• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Allah'ım çok ilginç ya ataktandir insallah çünkü saatte bir,45 dk ya bir uyanıyor geceleri ve bende dayanamayıp yanıma alıyorum sürekli. Birde uyanıp çat diye oturuyor yatağında niye diyorum çocuuum saat kaç haberin var mı diyorum cevap vermiyor hahha
Bende akşam 8.30 9 gibi uyutuyorum 10 a kadar dalamıyor 3 kere uyanıyor. Sonra 2
Saat iyi uyuyor 12 gibi tekrar 2 ye kadar aynı şekilde dalamıyor. Sonra da zaten saat başı uyanıyor yani bu ataktan mı gece emmesinden mi bilmiyorum. Sanırım bende 9. Ay itibariyle gece emmesibi bırakacağım bırakmaya çalışacağım yani

Bende akşam 8.30 9 gibi uyutuyorum 10 a kadar dalamıyor 3 kere uyanıyor. Sonra 2
Saat iyi uyuyor 12 gibi tekrar 2 ye kadar aynı şekilde dalamıyor. Sonra da zaten saat başı uyanıyor yani bu ataktan mı gece emmesinden mi bilmiyorum. Sanırım bende 9. Ay itibariyle gece emmesibi bırakacağım bırakmaya çalışacağım yani
benimde 1 kere kalkardi emmeye 3-4 kere kalkmaya basladi cunku emzik tutmuyor anlamadim tutsun diye her seyi yapiyorum normalde uyaninca agzina koyardim sarilirdim hemen uyurdu bi anda sogudu emzikten memeye yapisti iyice

Merhaba
kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor

benimde 1 kere kalkardi emmeye 3-4 kere kalkmaya basladi cunku emzik tutmuyor anlamadim tutsun diye her seyi yapiyorum normalde uyaninca agzina koyardim sarilirdim hemen uyurdu bi anda sogudu emzikten memeye yapisti iyice
akılları ermeye başladıkça plastik emmrk ıstemıyotlar emzıgı reddediyorlar

Merhaba
kızlar size bir sorum olacak benim bebeğim 7,5 aylık vücudunun bazı kısımlarında beyaz noktalar oluştu birkaç gündür çok fark ediyorum cildiyeden randevu aldım ama içim hiç rahat değil acaba böyle olan var mı aranızda böyle bir şey yaşayan sen bir akıl verin vertigol diye bir hastalık varmış o diye çok korkuyorum ödüm kopuyor
Vertigol değil de vitiligo diye bir rahatsızlık sanırım dediğiniz. Ama hep erişkinlerde görüyoruz o hastalığı sanki çocuklar da da varmıymış geçmiş olsun inşallah yoktur bişeyi.

Ne zaman böyle bozuldu peki gece uykuları? Bizim 2 haftadır aşırı kötüleşti ondan önce 2-2.5 saate bir kalkardı ama 2 haftadır resmen geceleri yanıma almazsam uyumuyorum

Xioami kullanıyoruz biz 8 aydır. Çok memnunum telefondan bakıyorsun kayıt yapabilirsin. Ama ekstra ekran yok sadece telefondan bakabilirsiniz.
Ben de xioami alacaktım ama odasını ayıracağım hayırlısıyla yaşına yakın gündüz uykularını odasında yaptıracağım. Uygulama kapalıyken ses ve izleme şart telden bildirim vb gelmiyordur değil mi?

Bu aylarda normal olan gece beslenmesi olmaması. Beslendikçe gazlanıyor ve sürekli gece kalkıp bakım ihtiyacı oluşuyor. 90 gününü doldurmuş bebekler 7-8 saat yatabilirler acıkmadan
Benimki niye beslenmek istiyo ya:( mama verdiğim hâlde yatmadan önce dört saat falan anca.. sen nasıl yapıyorsun peki, yani uyanıp mızıldanmıyo mu emmek için ya da süt içmek için?

Back