Ters dediginiz kalp seklndemi kzlar rahminizBenimde öyle olur büyük ihtimalle yinede10gun sonra iyice sıkışık gel dedi ama o zamanda göreceğini düşünmüyorum
![Grinning face with smiling eyes :smile: 😄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f604.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ters dediginiz kalp seklndemi kzlar rahminizBenimde öyle olur büyük ihtimalle yinede10gun sonra iyice sıkışık gel dedi ama o zamanda göreceğini düşünmüyorum
Hepsini attım gruba canımCanim beslenme ile ilgili notta varmi buraya atabilirmisin rica etsem
Evet öyle dedi birde rahmim geriye dönük bele yakınTers dediginiz kalp seklndemi kzlar rahminiz![]()
Çok üzüldüm canım. Allah yar ve yardımcın olsun.Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım
Ne grubu canımHepsini attım gruba canım
Benimde rahmim ters şekli normalmiş ama sadece tersmiş doktor hiçbir problem yaratmaz normalden farkı yok demişti bana gebeliğe de engel değil demişti ilk ay hamile kaldım hiçbir zararı yokmuşEvet öyle dedi birde rahmim geriye dönük bele yakın
Burdaki gruba dünkü attığım fotoğraflar dokturun bana verdiği kağıt beslenme ilgili olan yazıNe grubu canım
Ben görmedim galiba tekrar bakayımBurdaki gruba dünkü attığım fotoğraflar dokturun bana verdiği kağıt beslenme ilgili olan yazı![]()
Tesekkr ederim canim bunu dikkate alcamHerkese merhaba
Dün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmış olayım yenidoğan uzmanı bir yakınımdan öğrendiğim kadarıyla telefon ile aynı odada uyumamız bebeğin gelişimini ilerleyen yaşlarda dikkat dağınıklığı beslenme bozukluğu yaşamasını tetikliyormuş ben uçak moduna alıp yatıyorum artık radyasyon yaymaması için![]()
Evet bana da öyle dedi ilk dediği şey hamile kalmaya engel değil dedi ama üstten ultrosonda kese görünmedi alttan baktı betam 5000 uzeriydiBenimde rahmim ters şekli normalmiş ama sadece tersmiş doktor hiçbir problem yaratmaz normalden farkı yok demişti bana gebeliğe de engel değil demişti ilk ay hamile kaldım hiçbir zararı yokmuş![]()
Aaa bana sadece kalp şeklinde olduğunu sôylediEvet öyle dedi birde rahmim geriye dönük bele yakın
Tamam canım dün akşam attımBen görmedim galiba tekrar bakayım![]()
Bana işte geriye dönükte dedi o yüzden bel ağrısı çok var bendeAaa bana sadece kalp şeklinde olduğunu sôyledi
Vajinal gözüktü inşallahMerhaba gözünüz aydın![]()
karından mı gördü acaba benimde yaklaşık sizinle aynı hafta pazartesi gideceğim bende nasip olur inşallah görürüm
![]()
Hayir tabii ki. Çok günah hamileyken oruç tutmak. Ne anlamı var boş yere aç kalacaksın hem karnındaki insanın kul hakkına gireceksin gelişimine engel olarak. Sırf elalem oruç tutmuyo demesin diye, sevap bile olmayan bir şey yapmış oluruzRamazan’da oruç tutacak mısınız?
Çok günah da diyemeyiz günahı sevabı Allah belirler, ben tutmayacağım zaten tutmayı düşünenler varsa uyarmak için sordum. Evet çok tehlikeli ve doktorlar tavsiye etmiyor ama çok günah gibi dini bir tabir de kullanamayız.Hayir tabii ki. Çok günah hamileyken oruç tutmak. Ne anlamı var boş yere aç kalacaksın hem karnındaki insanın kul hakkına gireceksin gelişimine engel olarak. Sırf elalem oruç tutmuyo demesin diye, sevap bile olmayan bir şey yapmış oluruz
Çok yenisinnn maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba 4+1 im Ekim sonu gözüküyor doğum Allah’ın izni ile![]()
Evet ve ilk çocuğum heyecanım çok büyükÇok yenisinnn maşallah Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin![]()