- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman sağlıklı olsunlrda cok onemlı değil kiloları boyları iyi şükür canımm sen 8. Hafta atağını nasıl atlattın çook zor geçiyorBen anladim kabullendim. kesinlikle yapi meselesi.babasina benziyor herseyiyle benim kiz.kasi gozu.babasi 1.88 e 80 kg.bizim kizin eller ayaklar palet gibi ama siskacana.49 cm den 53e geldi boyu da.kendimi teselli ediyorum.uzun ama zayif olcak iste diye
Canım yok yok aglamayıp fazla agladıysa sesi kısılıyor 5. Gun gectı bizde kılcal damar konusunu bılmıyorumKızlar ya bebeğin sesi böyle kısık kısık ağlıyor, ateşi yok ishali yok burnu tıkalıydı dün açmaya çalıştık ama duramadı tam açamadık hatta sümükleri çekelim derken biraz burnunu zedeledik gibi kılcal damarları çatlamış burnun başındaki. Napayım akıl verin doktora gidiym mi. Yoksa bugün burnunu temizlemeyi tekrar deneyelim mi.
Ateşi huysuzluğu yokken doktora gidipte idrar kan alırlar çocuk daha çok huzursuz olur diye korkuyorum. Napayım sizce. Böyle hani bebeklerin ateşi olur hali olmazda sessiz sesiz ağlarya öyle bizimki. Ama ateşi yok
Öyle canım ya sağlıklı olsun da önemli olan oAyyy büyüse çok büyümüş bu çocuk büyümese büyümemiş bu çocuk milletle uğraşmak zor vallahi bırak çocuk sağlıklı olsunda büyür annesiii
Hep senin minik muhabbeti aklıma geliyor neyse diyorum takma kafana, ama çok küçük bu yaa falan diyorlar ben de evet küçük diyorum ne diyim minyon bi kız olacak galiba, sağlıklı olsun da dediğiniz gibi önemli olan oÖyle de denir mi ya sonuç olarak kilo alıyor bebişin bence buna odaklan canım, yapısal olarak ince bir bebiş olacaktır. Abim aynı benim bebe gibi zayıf doğmuş sonra çok çabuk toparlamis annem yeme içme konusunda sıkıntı çekmemiş. Ben güzel bir kiloda doğmuşum 4-5 yaşlarında yeme içme konusunda çok ağladığımı biliyorum çok zayıf bı çocuktum ilkokulda. Şimdi de zayiflamaya çalışıyorum sağlıklı olsun da kilosuna takılma bence
Esas kayınvalidem eltim falan iki gün sonra gelecek ilk kez canlı görecekler kesin fotoda büyüktü çok minikmiş diyecekler şimdiden hazırladım kendimiBenimkide daha yeni yenidogan kivamina geldi gelen diyordu ki ay ben bunu tutamam.fotolarda buyuk duruyordu
Zor valla kız ben de hep 10 yaş ara istiyordum da 7 de bıraktım artık baktım yaşım geçiyo kendi çocuğunu sık uyarıyorsun yine de başkasının çocuğuna da çok bişey denmiyor. Kafasından sevmeyin diyorum kaç kere yine gidip başını elliyorlar.Aay kızlar 2 çocuklu anneleri tebrik ediyorum helal olsun size bayramda 7-8 yaşında çocuk da olsa sıkıntı 2-3 yaşında olsa da sıkıntı birisi bebeme kafasından tutup emzik vermeye kalkar öteki bebem uyurken kolunu yüzünü sever uyandırır sessiz olun bebiş uyuyor derim sessizlik 1 dk sürer tekrar bağırarak konuşmalar. İkinci çocuk yapmam icin ilkinin en azından 10-12 yaşlarında olması lazım sanirm sürekli çocuğuma bir şey olacak diye herkes başında dur yapma dokunma sessiz ol modundaydi ama bebeler yine bildiğini okuyor
Ayy miniklerimizin bu bayram çekeceği var desenizeAyyy benim görümcemin kızı öyle sürekli kızımı sıkıştırıyor kırmadan yapma etme demekten bir hal oluyorum 5 yaşında o sa ama kızımın karnına falan bastırmaya çalışıyor
