Benim belim agrimiyorda sol kasigim cok agriyorBana işte geriye dönükte dedi o yüzden bel ağrısı çok var bende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim belim agrimiyorda sol kasigim cok agriyorBana işte geriye dönükte dedi o yüzden bel ağrısı çok var bende
Hayırlı olsun bende 4+2 yimKızlar merhaba 4+1 im Ekim sonu gözüküyor doğum Allah’ın izni ile![]()
Yaaaa sana da hayırlı olsun canım beniiiim doktor kese için ne zaman çağırdıHayırlı olsun bende 4+2 yim![]()
Daha doktora gitmedim 24 şubata randevu aldım. O zaman 5+4 olacak inşallahYaaaa sana da hayırlı olsun canım beniiiim doktor kese için ne zaman çağırdı![]()
Merhaba hayırlı olsun allah sağlıkla kuvağınıza almayı nasip etsinHayırlı olsun bende 4+2 yim![]()
Benimde kalp şeklinde gibi bir şey demişti doktor çok emin olmamakla birlikte. İnşallah bebeğe bir engel olmazTers dediginiz kalp seklndemi kzlar rahminiz![]()
Bana da 4 gün sonra tekrar kan ver, sonrasında gün vereceğim dediDaha doktora gitmedim 24 şubata randevu aldım. O zaman 5+4 olacak inşallahsen ne zaman gideceksin?
Son adet tarihinize göre hesaplanıyor canımMerhaba hayırlı olsun allah sağlıkla kuvağınıza almayı nasip etsinben henüz kaç haftalık olduğunu bilmiyorum beta hcg 289 sizlerin nasıl?
Biliyorum ama sanırım benim geç döllenme oldu, yani ilk defa böyle birşey başıma geldi reglm 1 hafta gecikti değerim düşük. Sizin normal gözüküyor benimde 1 hafta geriden geliyor sanırımSon adet tarihinize göre hesaplanıyor canımsana da hayırlı olsun hepimiz inşallah
perşembe günü adet günümde 188 çıktı
Benimde daha önce başımdan bir gebelik geçti. Düşükle sonuçlandı. O yüzden biraz deneyimli olunca kendin takip ediyorum şuan. Bende topiclerden hatırlıyorum seni seninle yakın zaman da öğrendim bendeBana da 4 gün sonra tekrar kan ver, sonrasında gün vereceğim dediben adete 5 gün kala beta 30 iken öğrendim çünkü normalde dün reglimdi
![]()
Geç döllenme olabilir strese girmeyin. 2 gün sonra aynı saatlerde kan verin inşallah 2 kat artarBiliyorum ama sanırım benim geç döllenme oldu, yani ilk defa böyle birşey başıma geldi reglm 1 hafta gecikti değerim düşük. Sizin normal gözüküyor benimde 1 hafta geriden geliyor sanırımsağlıklı olsunlar da
![]()
Ya o kadar sevindim ki bende dün gittim 230 olmıştu ilk düşük rakam gibi geldi ama doktorum gayet iyi olduğunu söyledi :)Benimde daha önce başımdan bir gebelik geçti. Düşükle sonuçlandı. O yüzden biraz deneyimli olunca kendin takip ediyorum şuan. Bende topiclerden hatırlıyorum seni seninle yakın zaman da öğrendim bendeadete 2 gün kala 70 çıktı sonra 188. Bugünde son kez kan vereceğim. Bir şey olmazsa da erkenden gitmeyeceğim doktora keseyi görmek için gideceğim.
![]()
Maşallah çok güzel artmışşYa o kadar sevindim ki bende dün gittim 230 olmıştu ilk düşük rakam gibi geldi ama doktorum gayet iyi olduğunu söyledi :)
Tutmayın lütfen, gerçekten büyük bir kul hakkı. Bebeğin gün de 3 ana 3 ara ogunle beslenmesi gerek. Gelişimi iyi olmazsa bir ömrünü etklieyebilecek sonuçlar olur.Tutarım
Kul hakkından büyük günah var mıÇok günah da diyemeyiz günahı sevabı Allah belirler, ben tutmayacağım zaten tutmayı düşünenler varsa uyarmak için sordum. Evet çok tehlikeli ve doktorlar tavsiye etmiyor ama çok günah gibi dini bir tabir de kullanamayız.
Günahı sevabı tartışmak, konu haline getirmek bence bizim haddimize değil. Bunu sadece Allah bilir.Hayir tabii ki. Çok günah hamileyken oruç tutmak. Ne anlamı var boş yere aç kalacaksın hem karnındaki insanın kul hakkına gireceksin gelişimine engel olarak. Sırf elalem oruç tutmuyo demesin diye, sevap bile olmayan bir şey yapmış oluruz
Kesinlikle çok haklısın o yüzden tepki gösterdim zaten. Tutmak isteyene hayır çok günah sen günah işliyorsun en büyük günah olan kul hakkına giriyorsun demek bizim haddimize değil.Günahı sevabı tartışmak, konu haline getirmek bence bizim haddimize değil. Bunu sadece Allah bilir.
Hanımlar bu tarz konuları buradan konuşmayalım. Bu grupta eminim ki herkesin herhangi bir konuda düşüncesi farklı olabileceği gibi dini konularda da düşünceleri farklılık gösterecektir. Burada birbirimizden bebeklerimizle alakalı tavsiye ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz. Edilen yanlış bir kelime, kurulan bir cümle tatsızlık çıkartabilir, birbirinizi tanımadan ön yargılı şekilde 9 ayı geçirmenize neden olabilir. O yüzden aman gerilmeyin, gerilmeyelim![]()
Benimde iştahım yok. Mide yanma vs da yokKızlar istahlar ne durumda ben hala bisey yiyemiyorum canım da istemiyo![]()
Bende pazartesi gideceğim beta 4000 olucak bende alttan muayeneye hazırlanayım o zamanEvet bana da öyle dedi ilk dediği şey hamile kalmaya engel değil dedi ama üstten ultrosonda kese görünmedi alttan baktı betam 5000 uzeriydi![]()
Kesinlikle öyle haddimize asla değil. Ağız tadıyla sohbet edelim kırmadan, kırılmadan, gücenmeden. Hepimizin önünde daha çooook hafta var aman mutlu olalım gerilmedenKesinlikle çok haklısın o yüzden tepki gösterdim zaten. Tutmak isteyene hayır çok günah sen günah işliyorsun en büyük günah olan kul hakkına giriyorsun demek bizim haddimize değil.![]()