- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
O akinti neymiş merak ettim çok şükür ya bende merak ediyordum seniKızlar bu arada bebeğimin kulağında akıntı var demiştim paniklemiştimya o gün hem acile gittim sonra kendi doktorumuza da gittim çok şükür kulağında bişey yokmuş ben evham yapmışım
@catloverkmelegim can
Yok kız bizimkinde alınma kabiliyeti varİyi düşünme kabiliyeti varmis en azindan
Banyodan sonra farketmiştim zaten kulağındaki birikenler çıkmıştır suyla iyice sıvılaşınca sen iltihap sanmışsındır dediO akinti neymiş merak ettim çok şükür ya bende merak ediyordum seni
Aman bak benim bebek bayramda hasta oldu Allah korusun bebeğinin yüzünü elini kimseye elletme cesursavasci demişti dersin..biz perişan olduk çocuk tıkandı geceleri açtık burnunu çocuğa işkence oldu millet 5 dk sevecek diye.. bozulursa bozulsunYok kız bizimkinde alınma kabiliyeti var
Herşeye alınır ergenler gibi
Yarın mevlid var kalabalık istemiyorum çok kişi getirme dedim aramız bozuk şuan yine alınmış
Oyyy çok şükür canimBanyodan sonra farketmiştim zaten kulağındaki birikenler çıkmıştır suyla iyice sıvılaşınca sen iltihap sanmışsındır dedi
İlk annelik böyle oluyor herşeye çok pimpirikleniyorsunuz dedi. Çok şükür birşeyi yokmuş acile güvenmedim kendi doktoru da aynı şeyi söyleyince rahatladım
Ayy birde kvdemlerde mevlid okunduktan sonra bebek kucaktan kucağa okunarak dolaştırılırmış, yani böyle yanyana insanlar kucaktan kucağa birbirine verirlermişAman bak benim bebek bayramda hasta oldu Allah korusun bebeğinin yüzünü elini kimseye elletme cesursavasci demişti dersin..biz perişan olduk çocuk tıkandı geceleri açtık burnunu çocuğa işkence oldu millet 5 dk sevecek diye.. bozulursa bozulsun
Eeee aç aç mı oturacaktiniz hiç ya çok garip kadin
Bu adetleri kim çıkarmış bebeği hasta edelim diye el ele verilmiş resmenAyy birde kvdemlerde mevlid okunduktan sonra bebek kucaktan kucağa okunarak dolaştırılırmış, yani böyle yanyana insanlar kucaktan kucağa birbirine verirlermiş
Dedimm ne diyorsun sakın bak beni pişman etme kimse almasın kucağına aslaa kabul etmiyorum laf söylerim ayıp olur dedim
Düşünsene çıldırırsın
Ay evet biliyorum o adeti de illa yapalım filan dememiştir dimi kvAyy birde kvdemlerde mevlid okunduktan sonra bebek kucaktan kucağa okunarak dolaştırılırmış, yani böyle yanyana insanlar kucaktan kucağa birbirine verirlermiş
Dedimm ne diyorsun sakın bak beni pişman etme kimse almasın kucağına aslaa kabul etmiyorum laf söylerim ayıp olur dedim
Düşünsene çıldırırsın
Çok şükür canım sevindim o akıntı neymiş peki yanlış mı görmüşsünKızlar bu arada bebeğimin kulağında akıntı var demiştim paniklemiştimya o gün hem acile gittim sonra kendi doktorumuza da gittim çok şükür kulağında bişey yokmuş ben evham yapmışım
@catloverkmelegim can
Öncelikle sakin ol bu olabiliyor bebeği duşa soktun mu bugünSabah 7’den beri sadece 1 saat uyudu hala uyanık babasına verdim balkona çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım
Aay çok sevindim beğenmenizeegolden-snitch canım nem makinem bugün uğraşlar sonucu geldi Allah senden razı olsun eşimle çok beğendik, bebiste uyuyarak çok beğendiğini soyluyo yayla havası gibi ev Allah razı olsun senden
Gelinin de aynı valla uykusuz ve kusmukluNapsın elimde su an sallıyorum yatıyor, koyunca uyanıyorgelinim ne yapıyor
Kız ben güncelleyemiyorum yapamıyorum onu
Ya dimi yanımızda kalma amaçları ne ki yemeği ben yapacaksamYemek konusunda niye boyleler ya çok şaşırıyorumbizden mi bekleniyor ciddi ciddi merak ediyorum
Yok hiç yemedim gazlı benim bebe ama çiğ köfte yedim ya siz öyle diyince, canım çekti tadımlık yedimBen yedim. Çok aşırı gazlı değilse bebeğin ye canım bulgur pilavı yemiyomusun ?
