Benimki çok emmeye başladı birde kucakta ille uyumak istiyor temas istiyo birkaç gündür yataginda uyutamiyoruzcesursavasci
Buna göre 8.hafta diyor. Simdiden etkileri başlamış olabilir.Bebeklerde Büyüme Atakları: Uzman Psikolog Ezgi Eyüboğlu Anlatıyor | İlk Adımlarım
Bebekler doğumundan itibaren belirli haftalarda yoğun büyüme ve gelişme dönemleri yaşar. Bunlar bebeklerde büyüme atakları olarak tanımlanır. Bebekler 1.5 yaşına kadar 10 kez ani büyüme sıçramaları yani büyüme atakları geçirir.ilkadimlarim.com
Kiz bnmki devamlı öyle. İyice irileşti, taşımakta zorlanıyorum artık 39.gunde kontrole gittik 2 kilo almış doğum kilosunun ustune.Benimki çok emmeye başladı birde kucakta ille uyumak istiyor temas istiyo birkaç gündür yataginda uyutamiyoruz
Aynı benimkini tarif etmişsin 5 buçuk kiloyu gectik bu çocuk 3700 dogdu.. benimde emzirirken kolum agriyo artik bazen az mi emsen diyorumKiz bnmki devamlı öyle. İyice irileşti, taşımakta zorlanıyorum artık 39.gunde kontrole gittik 2 kilo almış doğum kilosunun ustune.
yataklarımiz birleşik ve aynı hizada kendi yataginda ağlıyor 30 cm yanda bizim yatakta mışıl mışıl uyuyor.
Neyse memleketteyim birlikte uyuyoruz
Beni biliyorsunuz çok iç açıcı bir gün oluyorİyi mi bayramlar kızlaar
Yüzüne hatta kafasındaki konağa bile sürdüm doktor kullanabilirsin demişti çok memnun kaldım ben ama pişik kremini hiç beğenmedim mustelanınYikiyorum bende ama minidolin kullaniyordum bi de sizin dediginizi deneyeyim cok uzuluyorum cocugu boyle gordukceyuzunede kullandiniz mi yoksa ayri bir yuz serisi aldiniz mi
eşim çalıştığı için biz bugün evdeyiz akşam da memleketime gideceğizİyi mi bayramlar kızlaar
Onca lafindan sonra su hareketine eşinin kiymetini bilmesi lazımMalesef ama annemlerle aynı şehirde yaşıyorlar iki tarafada gidicezbu eşim için onun tarafına son yaptığım şey artık yeter zeytin dalı uzata uzata dalım sabrım kalmadi
Benimki 2 aylik daha yeni 4kg oldu.onca sut+mama yok.kiz cılız...babasi kılıklıAynı benimkini tarif etmişsin 5 buçuk kiloyu gectik bu çocuk 3700 dogdu.. benimde emzirirken kolum agriyo artik bazen az mi emsen diyorumbenimki temas bağımlısı yatarken bile illa temas edecek gözüyle yokluyor ben orda miyim gittim mi ordaysam bi çenemi seviyor uykuya devam ediyo yoksam mizlaniyo gitmezsem basliyo çığlık çığlığa aglamaya
Benim de daha 4 kiloyu görmedi canım 3440 doğduğu halde, doğumda gelen arkadaşlarımla görüştük bugün aa büyümemiş diyorlarBenimki 2 aylik daha yeni 4kg oldu.onca sut+mama yok.kiz cılız...babasi kılıklı
Senin işin zor ben bir yarım saat uğradım kvdeye yetoo dedim kalktıkBeni biliyorsunuz çok iç açıcı bir gün oluyor
Kendi tarafın olunca iyiyde baba tarafı olunca insan bir daralıyor geçerken uğramak yeter çok bileeşim çalıştığı için biz bugün evdeyiz akşam da memleketime gideceğiz
Yola çıkmadan da bir annesine bir dayısına uğrayacağız tabi
Ben dün duymamistim eşim söyledi Dr her emmek istediğinde verme gibi bişey demişAynı benimkini tarif etmişsin 5 buçuk kiloyu gectik bu çocuk 3700 dogdu.. benimde emzirirken kolum agriyo artik bazen az mi emsen diyorumbenimki temas bağımlısı yatarken bile illa temas edecek gözüyle yokluyor ben orda miyim gittim mi ordaysam bi çenemi seviyor uykuya devam ediyo yoksam mizlaniyo gitmezsem basliyo çığlık çığlığa aglamaya
Ayyy büyüse çok büyümüş bu çocuk büyümese büyümemiş bu çocuk milletle uğraşmak zor vallahi bırak çocuk sağlıklı olsunda büyür annesiiiBenim de daha 4 kiloyu görmedi canım 3440 doğduğu halde, doğumda gelen arkadaşlarımla görüştük bugün aa büyümemiş diyorlar
Öyle de denir mi yaBenim de daha 4 kiloyu görmedi canım 3440 doğduğu halde, doğumda gelen arkadaşlarımla görüştük bugün aa büyümemiş diyorlar
Biliyo çok şükür kv sayesinde eşim kıymetimi daha çok anlıyor kadının yararı da var zararı kadarOnca lafindan sonra su hareketine eşinin kiymetini bilmesi lazım
Ya çocuk çok akıllı emzik veriyorum ağzına bile almiyo meme veriyorum nasıl emiyo doktor saniyo saf cocukBen dün duymamistim eşim söyledi Dr her emmek istediğinde verme gibi bişey demişemzik tutuyo mu dedi evet dedim iyi seni bir nebze rahatlamıştir dedi çocuk emmek isteyince emzik dinlemiyo ki benim de bileğim çok acıyor evirip cevirirken
Ağaç da uzatsan zeytin tarlası da uzatsan BOŞMalesef ama annemlerle aynı şehirde yaşıyorlar iki tarafada gidicezbu eşim için onun tarafına son yaptığım şey artık yeter zeytin dalı uzata uzata dalım sabrım kalmadi
Harika hiç deme sorma muazzam bir bayramİyi mi bayramlar kızlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?