- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Yedim ben canım, gazında kakasinda ekstra bir şey fark etmedim açıkçasıKızlar emzirirken çiğ köfte yediniz mi? Hamileyken hiç yemedim şimdi canım çekiyor ama bebeğe gaz yapıp rahatsız eder mi acaba
Yemek konusunda niye boyleler ya çok şaşırıyorumKızlar kayınvalidem bende, her gün yemeği ben ayarlıyorum söylüyorum o yapıyor işte malzemeleri çıkarıyorum bugün bunu yapalım diye, yoksa yapmıyor oturuyor öyle, bugün söylemeyi unuttum şu saat oldu hiçbi şey yapmamış ya bi çorba bileinsanın aklına gelmez mi hayret valla.
Uyumak istemiyor bazen o zaman sürekli konuşuyorum. Kartlara falan bakarken sıkılıyor. Ben de göğsüme yatırıyorum o sırada kafasını kaldırıyor konuştuğumda yüzüme bakıyor öyle konuşuyorum. Bir de evi gezdiriyorum orada ne varmış burada şu varmış burası mutfakmis vs. diye. Balkonda hava aldiriyorum sonra da uyutmaya çalışıyorum. Özellikle yatirayim etkinlikler yapalım oyuncaklar kartlar vs gibi şeyler yapmadim. Oyuncak denedim pek ilgisini çekmedi. Kartları da arada yapıyorum hep değil. Konuşulmasından hoşlanıyor ben de öyle yapıyorumBebegiyle aktivite vs yapabilen var mi?? Bu instagram annelerini gordukce cok uzuluyorum biz emiyoruz uyuyoruz gaz cikariyoruzetkinlik icin zaman olmuyor
MaşaAllah çok güzel gitmiş kızİstikrarlı gidiyorsun bence almayız almamalıyız almayacağızben haftasonu çok yedim tatilde de aldım ya onlar ve ödem gitti pazartesi 93.7 dim bugün sabah 90.7 ama içimi aç bak yeşillikten yem yeşil habire otluyom çok kafaya taktım ben bu sefer. Sevmiyorum kendimi böyle
En güzelini yapıyorsun canım şuan onunla kpnuşmak göz teması kurmak yeterli zaten bende bol bol konuşuyorum herkezden laf bekliyor heycanlanıyorUyumak istemiyor bazen o zaman sürekli konuşuyorum. Kartlara falan bakarken sıkılıyor. Ben de göğsüme yatırıyorum o sırada kafasını kaldırıyor konuştuğumda yüzüme bakıyor öyle konuşuyorum. Bir de evi gezdiriyorum orada ne varmış burada şu varmış burası mutfakmis vs. diye. Balkonda hava aldiriyorum sonra da uyutmaya çalışıyorum. Özellikle yatirayim etkinlikler yapalım oyuncaklar kartlar vs gibi şeyler yapmadim. Oyuncak denedim pek ilgisini çekmedi. Kartları da arada yapıyorum hep değil. Konuşulmasından hoşlanıyor ben de öyle yapıyorum
Ben yedim. Çok aşırı gazlı değilse bebeğin ye canım bulgur pilavı yemiyomusun ?Kızlar emzirirken çiğ köfte yediniz mi? Hamileyken hiç yemedim şimdi canım çekiyor ama bebeğe gaz yapıp rahatsız eder mi acaba
Canim ben bu videodan sonra agzima surmedim..biz aci yiyince bebikler yaniyormusKızlar emzirirken çiğ köfte yediniz mi? Hamileyken hiç yemedim şimdi canım çekiyor ama bebeğe gaz yapıp rahatsız eder mi acaba
Karnı da Mi acikmiyo veya hiç mi o görevi ustlenememis pes ya.. İnsan yada kızım bugün ne yicez diye sorarKızlar kayınvalidem bende, her gün yemeği ben ayarlıyorum söylüyorum o yapıyor işte malzemeleri çıkarıyorum bugün bunu yapalım diye, yoksa yapmıyor oturuyor öyle, bugün söylemeyi unuttum şu saat oldu hiçbi şey yapmamış ya bi çorba bileinsanın aklına gelmez mi hayret valla.
Anaaaaaİstikrarlı gidiyorsun bence almayız almamalıyız almayacağızben haftasonu çok yedim tatilde de aldım ya onlar ve ödem gitti pazartesi 93.7 dim bugün sabah 90.7 ama içimi aç bak yeşillikten yem yeşil habire otluyom çok kafaya taktım ben bu sefer. Sevmiyorum kendimi böyle
Evet evet ağzı laf dolu sanki konuşabilse bir sürü şey söyleyecek gibiEn güzelini yapıyorsun canım şuan onunla kpnuşmak göz teması kurmak yeterli zaten bende bol bol konuşuyorum herkezden laf bekliyor heycanlanıyor
Benim diyette ilk hafta böyle oluyor genelde ödem gidiyor sanırım ama bide asıl kilom 92 civarıydı demiştim ya sanada o 1 kilo fazlalık bayram tatilinden kalma oldu şişkinlik filan gitti işteMaşaAllah çok güzel gitmiş kızbende hiç sevmiyorum kendimi böyle aynaya küstüm triplere giriyorum resmen
Hahahaha o sırada bana güvenmekten hiç vazgeçmeyen sayın
Onun ödemi çokmuşşşşş ama tatilde homini gırtlak yemiş
Yedim valla otel hd di. Gittim geldim tatlı pasta börek yemek yedim sen diyet fikrini iyice kafama sokup pazartesi başlıcaz diyince haftasonu gece ayrı gündüz ayrı yedim gece 3 ye kokoreç gömdüm filan.Onun ödemi çokmuşşşşş ama tatilde homini gırtlak yemiş
Güvenim tam inancım büyükHahahaha o sırada bana güvenmekten hiç vazgeçmeyen sayıngolden-snitch ve sayın melegim can a sevgilerle…
Aynı benim kvdem, yani benim ne yeriz diye düşünmeye bile mecalim olmuyor ama benim söylememi bekliyor. Söyleyince yapıyor hakkını yemiym ama birkere banada böyle yaptı ben söylemeyince yapmadı kalkıp makarna yapmıştım bende çocuk kucağımda, o zaman biraz bozulmuştu mesajı almıştı yaniKızlar kayınvalidem bende, her gün yemeği ben ayarlıyorum söylüyorum o yapıyor işte malzemeleri çıkarıyorum bugün bunu yapalım diye, yoksa yapmıyor oturuyor öyle, bugün söylemeyi unuttum şu saat oldu hiçbi şey yapmamış ya bi çorba bileinsanın aklına gelmez mi hayret valla.
İyi düşünme kabiliyeti varmis en azindanAynı benim kvdem, yani benim ne yeriz diye düşünmeye bile mecalim olmuyor ama benim söylememi bekliyor. Söyleyince yapıyor hakkını yemiym ama birkere banada böyle yaptı ben söylemeyince yapmadı kalkıp makarna yapmıştım bende çocuk kucağımda, o zaman biraz bozulmuştu mesajı almıştı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?