• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    57
Defne ve Aslan ismine bayılıyorum. Ama türkiyede son senelerde en çok konulan isimlermiş🙈 3 çocuktan birinin adı defne yada aslanmış o yüzden vazgeçtim ikisinden de 😅 bizim oğluşumuz olacak şimdilik limon diyoruz isim asla bulamadım güçlü ama modern bi isim istiyorum😊
Ay ne diyosun :halay: gitmiş onu mu bulmuşum Defneyi arka sıralara aliyim o zaman. Sınıf listesinde yoklama alınırken hangi Defne sorusuna maruz kalmasın çocuğum :halay:

Sor bakalım banada haber ver 🥰
Ayla yı begendim bak bizde inci olabilir dedik çok anlamlı geldi bizim için inci tanemiz olur onca yıla uğraşa dedik🥲 fikrimiz değişmez se inci olucak gibi😍
Benimde cinsiyet kesin deil ama kıza benziyor dedi baya baya kız gördük erkek cıkarsa büyük şok😂
Evet ben inci de çok beğeniyorum 😊 ama arkadaşım koyacak onu diye koyamayacaktım Ahaha 😀

Benimde cooook uzak bi arkadaşım koydu görüşmüyoruz yani arkadaşım derken😂 koycam herhalde ya zaten okula bi başlasınlar hep aynı isim olucak ☺️
Ayyy evet bende yoksa güzel isimşer görüyorum erkek ama herkes koyuyor. Metehan hoşuma gidiyor. Kocam atlas diyor ben Yusuf felan koualım diyorum bir yandan aman 😅 çok zor ben çok kararsızım bir de..

Evet ben ilk cıktıgında graves için ilaç kullandım yani graves hastalığı ilacıydı tiroit düzene girince normal tiroit hastalarının kullandıgı ilacı kullanıyorum yavaşlamaya geçti benimki.
Anladım canım çok geçmiş olsun sana da tekrardan inş ilaçla benim de düzene girer
Kızım için Defne nasıl :KK66: Ya da diğer seçenekler Fulya Melis Bahar Dilara Pınar Ceren Alara Çağla Burcu. Fikir verin seçeneğim çok birkaçını elerim en azından :KK53:
Benim kızlarımdan birinin ismi Ceren çok beğeniyorum Ceren ismini❤️

Bizim de üç tane seçeneğimiz var. Arven, Nora, Roza. Benim gönlüm NORA'dan yana.

Annem inci olsun çok istiyor. Bakalım ilerleyen zamanlarda netleşir ❤️

Ayyyy kız ismi düşünmek çok tatlı geldi kızlar 😂

Saç dökülmesi için yaptığınız bişi var mı ? Benim zaten saçlarım dökülürdü ama bu ara aşırı arttı topak topak elime geliyor 🥲 kel kalmasak bari zaten ince telli az saçım var🥲

Erkek ismi zor cidden bende oğlumun ismini çok düşünmüştüm. Pazartesi fetal dna sonucumuz çıkar diye düşünüyorum merakla bekliyorum, sonra başlarız isim bakmaya.😍
İki isimli birisi olarak iki isim koymaya karşıyım bence zor oluyor 🫠

Saç dökülmesi için yaptığınız bişi var mı ? Benim zaten saçlarım dökülürdü ama bu ara aşırı arttı topak topak elime geliyor 🥲 kel kalmasak bari zaten ince telli az saçım var🥲

Benim saclarim 1/4 u kaldi sadece oyle cok dokuluyor ki😢😢
Bir zaman sonra parlıyor böyle gürleşiyor sanki, durur bence yakında. Asıl dökülme doğumdan birkaç ay sonra maalesef 🥲

Erkek ismi zor cidden bende oğlumun ismini çok düşünmüştüm. Pazartesi fetal dna sonucumuz çıkar diye düşünüyorum merakla bekliyorum, sonra başlarız isim bakmaya.😍
İki isimli birisi olarak iki isim koymaya karşıyım bence zor oluyor 🫠
Yaa ben de bir ismimi seviyorum birini hic kendime ait hissetmiyorum. O yuzden secme sansimin olmasi hosuma gidiyor kizima da iki isim koydum biri daha farkli biri daha klasik olsun istemistim
Hangisini daha yakin hissederse onu kullansin

Back