Hala kimyon içmiyor yaa bu kadınn Allaaam çıldrıcaaaaamBende rezene iciyorum ama kimyon icmiyorum bazen gaz uyandiriyo bi deniyim bende tadi bildigin kimyon gibi mi oluyo peki? Bizimkide gece olduğunu anliyor 3 saat uyumaya başladı ama 2 saatte birde uyaniyo olsungündüz uykusunuda 45 dk yada 30 dk uyuyor en azından bir şeylerin farkında diye avunuyorum
Evet canım ben kullanıyorum cok da memnunum aptamil AR ama normal mamaların 2 katı fiyatıKızlar doktora 2. ay kontrolüne geldik çok kustuğu için anti reflü mama alın dedi günde 2-3 kez verin dedi. Marka vermedi sizin bildiğiniz kullandığınız var mı?classy
Ben son zamanlarda biraz özenli davranmaya başladım. 9da odaya götürmeye çalışıyorum ama 9da uyumuyor hic. 10-11'i buluyor. 3-4 gibi kalkıyor, bir de 6-7 gibi uyanıyor. Uyuyabilirse bir kez daha uyutuyorum 8 gibi ama uyumuyorsa oturma odasına geçiyoruz artık. Bebeklerin kendi huyları böyle galibaBenim bebis 20.30 da gece uykusuna geciyor. Gece 12-1 de , 4-5 de sabahta 07-08.00 de uyaniyor. Genelde duzenli uykulari var.ama biseyde yapmadim ozel
Canım kimyon kesinlikle icmelisin, rezene bitse çok takilmiyorum ama kimyon bitmeden aldiriyorum eşime o daha önemli şu evredeBende rezene iciyorum ama kimyon icmiyorum bazen gaz uyandiriyo bi deniyim bende tadi bildigin kimyon gibi mi oluyo peki? Bizimkide gece olduğunu anliyor 3 saat uyumaya başladı ama 2 saatte birde uyaniyo olsungündüz uykusunuda 45 dk yada 30 dk uyuyor en azından bir şeylerin farkında diye avunuyorum
Sıcak suda sürekli masaj yap sağmadan önceKizlar sagim yaptim sag 60 sol 30 verdi.benim sol tarafi cozmem lazim.tek memeyi nasil arttircaz
Aptamil kullanıyorduk normalde canım AR yazacak üstünde yani anladım tamam teşekkür ederimCanim mamalarin AR olanlarini alman lazim.suan kulllandigin mama markav varmi aptamil AR , evolvia AR.ben evolvia oneririm.icerik acisindan.ben dogdugundan beri evolvia kullandim kizimda.ama simdi benimde AC uzantili kullanmam gerekti gaz nedeni ile.evolvia bulamadim hipp aldim daha kolay bulunuyor diye.evolvia marketlerde falan satilmiyor cunku.
Gunduzde 10dk ile yarim saat arasi uykular yapioGündüz uykylari nasil peki ?
Teşekkür ederim canımEvet canım ben kullanıyorum cok da memnunum aptamil AR ama normal mamaların 2 katı fiyatısadece eczanelerde bulunuyor
Benimki salonda biz tv falan izlerken uyuyo.gurultuden etkilenmiyor.bilerek aciyorum ses.benimki kesintisiz uyuduguda oluyo ama ben uyku arasi besliyorum alt acip yatiriyorum.aksam 8.30da perde kapatiyorum salona los isik veriyorum yanina uzanip opuyorum oksuyorum uyuyakaliyor,Ben son zamanlarda biraz özenli davranmaya başladım. 9da odaya götürmeye çalışıyorum ama 9da uyumuyor hic. 10-11'i buluyor. 3-4 gibi kalkıyor, bir de 6-7 gibi uyanıyor. Uyuyabilirse bir kez daha uyutuyorum 8 gibi ama uyumuyorsa oturma odasına geçiyoruz artık. Bebeklerin kendi huyları böyle galiba
Bugün aktara gittim resmen bana kimyon diye rezene vermişler adam çok yaşlıydı kızamadımCanım kimyon kesinlikle icmelisin, rezene bitse çok takilmiyorum ama kimyon bitmeden aldiriyorum eşime o daha önemli şu evrede
Maşallah maşallah kınayayım da benim de başıma gelsinBenimki salonda biz tv falan izlerken uyuyo.gurultuden etkilenmiyor.bilerek aciyorum ses.benimki kesintisiz uyuduguda oluyo ama ben uyku arasi besliyorum alt acip yatiriyorum.aksam 8.30da perde kapatiyorum salona los isik veriyorum yanina uzanip opuyorum oksuyorum uyuyakaliyor,
