• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    57
Mrblar 11 haftadayim cinsiyet tahmini yaparmizniz rica etsem
1000080152.jpg
1000080152.jpg

Kızlar beyaz kremsi akıntı normal mi
Bende de oluyor o akıntı ben normal olduğunu düşünüyorum hormonel bir durumdur rengi yeşil ve kokulu ise sıkıntı arkadaşın dediği gibi progestani fitil olarak kullanıyosanizda olur ama biraz daha katı oluyor kullandığım zamanlardan hatırladığım benim sizden anladığım yada yumuşak ve beyaz akıntı

Bende de oluyor o akıntı ben normal olduğunu düşünüyorum hormonel bir durumdur rengi yeşil ve kokulu ise sıkıntı arkadaşın dediği gibi progestani fitil olarak kullanıyosanizda olur ama biraz daha katı oluyor kullandığım zamanlardan hatırladığım benim sizden anladığım yada yumuşak ve beyaz akıntı
Protestan kullanmıyorum sadece decavit vitamin kullanıyprun sürekli bir akıntı değil belirli bir kaç gün geliyor ayda toplasam 1 hafta falan bazende çok yürürsem ya da hareket edersem biraz tedirgin oldum sormak istedim teşekkür ederim ilginiz için

Kızlar benim göbeğimin büyümesi durdu 🧐 ilk haftalarda bi anda büyümüştü 8-9 da ne kadar büyüdüyse öyle kaldı.14.cü haftadayım 3 gün önce de doktor kontrolüm vardı bebiş önden gidiyor ama normal mi böyle durması 🤷🏻‍♀️

Korkma canm ilaçla düzene giriyor
Bugün sonuçlarımı gösterdim graves hastasısın dedi ilaç başladık çok endişeliyim.ilaç bebeğe zarar verebilirmiş riskli gebelik grubundaymışım yakın takip gerekirmiş falan hiç bilmediğim duymadığım şeyler😔

Bugün sonuçlarımı gösterdim graves hastasısın dedi ilaç başladık çok endişeliyim.ilaç bebeğe zarar verebilirmiş riskli gebelik grubundaymışım yakın takip gerekirmiş falan hiç bilmediğim duymadığım şeyler😔
Aaa bende graves hastasıyım.
ama 3 yıl önce tanı kondu şuan tiroitim yavaşlamaya geçtiği için tehlikeli durumda değilim.
daha önce fark edilmedimi canım ya cok geçmiş olsun bişey olmaz inşallah içini ferah tut.

Adet agrisi gibi 5-12 haftalarda olmustu simdi 14teyim tam tarif de edemedim ama kasıkta rahatsizlik veren baskı gibi gerginlik gibi şişlik batma karışımı bir şey ayaktayken daha çok artıyor bu hisler
Bana da oluyor sağ alt karnımda sanki böyle hızlı hareket edersin da dalaklanma olur ya onun gibi bi sıkışıklık oluyor, doktor bi sıkıntı yok dedi ama ben gene öksürükten mi acaba diye korkuyorum

Back