• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Kız

• İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Çoğul/Üçüz

• Ankete Katılan
    1
Herkese merhaba
Dün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmış olayım yenidoğan uzmanı bir yakınımdan öğrendiğim kadarıyla telefon ile aynı odada uyumamız bebeğin gelişimini ilerleyen yaşlarda dikkat dağınıklığı beslenme bozukluğu yaşamasını tetikliyormuş ben uçak moduna alıp yatıyorum artık radyasyon yaymaması için 😊

Merhaba kızlar bugün doktora gittim kese gözükmedi 980den bi hafta sonra betada 2500lerde çıktı sağlıklı artış olmamış alttan da baktı ama rahimde kese göremedi dış gebelikten süphelendi doktor ama onu da göremedi yarın başka doktora gidicem daha önce basına gelen oldu ne yapmam lazım
Çok üzüldüm canım. Allah yar ve yardımcın olsun.

Herkese merhaba
Dün öğrendiğim bir bilgiyi sizinle de paylaşmış olayım yenidoğan uzmanı bir yakınımdan öğrendiğim kadarıyla telefon ile aynı odada uyumamız bebeğin gelişimini ilerleyen yaşlarda dikkat dağınıklığı beslenme bozukluğu yaşamasını tetikliyormuş ben uçak moduna alıp yatıyorum artık radyasyon yaymaması için 😊
Tesekkr ederim canim bunu dikkate alcam🥰

Benimde rahmim ters şekli normalmiş ama sadece tersmiş doktor hiçbir problem yaratmaz normalden farkı yok demişti bana gebeliğe de engel değil demişti ilk ay hamile kaldım hiçbir zararı yokmuş 😊😊
Evet bana da öyle dedi ilk dediği şey hamile kalmaya engel değil dedi ama üstten ultrosonda kese görünmedi alttan baktı betam 5000 uzeriydi😊

Hayir tabii ki. Çok günah hamileyken oruç tutmak. Ne anlamı var boş yere aç kalacaksın hem karnındaki insanın kul hakkına gireceksin gelişimine engel olarak. Sırf elalem oruç tutmuyo demesin diye, sevap bile olmayan bir şey yapmış oluruz
Çok günah da diyemeyiz günahı sevabı Allah belirler, ben tutmayacağım zaten tutmayı düşünenler varsa uyarmak için sordum. Evet çok tehlikeli ve doktorlar tavsiye etmiyor ama çok günah gibi dini bir tabir de kullanamayız.

Back