• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Merhaba hayırlı olsun allah sağlıkla kuvağınıza almayı nasip etsin ♥️♥️ ben henüz kaç haftalık olduğunu bilmiyorum beta hcg 289 sizlerin nasıl?
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor canım ❤️ sana da hayırlı olsun hepimiz inşallah 🌸 perşembe günü adet günümde 188 çıktı

Son adet tarihinize göre hesaplanıyor canım ❤️ sana da hayırlı olsun hepimiz inşallah 🌸 perşembe günü adet günümde 188 çıktı
Biliyorum ama sanırım benim geç döllenme oldu, yani ilk defa böyle birşey başıma geldi reglm 1 hafta gecikti değerim düşük. Sizin normal gözüküyor benimde 1 hafta geriden geliyor sanırım 🥲 sağlıklı olsunlar da 🥹

Bana da 4 gün sonra tekrar kan ver, sonrasında gün vereceğim dedi🤷🏻‍♀️ ben adete 5 gün kala beta 30 iken öğrendim çünkü normalde dün reglimdi🤭🤭
Benimde daha önce başımdan bir gebelik geçti. Düşükle sonuçlandı. O yüzden biraz deneyimli olunca kendin takip ediyorum şuan. Bende topiclerden hatırlıyorum seni seninle yakın zaman da öğrendim bende 😍 adete 2 gün kala 70 çıktı sonra 188. Bugünde son kez kan vereceğim. Bir şey olmazsa da erkenden gitmeyeceğim doktora keseyi görmek için gideceğim. 😊

Biliyorum ama sanırım benim geç döllenme oldu, yani ilk defa böyle birşey başıma geldi reglm 1 hafta gecikti değerim düşük. Sizin normal gözüküyor benimde 1 hafta geriden geliyor sanırım 🥲 sağlıklı olsunlar da 🥹
Geç döllenme olabilir strese girmeyin. 2 gün sonra aynı saatlerde kan verin inşallah 2 kat artar 😍❤️

Benimde daha önce başımdan bir gebelik geçti. Düşükle sonuçlandı. O yüzden biraz deneyimli olunca kendin takip ediyorum şuan. Bende topiclerden hatırlıyorum seni seninle yakın zaman da öğrendim bende 😍 adete 2 gün kala 70 çıktı sonra 188. Bugünde son kez kan vereceğim. Bir şey olmazsa da erkenden gitmeyeceğim doktora keseyi görmek için gideceğim. 😊
Ya o kadar sevindim ki bende dün gittim 230 olmıştu ilk düşük rakam gibi geldi ama doktorum gayet iyi olduğunu söyledi :)

Çok günah da diyemeyiz günahı sevabı Allah belirler, ben tutmayacağım zaten tutmayı düşünenler varsa uyarmak için sordum. Evet çok tehlikeli ve doktorlar tavsiye etmiyor ama çok günah gibi dini bir tabir de kullanamayız.
Kul hakkından büyük günah var mı

Hayir tabii ki. Çok günah hamileyken oruç tutmak. Ne anlamı var boş yere aç kalacaksın hem karnındaki insanın kul hakkına gireceksin gelişimine engel olarak. Sırf elalem oruç tutmuyo demesin diye, sevap bile olmayan bir şey yapmış oluruz
Günahı sevabı tartışmak, konu haline getirmek bence bizim haddimize değil. Bunu sadece Allah bilir.
Hanımlar bu tarz konuları buradan konuşmayalım. Bu grupta eminim ki herkesin herhangi bir konuda düşüncesi farklı olabileceği gibi dini konularda da düşünceleri farklılık gösterecektir. Burada birbirimizden bebeklerimizle alakalı tavsiye ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Edilen yanlış bir kelime, kurulan bir cümle tatsızlık çıkartabilir, birbirinizi tanımadan ön yargılı şekilde 9 ayı geçirmenize neden olabilir. O yüzden aman gerilmeyin, gerilmeyelim 🥰🥰🥰

Günahı sevabı tartışmak, konu haline getirmek bence bizim haddimize değil. Bunu sadece Allah bilir.
Hanımlar bu tarz konuları buradan konuşmayalım. Bu grupta eminim ki herkesin herhangi bir konuda düşüncesi farklı olabileceği gibi dini konularda da düşünceleri farklılık gösterecektir. Burada birbirimizden bebeklerimizle alakalı tavsiye ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Edilen yanlış bir kelime, kurulan bir cümle tatsızlık çıkartabilir, birbirinizi tanımadan ön yargılı şekilde 9 ayı geçirmenize neden olabilir. O yüzden aman gerilmeyin, gerilmeyelim 🥰🥰🥰
Kesinlikle çok haklısın o yüzden tepki gösterdim zaten. Tutmak isteyene hayır çok günah sen günah işliyorsun en büyük günah olan kul hakkına giriyorsun demek bizim haddimize değil. 🌸

Kesinlikle çok haklısın o yüzden tepki gösterdim zaten. Tutmak isteyene hayır çok günah sen günah işliyorsun en büyük günah olan kul hakkına giriyorsun demek bizim haddimize değil. 🌸
Kesinlikle öyle haddimize asla değil. Ağız tadıyla sohbet edelim kırmadan, kırılmadan, gücenmeden. Hepimizin önünde daha çooook hafta var aman mutlu olalım gerilmeden 😍🥰

Back