• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Insallah keseniz yarin gorulebilir. Beta degeri 5000lerden sonra dış gebelikte igne kullanmayabiliyorlar, nacizane tavsiyem yarin insallah tecrubeli uzman ve son teknoloji cihazi olan bir yerde muayene olursunuz ve tuplerde birsey gorulmez. Zaman yonetimi cok onemli disgebelikte, ben farkinda degildim, benim 5 gun icjnde degerlerim 600den 5500 e cikmisti ve igne kullanilamadi, sag tupum alindi. Ama bu acelecilik birtaraftan yanlis karar aldirmamali tabii, bu sebeple uzman ve ultrason cok onemli..
Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümm :( eğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum

Insallah keseniz yarin gorulebilir. Beta degeri 5000lerden sonra dış gebelikte igne kullanmayabiliyorlar, nacizane tavsiyem yarin insallah tecrubeli uzman ve son teknoloji cihazi olan bir yerde muayene olursunuz ve tuplerde birsey gorulmez. Zaman yonetimi cok onemli disgebelikte, ben farkinda degildim, benim 5 gun icjnde degerlerim 600den 5500 e cikmisti ve igne kullanilamadi, sag tupum alindi. Ama bu acelecilik birtaraftan yanlis karar aldirmamali tabii, bu sebeple uzman ve ultrason cok onemli..
Benimde sağ tüpte çıktı canım bugün iğne vurulcam çok üzgünümm :( eğer atılmaz böyle ameliyatla alıncak çok korkuyorum
Merhaba, öncelikle lütfen moralini bozma. Benim daha önce başıma geldi benzer bir durum. Betam çok az arttı. Dış gebelik ya da kimyasal gibi düşünüldü ama tam olarak öyle değilmiş. Bebek tutunmaya çalışmış ama kese oluşmadığı için tutunamamış. Kese de görünmedi. Bi şekilde tüpte yapışmış. Ben daha önce boş gebelikten kürtaj olduğum için ve her kürtaj da rahme biraz zarar verdiği için kürtaj istemedim. Karnımdan iğne yapıldı ve o şekilde düşürüldü. Bu şekilde birşey başına gelirse ( ki umarım senin öyle değildir 🙏) aklında olsun sonradan bir rahim hsg filmi çektir. Çünkü ben çektirdiğimde tüpümün tıkandığını gördüm ve tüpümü açtırdım. Ama bunların hepsi çok kolay ve basit işlemler. Hiç gözün korkmasın. Her biri gelecek olan sağlıklı bebişlerimize rahmimizi hazırlıyor diye düşündüm ben🍀
dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünüm :(

dpltor bugün aynı seyleri söyledi canım korkuyordum ama gerçekler sağ tüpte cıktk smdi iğneyle atmaya çalısıcam inşallah olmazsa ameliyat dedi sonrasında kesin rahim filmi dedi korkuyorum valla üzgünüm :(
Çok üzüldüm inşallah iğnelerle atılır ameliyata gerek kalmadan 😞

Insallah hemencik atlatırsınız iğne ile. Moralinizi bozmayın gelir geçer, ne sağlık sorunları var. Siz sağlıklı olduğunuz sürece hiçbir şeyin önemi yok.

Kizlar hiç kiyafet aldiniz mi bebiş için çok erken biliyorum ama trendyolda o kadar minnoş kiyafetler var ki almamak için kendimi zor tutuyorum😄benim gbi çilginlik yapmak isteyen varmi🌸🌸
Ahhaha ben hiç bir şey bakmadım bir emin olayım 3 ayını doldursun en azından diye düşündüm. İnşallah bebişlerimize sağlıkla kavuşuruzda buradan ne aldın ne aldım diye muhabbetlerimiz döner😍😍

Back