- 28 Mart 2023
- 11.287
- 12.870
Aman diyim dikkat et yorum yapma başka yerlere boşverKizlar sormayin baska bir sayfada tutamadim kendimi polemige girdim.soz konusu bir cocuk falan olunca tutamadim kendimi sinirlendimban yemisim tum yazanlar yemis
Canim ben kgk ya bagli bagimsiz denetciyim ve mali musavirim.
Bir sirkette yoneticiyim.sirketi sponsor gosterip dil okuluna gidicem
Esimde aslinda eski beden egitimi ogretmeni ama alan degistirdi 7 yildir fotografher ve videografer lik yapiyor.
Attik kurşunu.danismanlar diyor backround cok iyi( egitim durumu belgeler ve denetim sektrounde iken cok yurtdisi giris cikisim var) amaaa yaş ve cocuktan isimiz zor deniyor.aman deneyeyim ne kaybedeeri dedim.bugun basladik surece okulla yazisma yapildi okul onayi bekliyoruz.hayirlisi olsun ins
Aay hadi inşallah olur
Bizimki geçen hafta beni çok zorladı oturup aglayacaktim artık oda oda gezince susuyordu. Bu hafta daha iyiyiz. Müzikle çözüyorum biraz işi müzik dinlemek hoşuna gidiyor ama benim de söylemem lazım, müzik açıp telefonla takilirsam ağlıyor ben de eşlik edince izliyor beni bence atak olabilir aramızda 1 hafta falan vardı sanki, bizim de geçen haftamız zorduKizlarrr benim kiz ataklarin ataklarini yasiyor.sabah basliyor aksama kadar agliyor.tarumar oldum.sut alerjisi mi neden oluyor , atak haftasi diyemi...vallahi 2 kisiyiz ama bazen delirme noktasina geliyorum...aglarken birakamiyorum ama kucaklamam da cok zor.benim eller parmaklar biliyorsunuz uyuşuk hamilelikten beri.tam gecmis degil.
Birde 3 dk bir oyun kurmam lazim.valla tükendi oyunlarim.konus konus cenem agriyor artik bu hafta cok zor.uyumuyooooooo
golden-snitch seninki nasil bu hafta? Atakmi acep