• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
cesursavasci cesursavasci
Buna göre 8.hafta diyor. Simdiden etkileri başlamış olabilir.
Benimki çok emmeye başladı birde kucakta ille uyumak istiyor temas istiyo birkaç gündür yataginda uyutamiyoruz

IMG_6548.jpeg

Benimki çok emmeye başladı birde kucakta ille uyumak istiyor temas istiyo birkaç gündür yataginda uyutamiyoruz
Kiz bnmki devamlı öyle. İyice irileşti, taşımakta zorlanıyorum artık 39.gunde kontrole gittik 2 kilo almış doğum kilosunun ustune.
yataklarımiz birleşik ve aynı hizada kendi yataginda ağlıyor 30 cm yanda bizim yatakta mışıl mışıl uyuyor.
Neyse memleketteyim birlikte uyuyoruz

Kiz bnmki devamlı öyle. İyice irileşti, taşımakta zorlanıyorum artık 39.gunde kontrole gittik 2 kilo almış doğum kilosunun ustune.
yataklarımiz birleşik ve aynı hizada kendi yataginda ağlıyor 30 cm yanda bizim yatakta mışıl mışıl uyuyor.
Neyse memleketteyim birlikte uyuyoruz
Aynı benimkini tarif etmişsin 5 buçuk kiloyu gectik bu çocuk 3700 dogdu.. benimde emzirirken kolum agriyo artik bazen az mi emsen diyorum🤣 benimki temas bağımlısı yatarken bile illa temas edecek gözüyle yokluyor ben orda miyim gittim mi ordaysam bi çenemi seviyor🤣🤣 uykuya devam ediyo yoksam mizlaniyo gitmezsem basliyo çığlık çığlığa aglamaya🤣🤣

Yikiyorum bende ama minidolin kullaniyordum bi de sizin dediginizi deneyeyim cok uzuluyorum cocugu boyle gordukce :KK43: yuzunede kullandiniz mi yoksa ayri bir yuz serisi aldiniz mi
Yüzüne hatta kafasındaki konağa bile sürdüm doktor kullanabilirsin demişti çok memnun kaldım ben ama pişik kremini hiç beğenmedim mustelanın

Aynı benimkini tarif etmişsin 5 buçuk kiloyu gectik bu çocuk 3700 dogdu.. benimde emzirirken kolum agriyo artik bazen az mi emsen diyorum🤣 benimki temas bağımlısı yatarken bile illa temas edecek gözüyle yokluyor ben orda miyim gittim mi ordaysam bi çenemi seviyor🤣🤣 uykuya devam ediyo yoksam mizlaniyo gitmezsem basliyo çığlık çığlığa aglamaya🤣🤣
Benimki 2 aylik daha yeni 4kg oldu.onca sut+mama yok.kiz cılız...babasi kılıklı😏🤣

Beni biliyorsunuz çok iç açıcı bir gün oluyor 🤣🤣
Senin işin zor ben bir yarım saat uğradım kvdeye yetoo dedim kalktık😂😂
eşim çalıştığı için biz bugün evdeyiz akşam da memleketime gideceğiz
Yola çıkmadan da bir annesine bir dayısına uğrayacağız tabi 🤣🤣🤣🙏
Kendi tarafın olunca iyiyde baba tarafı olunca insan bir daralıyor geçerken uğramak yeter çok bile😂😂😂

Ben dün duymamistim eşim söyledi Dr her emmek istediğinde verme gibi bişey demiş🤣 emzik tutuyo mu dedi evet dedim iyi seni bir nebze rahatlamıştir dedi 🤣 çocuk emmek isteyince emzik dinlemiyo ki 😅 benim de bileğim çok acıyor evirip cevirirken

Benim de daha 4 kiloyu görmedi canım 3440 doğduğu halde, doğumda gelen arkadaşlarımla görüştük bugün aa büyümemiş diyorlar 🙈😄
Ayyy büyüse çok büyümüş bu çocuk büyümese büyümemiş bu çocuk milletle uğraşmak zor vallahi bırak çocuk sağlıklı olsunda büyür annesiii💖💖

Benim de daha 4 kiloyu görmedi canım 3440 doğduğu halde, doğumda gelen arkadaşlarımla görüştük bugün aa büyümemiş diyorlar 🙈😄
Öyle de denir mi ya 🙄 sonuç olarak kilo alıyor bebişin bence buna odaklan canım, yapısal olarak ince bir bebiş olacaktır. Abim aynı benim bebe gibi zayıf doğmuş sonra çok çabuk toparlamis annem yeme içme konusunda sıkıntı çekmemiş. Ben güzel bir kiloda doğmuşum 4-5 yaşlarında yeme içme konusunda çok ağladığımı biliyorum çok zayıf bı çocuktum ilkokulda. Şimdi de zayiflamaya çalışıyorum😅 sağlıklı olsun da kilosuna takılma bence 🌸

Ben dün duymamistim eşim söyledi Dr her emmek istediğinde verme gibi bişey demiş🤣 emzik tutuyo mu dedi evet dedim iyi seni bir nebze rahatlamıştir dedi 🤣 çocuk emmek isteyince emzik dinlemiyo ki 😅 benim de bileğim çok acıyor evirip cevirirken
Ya çocuk çok akıllı emzik veriyorum ağzına bile almiyo meme veriyorum nasıl emiyo doktor saniyo saf cocuk 🤣🤣 bunlar beta kuşağı miydi bir şeydi

Back