- 7 Şubat 2015
- 1.045
- 538
- 123
- 34
Onu yapıyor canim. Ama kafa hep sallantida. Ben kafasi büyük diye sezaryen oldum. Suan asiri kilolu degil hatta bu ay cok az kilo aldi. Basi vucuduna büyük geliyor kaslari kaldiramiyor mu anlamadımGöğüsüne yatırdığında kafayı kaldırıp sana bakıp öyle duruyomu bi süre?
Bende normalde sevmem Avrupa yakası izlerim de tv de kanal değiştirirken dikkatimi çekti bebekli bir kadın, izledim bir baktım çocuk kayboldu ay psikolojim bozuldu değiştirdim sütüm azalmasın diyeSitelerde de en çok onu güvenilir kılmışlarama bıraktıktan sonra 9 aya kadar gebelik gerçekleşmeme durumunu düşürsek, doğum kontrol hapları hormonlar açısından daha masum görünüyor
Bende bu hafta gidemem de haftaya bi kontrole gidip başlayım diyorum ya aklımda bulunsun bu
Benim dizi kültürüm yok canım ben anca kurtlar vadisi yada Müge anlı izlerimdizilere annemde yada eşim seviyorsa yarım yamalak mecburiyetten bakarım sandık kokusunu da annemde izledim ilk bi kaç bölümünü ay gerçekten akıl alır gibi değil karnıma ağrı girdi oturduğum yerde stres yaptım çocuğa bide bahar dizisi güzel ona da yarım yamalak baktım annemde önceki bölümlerinden ilerlete ilerlete oda hoşuma gitti ama her hafta yeni bölüm beklemek benlik değil
Oha aşırı iyi bi fikir yaBebiş kucağında arka planda da KV'nin koltukta uyuyor görüntüsünü çek ve eşine yolla 'ne de güzel yardım ediyor annen sağolsun' yaz
Başı kaç cmOnu yapıyor canim. Ama kafa hep sallantida. Ben kafasi büyük diye sezaryen oldum. Suan asiri kilolu degil hatta bu ay cok az kilo aldi. Basi vucuduna büyük geliyor kaslari kaldiramiyor mu anlamadım
Ndndjdnshsbhsyshshshs yarılıyorum Allah seni napmasinBende normalde sevmem Avrupa yakası izlerim de tv de kanal değiştirirken dikkatimi çekti bebekli bir kadın, izledim bir baktım çocuk kayboldu ay psikolojim bozuldu değiştirdim sütüm azalmasın diye
Ama kafası sallanır ki daha hepsinin bi süre sabit kalıp sonra sallanır boyun kasları daha yeterli gelişmedi. Kafasının sallanma sebebi boyun kasları. Daha çok tummy time egzersizi yaptır. göğüsünde kafasını tutabiliyosa bence sorun yoktur bi durum olsa öylede tutamazdı çünkü.Onu yapıyor canim. Ama kafa hep sallantida. Ben kafasi büyük diye sezaryen oldum. Suan asiri kilolu degil hatta bu ay cok az kilo aldi. Basi vucuduna büyük geliyor kaslari kaldiramiyor mu anlamadım
Bebiş kucağında arka planda da KV'nin koltukta uyuyor görüntüsünü çek ve eşine yolla 'ne de güzel yardım ediyor annen sağolsun' yaz
Kızlar saçmalamayınn yaptım tabikiiii
Eşim 3 yaşındaki çocuk anne babasını hatırlamaz mı diye şöyle bi şok geçirdiBende normalde sevmem Avrupa yakası izlerim de tv de kanal değiştirirken dikkatimi çekti bebekli bir kadın, izledim bir baktım çocuk kayboldu ay psikolojim bozuldu değiştirdim sütüm azalmasın diye
Hhfhfggf ne yapsanda bakmadığıni gormuyo ya şaka gibiKızlar saçmalamayınn yaptım tabikiiii
Böyle birşeyi kaçırır mıyım
Ayy resim atamıyorum eşim şey yazmış sadece “oyyy güzel oğluşummm annemde yorulmuş heralde”
Bende evet zaten herkes benden daha yorgun dedim ona da lafı soktum
Sen. Ne izliyorsun canım takip ettiğin var mıNdndjdnshsbhsyshshshs yarılıyorum Allah seni napmasin
AhahahaKızlar saçmalamayınn yaptım tabikiiii
Ayy resim atamıyorum eşim şey yazmış sadece “oyyy güzel oğluşummm annemde yorulmuş heralde”
Gerçekten çok kötü bir durum benim kuzenim de kayboldu, yengem ne programlara çıktı Serap üzgüler felan ne büyücülere gitti hocalara gitti kaç kere buldum dedi DNA sonuçları hep negatif. Kadın yaşayan ölü gibi benle aynı yaştaydı çocuk 7 yaşlarında kayboldu. Hatırlıyorum sokak sokak arıyorlardı onu. Şimdi ben evlendim oğlum oldu hala ondan haber yok. Gerçekten de evlerden Irak olsunEşim 3 yaşındaki çocuk anne babasını hatırlamaz mı diye şöyle bi şok geçirdisen 3 yaşından ne hatırlıyorsun dedim bi düşündü. Ay evlerden Irak çok kötü bi durum
Çok güzel açıklamış teşekkürler canikom harika bilgilerKızlar
Malesef muge bitti bitti.. ezeli izlesem tekrardan biliyorum adını Feriha koydum muhteşem yüzyıl vs vs hepsini bilince ne izlesem diye düşünüyorum ama uzun soluklu bir şey arıyorum..Sen. Ne izliyorsun canım takip ettiğin var mı
Yani canım belki bebekten bebege degişiyordur ama benimki benimki maşallah iki elinin üzerinde duruyor doktora sordun muKizlar biz 2 aylik olduk ama metehan hala yuz üstü koydugumda başını kaldiramiyor. Sizinkiler nasil
Benimkide tam duramiyor caba var kafasını çevirse duracak onu basaramiyo tamYani canım belki bebekten bebege degişiyordur ama benimki benimki maşallah iki elinin üzerinde duruyor doktora sordun mu
Ayy iyi yapmışsın. Bizde de böyle gece bebeğe bakan biz ama niyeyse bizim dışımızda herkes daha yorgun bir biz dinçiz.Kızlar saçmalamayınn yaptım tabikiiii
Bigaia yi günün hangi saatinde veriyorsun,ben akşam saatlerinde veriyorum 5 damla,bı fayda göremedim daha..Çok sevindim canım bende önce şikayet ermiştim ama bio dan 2 gündür veriyorum bi sakin kakasını da çok rahat yapıyor hatta iki defa yapıyor bugün gecede 6 saat ilk defa uyanmadan uyudu maşallahcesursavasci canım kalça çıkıgı için devlete gittim gidip gelmemiz yarım saaf sürdü hemen çektiler iyikide özele 2000 tl vermemişim boş yere
Hhfhfggf ne yapsanda bakmadığıni gormuyo ya şaka gibi
Ahahahaharikasin kız helal eşin de bozuntuya vermiyor dhddjdkdjfj çok iyi demişsin
Eşim aslaa bozuntuya vermiyorAyy iyi yapmışsın. Bizde de böyle gece bebeğe bakan biz ama niyeyse bizim dışımızda herkes daha yorgun bir biz dinçiz.
Hatta inşallah babasına benzer falan diyomussunEşim aslaa bozuntuya vermiyor
Neyse bişey demiyeceğim bende erkek anasıyım artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?