• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    57
Aaa bende graves hastasıyım.
ama 3 yıl önce tanı kondu şuan tiroitim yavaşlamaya geçtiği için tehlikeli durumda değilim.
daha önce fark edilmedimi canım ya cok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah içini ferah tut.
Yok canım yaa diğer hamileliklerimde yoktu en son geçen sene mart ayında bakılmış tsh ım normalmiş yeni öğrendim inş sorun olmaz usg istediler belki biopsi gerekebilir dedi.sen kullanıyormusun şuan ilaç

Kızlar 12+0 dayım. Bugün kasıklarımda batmalar oluyor , hafif hafif ağrı gibi şeyler oluyor. 3 4 saat önce de aniden karnımın iki yanına sancı girdi çıktı. Normalde böyle şeyler olmazdı, 2. Trimester e giriyorum diye böyle belirtiler çıkmış olabilir mi rahim genişliyor diye, sizde de benzer şeyler oldu mu

Kızlar benim göbeğimin büyümesi durdu 🧐 ilk haftalarda bi anda büyümüştü 8-9 da ne kadar büyüdüyse öyle kaldı.14.cü haftadayım 3 gün önce de doktor kontrolüm vardı bebiş önden gidiyor ama normal mi böyle durması 🤷🏻‍♀️
Şişkinlik filan gidiyordur ondandır bence, ilk haftalarda da ondan büyüyor aslında, normal o yüzden. 16 dan sonra filan hızla büyüyecek 😍

Kızlar 12+0 dayım. Bugün kasıklarımda batmalar oluyor , hafif hafif ağrı gibi şeyler oluyor. 3 4 saat önce de aniden karnımın iki yanına sancı girdi çıktı. Normalde böyle şeyler olmazdı, 2. Trimester e giriyorum diye böyle belirtiler çıkmış olabilir mi rahim genişliyor diye, sizde de benzer şeyler oldu mu
Evet canım bende 14.haftadayım benimde kasikta ve belimde ağrı oluyo 3 gündür, ayrıca kahverengi lekelenmem hiç bitmedi ağrı değil ama leke endişelendiriyor benide

Erkek bebiş bekleyen anneler isim düşündünüz müü 🌸🌸
Ay evet cidden bu konu çok zor… kız hissettiğim için kız belirlemiştik eşimle, kafamızda 2 seçenek vardı. Ama erkek diyince doktor hiç seçenek yok ve bulmak çok zor sanki erkek isimlerine kıran girdi gibi.. önerilere açığım ama hep bilindik olan şeyler değil artık herkesin çocuğu o isimlerde 😅😅

Yok canım yaa diğer hamileliklerimde yoktu en son geçen sene mart ayında bakılmış tsh ım normalmiş yeni öğrendim inş sorun olmaz usg istediler belki biopsi gerekebilir dedi.sen kullanıyormusun şuan ilaç
Evet ben ilk cıktıgında graves için ilaç kullandım yani graves hastalığı ilacıydı tiroit düzene girince normal tiroit hastalarının kullandıgı ilacı kullanıyorum yavaşlamaya geçti benimki.

Ay evet cidden bu konu çok zor… kız hissettiğim için kız belirlemiştik eşimle, kafamızda 2 seçenek vardı. Ama erkek diyince doktor hiç seçenek yok ve bulmak çok zor sanki erkek isimlerine kıran girdi gibi.. önerilere açığım ama hep bilindik olan şeyler değil artık herkesin çocuğu o isimlerde 😅😅
Alırım kız ismi önerisi 😂

Alırım kız ismi önerisi 😂
Ay ben kizima netten bulup Erva ismini koymustum sonra bir de yanina zeynep ekledik oldu Zeynep Erva. Temiz ahlakli demek anlami onemliydi benim icin. Hic de olmayan bir isim ne guzel derken simdi kizimin her sinifinda 3-4 Erva var. Herkes ayni anda ayni seyi dusunmus🤣🤣 Anlamlar cocuga yansiyor ama kesinlikle . Erkek cocuk icin isim cok baktim hic biri icime sinmiyor yok ya herkes koydu ya da sevmedim. Kiz yine bulunabilirligi var.

Ay ben kizima netten bulup Erva ismini koymustum sonra bir de yanina zeynep ekledik oldu Zeynep Erva. Temiz ahlakli demek anlami onemliydi benim icin. Hic de olmayan bir isim ne guzel derken simdi kizimin her sinifinda 3-4 Erva var. Herkes ayni anda ayni seyi dusunmus🤣🤣 Anlamlar cocuga yansiyor ama kesinlikle . Erkek cocuk icin isim cok baktim hic biri icime sinmiyor yok ya herkes koydu ya da sevmedim. Kiz yine bulunabilirligi var.
Evet canım isim cok önemli bende inanıyorum buna.
İki isim istemiyorum şimdilik 🥲
Bende kızda bişeyler buluyorumda erkek hepten zor geliyor 😂

Kızım için Defne nasıl :KK66: Ya da diğer seçenekler Fulya Melis Bahar Dilara Pınar Ceren Alara Çağla Burcu. Fikir verin seçeneğim çok birkaçını elerim en azından :KK53:

Kızım için Defne nasıl :KK66: Ya da diğer seçenekler Fulya Melis Bahar Dilara Pınar Ceren Alara Çağla Burcu. Fikir verin seçeneğim çok birkaçını elerim en azından :KK53:
Defne ve Aslan ismine bayılıyorum. Ama türkiyede son senelerde en çok konulan isimlermiş🙈 3 çocuktan birinin adı defne yada aslanmış o yüzden vazgeçtim ikisinden de 😅 bizim oğluşumuz olacak şimdilik limon diyoruz isim asla bulamadım güçlü ama modern bi isim istiyorum😊

Kızlar beyaz kremsi akıntı normal mi
İdrar tahlilini ver canım benimde öyleydi hamileliğin ilk haftalarında yedi ye kadar sürdü doktora gittim idrar yollarında enfeksiyon var dedi ama ilaç yazmadı bol su iç dedi gün içinde beş litreden fazla su içtim elhamdüllah gecti

Ben kızım olsaydı (Ahaha bugün doktora tekrar sorucam cinsiyetini 🤣 kesin görüyor mu hocam diye. ) Ayla koyacaktım 🥰 kocam da Ilay çok istiyordu..
Sor bakalım banada haber ver 🥰
Ayla yı begendim bak bizde inci olabilir dedik çok anlamlı geldi bizim için inci tanemiz olur onca yıla uğraşa dedik🥲 fikrimiz değişmez se inci olucak gibi😍
Benimde cinsiyet kesin deil ama kıza benziyor dedi baya baya kız gördük erkek cıkarsa büyük şok😂

Aynen biz de kız ismi seçmiştik erkek diyince kaldık öyle ben de biraz daha eski isimlerden istiyorum ama bakalım çok zor erkek ismi seçmek

Back