- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Dogum zamanından özet geçmeye çalışıyım.. Bu kvdem doğumdan 2 hafta önce gelecek oldu kocasıyla.. onlar gelirse evde yer olmayacaktı annem için mecbur annem geldi. Anneme diyorum ki gelmene gerek yok her işimi görüyorum ben bu sefer diyo ki beni istemiyor musun bu seferde ben gelemicem kvden sana bakacak diyo.. zaten böyle olduğu için kvdemin saçma sapan gelme isteği yüzünden annem geldi eşimle daraldik evde bi büyük olunca rahat şekilde opemiyorsun sarilamiyorsun yan yana otursak bile belli sınırlar işte.. neyse ilişkiye girmemiz lazım giremedik psikolojik olarak annem diğer tarafta olduğu için olmadı yani bebegim normal olsun diye o kadar çabaladım spor yaptım belki durtecektik iliskilerle olmadı bebeğinde olan sancısı gitti zaten bu kvdemin benim evime karışma şeylerinden neyse.. Doğum yaptıktan sonra annem zaten 2 hafta kalmış bir 9 gün kaldı babam diğer tarafta annemi çağırdı neyse anne sen git kaynanam gelsin dedim ki kaynanam normalde gelecekmiş evde yer yok diyoruz bize inanmıyor gorumcem ikna etmiş şaka gibi ya.. neyse geldi ben yatak odasında tıkılı kaldım rahat rahat memem açıkta salonda emziriyordum küçücük odada birde sıcak yenidogdu hasta eder miyiz diye klimada açamıyoruz ben daraldım daraldikca eşime sardım hircinlastim benim psikoloji orda bozuldu insan hiç kocasiyla lohusa evine gelir mi adamda salonda oturuyo bir yere gitmiyo.. sezaryen olduğum için dönüpte bebegi emziremiyorum yatarak emzirebiliyorum hala dikislerim aciyo o dönem en ufak şeyde aciyordu böyle olunca salonu kullanamadım kisacasi derken en sonunda durumun vahimliginden eşim ailesine bahsetti.. Bu sefer eşim evden kovmuş oldu eşim geldi surati çok kötü halde.. odada saatlerce ağladık dedim özür diliyim böyle böyle anlatiyim dedim anlatmama fırsat vermesede az bir şey bahsettim kvdem bana bebek yapmaya hazır değilmişsin o zaman dedi iğrenç bir surat ifadesi ses tonuyla kapıyı kapatıp odadan çıktım..Ne yapmak istedin de içinde kaldi canım geç değil hiçbir şey için içinde kalanı yap bence
Sonra eşimin ananesi beyin kanaması geçirdi kendine geldi bayramda bi gidelim bebegi sevsin oldu gittik işte yoksa ben daha gitmezdim.. çocuğu ağzının dibinden öpmeler böyle afralar tafralar bi nasılsın bile demedi..
Yani ben bunları yaşamak zorunda mıydım.. gerçekten en mutlu olmam gereken dönemimi b.k gibi geçirdim
Haa evime geldiğinde de çocuğu pohpohluyo başka bir şey yapmıyor.. en son işte gitmeden önce evi süpürdü süpürgemi kiracakti yere duvara vuruyo eşi uyardı sakin ol diye saçma sapan şeyler işte şeytan diyo kafasına gecircektin süpürgeyi de oyle