Hayır geçmiyor ya Y başlık alacaksın ya da ben bi tık makasla genişlettim , yani yoğun ve eritmesi zor mamayı, çatalla hafif karıştırırak köpürtmeden eritmeye çalışıyorum yoksa topak kalıyor. Benimki bu resimdeki
Bizimkinin TV olayı biraz karisikBenimki salonda biz tv falan izlerken uyuyo.gurultuden etkilenmiyor.bilerek aciyorum ses.benimki kesintisiz uyuduguda oluyo ama ben uyku arasi besliyorum alt acip yatiriyorum.aksam 8.30da perde kapatiyorum salona los isik veriyorum yanina uzanip opuyorum oksuyorum uyuyakaliyor,
Gastrotus, evet benim de geçen ay hepsine bakılmıştı hep aynı şeyler çıktı, şimdiye kadar okuduğum en dertli bebişler bizimkiler galiba çok üzülüyorum ya, emziriyorum sütüm yaramıyor ve bu düşünce yüzünden iyice azaldı sütüm artıkTeşekkür ederim canımbu ay yine 600 gr almış bebişim kusmaya bağlı mı yoksa sütüm mü yaramıyor bilmiyorum ama günde 2-3 kez anti reflü mama verin dedi hem kusmaya iyi gelsin diye bi de ilaç verdi senin kullandığından sanırım g ile başlıyordu adı unuttum. Karın ultrasonu çekildi midede sorun var mı diye gaz çıkmış bol bol sadece
Hadi yaHayır geçmiyor ya Y başlık alacaksın ya da ben bi tık makasla genişlettim , yani yoğun ve eritmesi zor mamayı, çatalla hafif karıştırırak köpürtmeden eritmeye çalışıyorum yoksa topak kalıyor. Benimki bu resimdeki
Evet ya maalesef öyleGastrotus, evet benim de geçen ay hepsine bakılmıştı hep aynı şeyler çıktı, şimdiye kadar okuduğum en dertli bebişler bizimkiler galiba çok üzülüyorum ya, emziriyorum sütüm yaramıyor ve bu düşünce yüzünden iyice azaldı sütüm artıkhep huysuz ağlıyor kusuyor cidden gece gündüz zor bir bebek ya
Sadece meme de olsa memeyi iyi kavrayamadı dicem de biberonda da cuk cuk yapıyor. Emmeyi beceremiyo işte şapşik oğlum. Canım üzme kendimi benim bebeğim de eski fotolarda sapsarı ve çok cılız ama bezini açıp ıslak mendil sürsem bile ağzını açmıyordu uyanmıyordu.. şimdi düzeldiler iyiler şükür. Allah başka sağlık sorunu yaşatmasın yavrularımıza. Ortada tek bi hata var vaktinde sütümüzü sağmamak. Benim muhtemelen bu son cocuğumdu ama senin bir çocuğun daha olursa mutlaka sağarsın. Kendini üzme , elimizden geleni yapıyoruz en azındanEmemediklerinde sağmalıydık bence de. Zaten sarılıktan dolayı hep uyku halindeydi zorla veriyordum memeyi onda da çekememiş demek ki. Böyle böyle de süt azalmış gitmiş tabi stres üzüntü faktörleri de cabası. Benim çok acemiliğime geldi. Ne yapacağımı şaşırdım hep, bilemedim. Dün eski videolarına baktım ne kadar zayıf ve sarıymış çok ağladım aç bırakmışım diye. O sıralar güçlü durmaya çalışıp tutmuşum kendimi dün boşaldı sinirlerim.
O cuk cuk sesi çıkarmaması gerek diye biliyorum kuzum, boşa çekiyolar o esnada
Ama bu mamanın olayı zaten mideden hemen çıkmasın diye biraz daha yogun olması ama asla bebelac thickener gibi değil o jöle gibiydi, sen onu hiç normal mamaya katmayı denedin mi? Denemek için hipp mama da aldım ama daha deneyemedim onunla da karıştırcamHadi yameme reddi olursa diye korkuyorum daha hızlı akış olunca
İnşallah seninki geçerEvet ya maalesef öyleaynı şeyleri yaşıyoruz. Bugün 40 kontrolü için kadın doğuma gittim, hocam ancak gelebildim 64. günde dedim, o da diyor ki sanki 7. gün kontrolüne gelen hasta gibi çok yorgun bitkin görünüyorsun gerçekten gündüz gece hiç uyumuyor, sürekli memede güya ama hep kusuyor ve kilo alımı alt sınırda o kadar emmesine rağmen elle tutulur bi fayda olsa o da yok. 3. aydan umudum yüksek geçer belki diye ama bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?