Benimde aynisi oldu.icmeyi atladim regl oldum.ben biraktim.regl bitince sil bastan basladim.Canım benim dogum komtrol hapı bitmedi daha yine adet oldum biraz geç başladım bi kaç günde unuttum içmeyi nolacak şimdi doktor ara vermeden içeceksin diyordu devam mı edicem şimdi
Doğum kontrol hapının markası ne canım emziren annelere uygun dimi? Hiç adet olmadan önce mi başlamıştın?Canım benim dogum komtrol hapı bitmedi daha yine adet oldum biraz geç başladım bi kaç günde unuttum içmeyi nolacak şimdi doktor ara vermeden içeceksin diyordu devam mı edicem şimdi
Helal olsun anneneEvet evet hamileyken burada konuşurduk ya Mart anneleri KV şikayetleri falan diyeçoğu kişi de burada sorun yaşadı. Kimsenin kendi annesi gibi olmuyor. Tatile gittiğimizde annem hala süt olsun diye komposto çıkarttım tezgahta içmeyi unutma, kimyon demledin dimi, sen acikmissindir şunu ye hemen dedi durdu. Şu muameleyi goremiyorsun insan üzülüyor da yapcak bir şey yok yani biz de kv olcaz bize ders olsun böyle şeyler
3 aylık iğneler hormonları bozuyor diyorlar ya onermiyorlar ne kadar doğru bilmiyorum cogu yaptirmayin falan yazmışDoğum kontrol hapının markası ne canım emziren annelere uygun dimi? Hiç adet olmadan önce mi başlamıştın?
Bide 3 aylık bi iğne varmış korunma yöntemi olarak. progesteron içerdiği için süte zararı veya azaltması yokmuş. Emziren annelerin tercihiymiş genelde. Duyan deneyen oldu mu?
Doğuran anneler olarak artık mayo giycez sanırım bikinilere elvedaMaalesef oldu ya göbeğim harita gibi olmuş son 1 haftada oldu birde biliyor musun 33 hafta boyunca yoktu
YhAaaa.s.s.s
Ama bir keratin bakım daha ister demi
İnternette okudum da sezaryenin tamamen iyileşmesi 1 yılı buluyor yazıyordu bir makalede
Seninkide mi aynı canım doktor bana hiç ara vermeden içeceksin dedi adetkende yani o yüzden nasıl olacak bilmiyorum olmazsa eczaneden yenisini alıp sormak mı lazımBenimde aynisi oldu.icmeyi atladim regl oldum.ben biraktim.regl bitince sil bastan basladim.
Emziren anneler için verdi canım doktor zlynda ismi hiç bırakmıcan dedi adet olsanda kafam karıştı daha yarısını içtim benDoğum kontrol hapının markası ne canım emziren annelere uygun dimi? Hiç adet olmadan önce mi başlamıştın?
Bide 3 aylık bi iğne varmış korunma yöntemi olarak. progesteron içerdiği için süte zararı veya azaltması yokmuş. Emziren annelerin tercihiymiş genelde. Duyan deneyen oldu mu?
Bence büyüdükleri için de düzenleri oturuyor. Normalde gece 3 gibi kakasını yapardı dün gece yapmadı sabah ikindi ama gaz çıkartıp kaka yapamadi. Normalde uyumazdi şimdi uyuyor. Yavaş yavaş bagirsaklar da düzene giriyor sanırım. Ben yine damlayı kullanmaya devam edicemÇok sevindim canım bende önce şikayet ermiştim ama bio dan 2 gündür veriyorum bi sakin kakasını da çok rahat yapıyor hatta iki defa yapıyor bugün gecede 6 saat ilk defa uyanmadan uyudu maşallahcesursavasci canım kalça çıkıgı için devlete gittim gidip gelmemiz yarım saaf sürdü hemen çektiler iyikide özele 2000 tl vermemişim boş yere
Sitelerde de en çok onu güvenilir kılmışlar3 aylık iğneler hormonları bozuyor diyorlar ya onermiyorlar ne kadar doğru bilmiyorum cogu yaptirmayin falan yazmış
Bende bu hafta gidemem de haftaya bi kontrole gidip başlayım diyorum ya aklımda bulunsun buEmziren anneler için verdi canım doktor zlynda ismi hiç bırakmıcan dedi adet olsanda kafam karıştı daha yarısını içtim ben
Benim dizi kültürüm yok canım ben anca kurtlar vadisi yada Müge anlı izlerimKız gülümse sen sandık kokusunu mu izliyordun bir denk geldi izledim de pskğlojğm bozuldugulumsebebek
Göğüsüne yatırdığında kafayı kaldırıp sana bakıp öyle duruyomu bi süre?Kizlar biz 2 aylik olduk ama metehan hala yuz üstü koydugumda başını kaldiramiyor. Sizinkiler nasil
Eskiden Yasmin kullanıyordum. Bir gün içmeyi unutursan ertesi gün 2 tane içiyordun. Sen yine prospektusune bak bence canım, adet arası verilmiyor mu içtiğin ilaçta? Her gün içiliyor mu? Yasmini ben regl dönemi icmeyip sonra devam ediyordum diye hatırlıyorumCanım benim dogum komtrol hapı bitmedi daha yine adet oldum biraz geç başladım bi kaç günde unuttum içmeyi nolacak şimdi doktor ara vermeden içeceksin diyordu devam mı edicem şimdi
Yaa bizimki marwskni gömüyor hep o korkutuyor beniCanım onun tek çözümü yüz üstü yatırmak ben dün sırt üstü yatsın dedim yok uyumadı bir türlü çeviriverdim
Evet evet tınıları da güzel müziğinValla daha iyi uyuyorlar onu farkettim
Evet evet hamileyken burada konuşurduk ya Mart anneleri KV şikayetleri falan diyeçoğu kişi de burada sorun yaşadı. Kimsenin kendi annesi gibi olmuyor. Tatile gittiğimizde annem hala süt olsun diye komposto çıkarttım tezgahta içmeyi unutma, kimyon demledin dimi, sen acikmissindir şunu ye hemen dedi durdu. Şu muameleyi goremiyorsun insan üzülüyor da yapcak bir şey yok yani biz de kv olcaz bize ders olsun böyle şeyler
Aynen öyle Allah başımızdan eksik etmesinHelal olsun annenekesinlikle canım ama insanın kendi annesi gerçekten bambaska
Bebiş kucağında arka planda da KV'nin koltukta uyuyor görüntüsünü çek ve eşine yolla 'ne de güzel yardım ediyor annen sağolsuncesursavasci Yaaa kızlar dün bebiş hiç uyumadı bende çok uykusuzum bugünde aşı olacak hiç durmaz diye eşim kvdemi aradı gelsin bana yardımcı olsun diye. Şuan bebek kucağımda pış pış dolanıyoruz kvdem yan koltukta uyuyor bu kadar söyliym size. Sözde bana yardıma geldi. Çocuğu bırakıp su içemedim doğru dürüst.
Kvdeden hiçbir şey beklemeyin üstüne siz hizmet etmek zorunda bile kaliyorsunuzcesursavasci Yaaa kızlar dün bebiş hiç uyumadı bende çok uykusuzum bugünde aşı olacak hiç durmaz diye eşim kvdemi aradı gelsin bana yardımcı olsun diye. Şuan bebek kucağımda pış pış dolanıyoruz kvdem yan koltukta uyuyor bu kadar söyliym size. Sözde bana yardıma geldi. Çocuğu bırakıp su içemedim doğru dürüst.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?