- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Pusette de kafa düşüyor boynu ağrıcak diye habire başındayız bana da rahat değil gibi geliyo iki büklüm ama o rahat uyuyor. Elektrikli ana kucağına da koyamıyorum kızım rahat vermiyor yanımda iş yaparken odadan odaya taşımak ta zor oluyor sürekli puseti taşımak daha kolay oluyor gece de puseti yatağın üstüne koyuyorumAynısı aynısı kafasını kaldırıyorpusette rahat uyuyor mu ya hiç rahat değilmiş gibi geliyor bana. Bir de şu elektrikli anakucagi dik biraz ama onda da boynu sağa sola düşüyor
Biz 40 günü geçtik öyleyiz bulursan bir yol bize de söyleMerhaba herkese, 10 gunluk bebegim var besliyorum altini degisiyorum vs her seyi yapiyorum yerine yatirinca aglamaya basliyor surekli ten temasi istiyor emmek istiyor emer halde uyuyor memeden kesip besigine yatirimca uyaniyor, besigine yatirinca uyuyan yenidogan var mi varsa nasil basardiniz Allah rizasi icin her turlu oneriye acigim cok tesekkur ederim
Oof valla analık zor işPusette de kafa düşüyor boynu ağrıcak diye habire başındayız bana da rahat değil gibi geliyo iki büklüm ama o rahat uyuyor. Elektrikli ana kucağına da koyamıyorum kızım rahat vermiyor yanımda iş yaparken odadan odaya taşımak ta zor oluyor sürekli puseti taşımak daha kolay oluyor gece de puseti yatağın üstüne koyuyorum
Flashla baktım evet deri üstünde gibi ama ıslak bezle de geçmedi bende dokulmesini beklicemCnm normal yakinca etrafina bulaşiyor . Bizimde kararmişti sonra döküldü
En faydalı olan bizde emzik oldu valla birde duş ikisi olmasa daha da kötü olurduk
Dökülecek canım merak etme benim bebeginki seninkinden az oldu ama geçti şaşırdım hatta görünce kalırsa bide diye düşündüm galiba yakma işlemi göbekte leke bırakcak diye geldi aklıma ama geçiyor çok şükürFlashla baktım evet deri üstünde gibi ama ıslak bezle de geçmedi bende dokulmesini beklicemmelegim can
Benim bebeğim duş aldığı gün uyumuyor nerde hata yapıyorum şaşkınlıkla okuyorum uyuyan brbisleri gordukceDuşuda denedim ama şu gazı bitmedigi sürece hiç bir şey fayda degil ben böyle gazlı bebek görmedim
3. Ay ile birlikte bu durum azalacakmış dimi5680 olmuş canim. Gaz olayını söyledim.bazi bebekler çok gazlı olur bu gaz cikaramamak değil çok gaz üretmek anlamında dedi. Bizimki de öyle bı bebiş
Ben kızımda kullandım onu canım uzunca bi süre ama ben direk değil de sağdığım sütün içine katıp veriyodum. Anti reflü o. Gaviscon vs ilaç kullanmasındansa onu kullanması daha iyiKızlar bugün kontrole gittik yine alt sınırda kilo almış ama alt sınır da olsa sınırların içinde olduğu için doktor normal dedi, sütün yeterli mamaya gerek yok dedi ki zaten 7 günde 2 kez verdim sadece. Demek ki kızım az kilo alacak kafama takmamaya karar verdim. Günde en az 20-25 gr alması gerekiyormuş öyle alıyor benimki de işte.
Kusması için de anne sütünü koyulaştıran bir mama varmış onu verdi kusmayı engelliyormuş. Günde 15 cc verin dedi bebelac thickener adında duyan kullanan var mı?
Evet 3. Ayda azalır dedi inşallah azalır3. Ay ile birlikte bu durum azalacakmış dimi
Bence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hattaKanama gibi değil de leke şeklinde hep geliyodu her gün ped takıyorum doğumdan beri. Bazen kahverengi bazen sarı gibi. Ama bugün bildiğin kanamam var yoğun şekilde. Bu da doğum sonrası kanama mı acaba yoksa regl mi oldum nasıl anlıcam
Benimkide aynı ben düzeltiyorum o geri büküyor boynunu oğlum boynun ağrıcak düzgün yat diyorum dinleyen kimOof valla analık zor işbizimkinin boynuna destek koyuyorum rahatsiz oluyor uyanıyor beyefendi. Kepaze uyumaktan hoşlanıyor resmen
Oğlum da çok kusuyordu gaviscon vermişti doktor ama kullanmak istemedim ben o da hep alt sınırda kilo alarak büyüdüBen kızımda kullandım onu canım uzunca bi süre ama ben direk değil de sağdığım sütün içine katıp veriyodum. Anti reflü o. Gaviscon vs ilaç kullanmasındansa onu kullanması daha iyi
Ya geçen instada da gördüm bozukluk oluyomus yamuk şekilde bakıyormus bebekler korktum ben de. Bizimki hep yamuk yatiyorBenimkide aynı ben düzeltiyorum o geri büküyor boynunu oğlum boynun ağrıcak düzgün yat diyorum dinleyen kim
Bence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hattagolden-snitch di galiba avm de gelmiş tekrar yoğun şekilde
O bizde doğuştan beri varKızlar bizim bebeye yeni bı güncelleme geldi. 2 gündür uykuya direniyor. Gözleri kapanıyor aslında sonra hemen açıyor. Etrafı falan izliyor ağlamıyor. Kucağıma alırsam hemen nazlanip ağlamalar başlıyor, emziriyorum uyukluyor yerine koyunca yine aynı azcik uyuyor gibi sonra etrafı izliyor
Bizde aynıyız duş alıyor annem diyor ki şimdi çok güzel uyur hiç uyumuyorBenim bebeğim duş aldığı gün uyumuyor nerde hata yapıyorum şaşkınlıkla okuyorum uyuyan brbisleri gordukce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?