Yani kendisi de aç kalıyor ya da kendi evinde olsa yapmayacak mı ilginç gerçekten. Bugün de zaten sürekli emzirme modundaydım yine aklıma gelmedi insan sorar bari ne yiycez diyeKarnı da Mi acikmiyo veya hiç mi o görevi ustlenememis pes ya.. İnsan yada kızım bugün ne yicez diye sorar
Canım yaa inşallah akıllanır bir an önce sabret iki aylık olsun düzene girecek inşallahSabah 7’den beri sadece 1 saat uyudu hala uyanık babasına verdim balkona çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım
Neden uyumuyo bu bebekler ya valla deliriyorum el kadar bebeğe kızıyorum ben de uyumadı diye sonra eşime kızıyorum derdini anlamıyoruz biz ne biçim anne babayız diye. Valla tükendim. Benimki de 24 saatte toplasan 5-6 saat ancak uyuyor o da bölük pörçük. Önceden 4-5 saat gece uyurdu da endişelenirdim şimdi nerdeeSabah 7’den beri sadece 1 saat uyudu hala uyanık babasına verdim balkona çıktım hıçkıra hıçkıra ağladım
Sizin kv.ler yemek yapıyormuş en azından benimki bana haftada bir geliyo gelirse onda da biraz uyuyayım diye minik uyuduğunda yatağa geçiyorum bi bakıyorum o da uyumuş her şey olduğu gibi duruyo. Hiçbir şeye elini sürmemişAynı benim kvdem, yani benim ne yeriz diye düşünmeye bile mecalim olmuyor ama benim söylememi bekliyor. Söyleyince yapıyor hakkını yemiym ama birkere banada böyle yaptı ben söylemeyince yapmadı kalkıp makarna yapmıştım bende çocuk kucağımda, o zaman biraz bozulmuştu mesajı almıştı yani
Ya benimkide reflü yatağında yatınca daha çok uyanıyor. Normal yatağıda sünger yatak onun üstünde ped kılıfı varya yani normal bildiğin yatak ama reflü yatağı sünger ve ince bi fermuarlı kılıfı var malum. Bence sıcakta sünger yakıyor çocukları terletiyor ya o reflü yataklarına düzgün bi kılıf ayarlamak lazım yada reflü yatağında yatırmamak lazım.Ya kucucuğumun yanakları hep kırmızı kırmızı oldu isilik mi bu ya reflü yatağında yatıyor o mu terletiyor yüzünü iki taraf da böyke ne vunun çaresi
Valla ben de anlamıyorum tatile geliyorlar galibaGelinin de aynı valla uykusuz ve kusmuklu
Ya dimi yanımızda kalma amaçları ne ki yemeği ben yapacaksam
Yok hiç yemedim gazlı benim bebe ama çiğ köfte yedim ya siz öyle diyince, canım çekti tadımlık yedim
Yani kendisi de aç kalıyor ya da kendi evinde olsa yapmayacak mı ilginç gerçekten. Bugün de zaten sürekli emzirme modundaydım yine aklıma gelmedi insan sorar bari ne yiycez diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?