Kaka testi temiz cikti, bir haftadir sut ve sut urunleri tuketmiyorum belki alerjidir diye ama yok gecmiyor aslaBesin alerjisi olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaka testi temiz cikti, bir haftadir sut ve sut urunleri tuketmiyorum belki alerjidir diye ama yok gecmiyor aslaBesin alerjisi olabilir
Ihhhhhh ıhhhhhhhPışşş pışş pıışşş pıııışşşşşş
Merhaba her gün sadece suyla yıkadıktan sonra mustela stelatapia kremini sabsh akşam kullandım cildi alerjikti çol iyi geldiEki Görüntüle 3441395
Kizlar bizim gecmeyen isiligimiz var ya hatta bazen pul pul kizariyor sonra geciyor ne yapcam bilmiyorum yuzune kortizonlu krem verdiler surdum gecti ama yjne basladi artik kortizonda kullanamam. Vucuduna ne surduysem ise yaramadi herseye hassasiyeti var
Öksürük arada bizimkinde de oluyor uykusunda ama tükürük kaçtığını düşünüyorum şu ara tükürük salgisi arttıYaa metehan bugun oksurmeye basladi burnuda sanki tıkalı gibi. Ates hirilti vs yok. Ara ara klima aciyordum carpti mi napti cocugu
Canım ben de o krem var alnındaki konağa sürdüm hemen geçirdi valla bi dene benceEvet canım Rosa diye de geçiyordu sanırım. Dr Mustela stelatopia face krem önermiş ciltte kuruluk olmuş biraz demiş
Yikiyorum bende ama minidolin kullaniyordum bi de sizin dediginizi deneyeyim cok uzuluyorum cocugu boyle gordukce yuzunede kullandiniz mi yoksa ayri bir yuz serisi aldiniz miMerhaba her gün sadece suyla yıkadıktan sonra mustela stelatapia kremini sabsh akşam kullandım cildi alerjikti çol iyi geldi
İnşallah bizimkinde de işe yarar ya. Eczaneden almam lazim bayram geldi şansımızaCanım ben de o krem var alnındaki konağa sürdüm hemen geçirdi valla bi dene bence
Yoldayız.....Son durum ne ikna ettin mi
Kayınvalidenlere mi gidiyosun ben kaçırdım sanırımYoldayız.....
Malesef ama annemlerle aynı şehirde yaşıyorlar iki tarafada gidicez bu eşim için onun tarafına son yaptığım şey artık yeter zeytin dalı uzata uzata dalım sabrım kalmadiKayınvalidenlere mi gidiyosun ben kaçırdım sanırım
İyi bayramlar
İlk cocukta takip ettim ataklari ama bunda henüz başlamadım. Bende İkinci çocuk rahatlığı var galibaIyi bayramlar Canım bizim atak dönemi ne zaman biliyp musun