• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Aynısı aynısı kafasını kaldırıyor 🙄 pusette rahat uyuyor mu ya hiç rahat değilmiş gibi geliyor bana. Bir de şu elektrikli anakucagi dik biraz ama onda da boynu sağa sola düşüyor
Pusette de kafa düşüyor boynu ağrıcak diye habire başındayız bana da rahat değil gibi geliyo iki büklüm ama o rahat uyuyor. Elektrikli ana kucağına da koyamıyorum kızım rahat vermiyor yanımda iş yaparken odadan odaya taşımak ta zor oluyor sürekli puseti taşımak daha kolay oluyor gece de puseti yatağın üstüne koyuyorum 🤦🏻‍♀️

Merhaba herkese, 10 gunluk bebegim var besliyorum altini degisiyorum vs her seyi yapiyorum yerine yatirinca aglamaya basliyor surekli ten temasi istiyor emmek istiyor emer halde uyuyor memeden kesip besigine yatirimca uyaniyor, besigine yatirinca uyuyan yenidogan var mi varsa nasil basardiniz Allah rizasi icin her turlu oneriye acigim cok tesekkur ederim
Biz 40 günü geçtik öyleyiz bulursan bir yol bize de söyle 😂

Kızlar bugün kontrole gittik yine alt sınırda kilo almış ama alt sınır da olsa sınırların içinde olduğu için doktor normal dedi, sütün yeterli mamaya gerek yok dedi ki zaten 7 günde 2 kez verdim sadece. Demek ki kızım az kilo alacak kafama takmamaya karar verdim. Günde en az 20-25 gr alması gerekiyormuş öyle alıyor benimki de işte.
Kusması için de anne sütünü koyulaştıran bir mama varmış onu verdi kusmayı engelliyormuş. Günde 15 cc verin dedi bebelac thickener adında duyan kullanan var mı?

Pusette de kafa düşüyor boynu ağrıcak diye habire başındayız bana da rahat değil gibi geliyo iki büklüm ama o rahat uyuyor. Elektrikli ana kucağına da koyamıyorum kızım rahat vermiyor yanımda iş yaparken odadan odaya taşımak ta zor oluyor sürekli puseti taşımak daha kolay oluyor gece de puseti yatağın üstüne koyuyorum 🤦🏻‍♀️
Oof valla analık zor iş 🤦🏼‍♀️ bizimkinin boynuna destek koyuyorum rahatsiz oluyor uyanıyor beyefendi. Kepaze uyumaktan hoşlanıyor resmen 🤦🏼‍♀️

Benimki bugun tum gun oyle huzursuzduki yeni uykuyadaldi..karni tok sirti pek ama ciyak ciyak agliyor🤕 derdi varsa ve ben anlamiyorsam kuruntusu anne icin asiri zorlayici,😭agzina totosuna vucuduna baktim.kontrol icin.cok sukur normal.ama bebem neden huysuz...poff

Flashla baktım evet deri üstünde gibi ama ıslak bezle de geçmedi bende dokulmesini beklicem melegim can melegim can
Dökülecek canım merak etme benim bebeginki seninkinden az oldu ama geçti şaşırdım hatta görünce kalırsa bide diye düşündüm galiba yakma işlemi göbekte leke bırakcak diye geldi aklıma ama geçiyor çok şükür

Kızlar bugün kontrole gittik yine alt sınırda kilo almış ama alt sınır da olsa sınırların içinde olduğu için doktor normal dedi, sütün yeterli mamaya gerek yok dedi ki zaten 7 günde 2 kez verdim sadece. Demek ki kızım az kilo alacak kafama takmamaya karar verdim. Günde en az 20-25 gr alması gerekiyormuş öyle alıyor benimki de işte.
Kusması için de anne sütünü koyulaştıran bir mama varmış onu verdi kusmayı engelliyormuş. Günde 15 cc verin dedi bebelac thickener adında duyan kullanan var mı?
Ben kızımda kullandım onu canım uzunca bi süre ama ben direk değil de sağdığım sütün içine katıp veriyodum. Anti reflü o. Gaviscon vs ilaç kullanmasındansa onu kullanması daha iyi

Kanama gibi değil de leke şeklinde hep geliyodu her gün ped takıyorum doğumdan beri. Bazen kahverengi bazen sarı gibi. Ama bugün bildiğin kanamam var yoğun şekilde. Bu da doğum sonrası kanama mı acaba yoksa regl mi oldum nasıl anlıcam 😂
Bence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hatta golden-snitch golden-snitch di galiba avm de gelmiş tekrar yoğun şekilde

Kızlar bizim bebeye yeni bı güncelleme geldi. 2 gündür uykuya direniyor. Gözleri kapanıyor aslında sonra hemen açıyor. Etrafı falan izliyor ağlamıyor. Kucağıma alırsam hemen nazlanip ağlamalar başlıyor, emziriyorum uyukluyor yerine koyunca yine aynı azcik uyuyor gibi sonra etrafı izliyor 🙄

Ben kızımda kullandım onu canım uzunca bi süre ama ben direk değil de sağdığım sütün içine katıp veriyodum. Anti reflü o. Gaviscon vs ilaç kullanmasındansa onu kullanması daha iyi
Oğlum da çok kusuyordu gaviscon vermişti doktor ama kullanmak istemedim ben o da hep alt sınırda kilo alarak büyüdü 🙈 ama iri doğduğu için minik durmuyordu, kızım daha 4 kiloyu göremedi çok minnak geliyor bana 🥲 bu mamayı denesem mi sence işe yaradı mı sizde?

Bence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hatta golden-snitch golden-snitch di galiba avm de gelmiş tekrar yoğun şekilde
cesursavasci cesursavasci nin bir anda geldi gibi hatırlıyorum ben de. Benim bitti gibi olup geldiği oldu evet ama avmdeki ben değildim😅 bu arada ben hala regl olmadım

Kızlar bizim bebeye yeni bı güncelleme geldi. 2 gündür uykuya direniyor. Gözleri kapanıyor aslında sonra hemen açıyor. Etrafı falan izliyor ağlamıyor. Kucağıma alırsam hemen nazlanip ağlamalar başlıyor, emziriyorum uyukluyor yerine koyunca yine aynı azcik uyuyor gibi sonra etrafı izliyor 🙄
O bizde doğuştan beri var 😄 uykusuzluktan gözler hep kırmızı yavrumun

Back