Ben de memnun kalmadım ya bi de büyükYüzüne hatta kafasındaki konağa bile sürdüm doktor kullanabilirsin demişti çok memnun kaldım ben ama pişik kremini hiç beğenmedim mustelanın
Valla atlatamadik daha...uykulari kendi bidegisikAman sağlıklı olsunlrda cok onemlı değil kiloları boyları iyi şükür canımm sen 8. Hafta atağını nasıl atlattın çook zor geçiyor
Ayy valla dayanamayıp gittik doktora baya baktı etti çok şükür bişeyi çıkmadı. Güzelce burnunu temizlediler gaz için fitil attılar çok gazı vardı artık rahatlar inşallahCanım yok yok aglamayıp fazla agladıysa sesi kısılıyor 5. Gun gectı bizde kılcal damar konusunu bılmıyorum
Kafan rahatlamıştır canım iyi olmuşAyy valla dayanamayıp gittik doktora baya baktı etti çok şükür bişeyi çıkmadı. Güzelce burnunu temizlediler gaz için fitil attılar çok gazı vardı artık rahatlar inşallah
Ya şimdi biz 8. Hafta atağına geldik mi benim bebiş de uykuya direniyor son 3 gündür gözler kapanıyor aay yanlışlıkla uyumuşum der gibi açıyor tekrarValla atlatamadik daha...uykulari kendi bidegisik
Gozu acik uykuya daliyor aniden sicriyor. 5 10 dklik uykular surekli...mizmizlaniyor ustelik uykusuzluktan...Ya şimdi biz 8. Hafta atağına geldik mi benim bebiş de uykuya direniyor son 3 gündür gözler kapanıyor aay yanlışlıkla uyumuşum der gibi açıyor tekrar
Senin kv ve benim kv kapışır gerçekten Allah’ın bize cezaları bunlar benimki de eşimi arayıp torununu soruyor onlarla bayramlaşıyor beni taşıyıcı anne olarak görüyor resmen sadece mamayı bıraktı mı anne sütü yetmiyor mu su vermediniz mi hala diyor eşim ağzının payını verdi ama yetmiyorsa sen mi emzircen neden soruyorsun sürekli diyeKızlar güncelleme veriyorum. Kvgile gittik işkembe yapmış kokuyorum dedi sarılmadi bayramımı kutlamadı ben kutladım.. sonra nasılsın vs diye sormadı bende sormadım çünkü adım attım ya giderken de görüşürüz demedim ben adimimi attım kendi kaybeder.. gulumsebebek golden-snitch O ozgeeeee1
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden cesuru kaybetmiştirKızlar güncelleme veriyorum. Kvgile gittik işkembe yapmış kokuyorum dedi sarılmadi bayramımı kutlamadı ben kutladım.. sonra nasılsın vs diye sormadı bende sormadım çünkü adım attım ya giderken de görüşürüz demedim ben adimimi attım kendi kaybeder.. gulumsebebek golden-snitch O ozgeeeee1
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden cesuru kaybetmiştirKızlar güncelleme veriyorum. Kvgile gittik işkembe yapmış kokuyorum dedi sarılmadi bayramımı kutlamadı ben kutladım.. sonra nasılsın vs diye sormadı bende sormadım çünkü adım attım ya giderken de görüşürüz demedim ben adimimi attım kendi kaybeder.. gulumsebebek golden-snitch O ozgeeeee1
Ayy bu benn
Adammmmm adammmmmlik budur işte helal olsun eşine valla bu hareketi yapsa eşim ömür boyu benden ne isterse istesinSenin kv ve benim kv kapışır gerçekten Allah’ın bize cezaları bunlar benimki de eşimi arayıp torununu soruyor onlarla bayramlaşıyor beni taşıyıcı anne olarak görüyor resmen sadece mamayı bıraktı mı anne sütü yetmiyor mu su vermediniz mi hala diyor eşim ağzının payını verdi ama yetmiyorsa sen mi emzircen neden soruyorsun sürekli diye
NoktaGiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir sen gideni değil giden cesuru kaybetmiştir