• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Ya aslında ben de ccocugu denize sokamam şimdi daha çok küçük ama bu sadece ülkecek bizde olan bı durum,geçen yıl tatilde bir Rus aile 15 günlük bebekle kaydıraktan kayıp suya atliyordu...hatta nasıl korkmuyorlar diye düşünüyordum..
Ruslar küçücük bebekleri buzlu sulara koyarlar ve hiç te hasta olmaz çocuk.. valla bu hayatı onlar yaşıyor,biz ancak herşeyden korkuyoruz...
Valla havuza kızımı da hala sokmuyorum enfeksiyon riski çok fazla ya bide kız çocuğu olunca daha fazla önemli oluyor. Denize de aşılar filan tam olmadığından sokmayın diyolar ama 6 aylıkken de aşılar yine tam olmuyor 🤔ben tenleri hala fazla hassas suda tuzlu olduğundan biraz daha beklesin diye düşünüyorum

Benimkiler kipkirmiziydi canım google'a gül hastalığı yaz bak vücutta olanlar yuvarlak ve kızarık
Bizimkiler aynı böyleydi düzensiz şekilsiz ve kızarık. Şuan kızarıklık gitmiş ama kabarıklık var hala

Eklentiler

• IMG_3166.jpeg
    IMG_3166.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 36
85693714-6458-45A4-893D-874156B557D2.jpeg

Kizlar bizim gecmeyen isiligimiz var ya hatta bazen pul pul kizariyor sonra geciyor ne yapcam bilmiyorum yuzune kortizonlu krem verdiler surdum gecti ama yjne basladi artik kortizonda kullanamam. Vucuduna ne surduysem ise yaramadi herseye hassasiyeti var

Yakıldığı zaman iki,üç gün banyo yaptırma dedi doktor,banyo yaptırdın mi o süreçte

Lohusalık dönemi boyunca artar ve azalır şekilde bazende tam kesilir şekilde devam eder kanama,yani tekrar regl olduğunu dusunmuyorum,benim geçen hafta hiç kanamam yokken bu hafta baya adet görmüş gibiyim...
Evet evet ben de öyleyim bugün tam olarak demek ki lohusa kanamasıymış

Ooo güzel güzel 🤣🤣🤣

aaaa e regl olmadan nasıl hamile kalmış ay ben şok nasıl yani yumurtalıklar çalıştığı ay hemen mi tutmuş eyvah eyvah korkuttun gözümü. Regl olmadan spiral takılıyomu detay verirmisin bilgim yok hiç
Bnm kadın doğum doktorum 40 kontrolünde hemen taktı spirali. Bakır spiral dedi. 10 yıl korur yıllık kontrolü var dedi. Koruyucu olmasa net konuşup takmazdi.
Ama bnm cnm çok acıdı biraz can yakıyor tansiyonum filan düştü. Birde az bir kanamam oldu.
Dediğim kişiye de regli ol öyle takilir demis saglik ocağı. Regli olmadan hamile kaldı.
Aman dikkat edin. Yeni doğum yaptık sezaryen de sıkıntı yakın hamilelik.

Ooo güzel güzel 🤣🤣🤣

aaaa e regl olmadan nasıl hamile kalmış ay ben şok nasıl yani yumurtalıklar çalıştığı ay hemen mi tutmuş eyvah eyvah korkuttun gözümü. Regl olmadan spiral takılıyomu detay verirmisin bilgim yok hiç
Banada doktor 3. Ayda spiral takalım dedi ben istemedim bende çok kanama yapıyor hap kullanacam dedim tamam dedi emzirenler için başka dogum kontrol hapı varmış ondan kullanacam

Dökülecek canım merak etme benim bebeginki seninkinden az oldu ama geçti şaşırdım hatta görünce kalırsa bide diye düşündüm galiba yakma işlemi göbekte leke bırakcak diye geldi aklıma ama geçiyor çok şükür
Kuzum ben yogunluktan resim çekmeyi unuttum ama göbüşümdeki leke geçmiş kızımın 2 günde seninki biraz daha büyük oda geçer yani korkma diye söyleyim dedim

Ay kizlar ya metehan bugun biraz oksurmeye basladim grupta okumustum daha once doktor ne demisti normal miydi ya da tedavi vs gormusmuydy

eveet gördüm gördüm ne zamana toparlarız acaba , insan tedirgin oluyor yetemiyor muyum diye 😖
Evet ben de hep sütüm az diye düşünüyordum ama bence yetiyor ama kilo aldırmıyor heralde ya da bizimkiler çok kustuğu için kilo alamıyor. Mamayı da kusuyor benimki, günde 1 mama veriyordum bir ara sonra haftada 2 ye falan düştü. Kusma olayını çözsek biraz toparlarız belki. Ama 600 gr alt sınır zaten sen de canını sıkma alt sınırda da olsa bi şekilde kilo almışlar napalım.
O şurubu kullanınca haber verir misin bana da? Ben de bebelac thickener deneyeceğim işe yararsa söylerim

Yakıldığı zaman iki,üç gün banyo yaptırma dedi doktor,banyo yaptırdın mi o süreçte

Lohusalık dönemi boyunca artar ve azalır şekilde bazende tam kesilir şekilde devam eder kanama,yani tekrar regl olduğunu dusunmuyorum,benim geçen hafta hiç kanamam yokken bu hafta baya adet görmüş gibiyim...
4 gün yaptırmadım canım üstüde kapaliydi hiçbir şey yoktu sonra banyonyaptirdik yine bir şey yoktu bi anda oldu galiba deri üstünde gibi 2 3 güne belli olur

Evet ben de hep sütüm az diye düşünüyordum ama bence yetiyor ama kilo aldırmıyor heralde ya da bizimkiler çok kustuğu için kilo alamıyor. Mamayı da kusuyor benimki, günde 1 mama veriyordum bir ara sonra haftada 2 ye falan düştü. Kusma olayını çözsek biraz toparlarız belki. Ama 600 gr alt sınır zaten sen de canını sıkma alt sınırda da olsa bi şekilde kilo almışlar napalım.
O şurubu kullanınca haber verir misin bana da? Ben de bebelac thickener deneyeceğim işe yararsa söylerim
Tamamdır bugün öğlen ve akşam kullandı kusmadı, yani ağzının yanından azıcık kusuyor ben onu saymıyorum normal zaten doktok kusmasını tamamen kesmez normalleştirir demişti. 48 saat kullansın bi bakalım eğer gerçekten fark hissedersem yazarım

Back