• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bizim bebeye yeni bı güncelleme geldi. 2 gündür uykuya direniyor. Gözleri kapanıyor aslında sonra hemen açıyor. Etrafı falan izliyor ağlamıyor. Kucağıma alırsam hemen nazlanip ağlamalar başlıyor, emziriyorum uyukluyor yerine koyunca yine aynı azcik uyuyor gibi sonra etrafı izliyor 🙄
Valla aynisindan.az once yazdim.derdi ne cozemiyorum.gaz sancisina benzer davraniyor ama birebir tam oyle de degil..farkli bir aglama tarzi sanki daha keyfi ne istedigini oda bilmiyor gibii😏🙄

Oğlum da çok kusuyordu gaviscon vermişti doktor ama kullanmak istemedim ben o da hep alt sınırda kilo alarak büyüdü 🙈 ama iri doğduğu için minik durmuyordu, kızım daha 4 kiloyu göremedi çok minnak geliyor bana 🥲 bu mamayı denesem mi sence işe yaradı mı sizde?
Bizede kızım kuvezdeyken gaviscon aldırıyolardı taburculuktan sonra bu doktora geçince o anti reflüyü verdi. Hafifletti kusmalarını ama tamamen kesmedi mucizevi bi ürün değil yani ama benim kızımın reflüsüde ağırdı. Uzun bi süre kullandık doktor sadece strese bağlı reflüsü kalmış dedi ve anti reflüyü kesti. Artık sadece ağlayınca filan kusuyodu çok nadirde olsa hala çok ağlayınca kusuyor. Okadarına şükür ettik artık. Bunda anti reflünün de payı vardı ama o dönem büyümesinin de payı vardı.

Mesela şimdi o dönem notlarıma baktım. Anti reflü kullanırken 650-700 gram civarı alıyormuş ayda.

Ya geçen instada da gördüm bozukluk oluyomus yamuk şekilde bakıyormus bebekler korktum ben de. Bizimki hep yamuk yatiyor🙄
Yamuk mu bakıyorlarmış onu duymamıştım 🤔 şuan bariz bi yalancı göz kayması var ama hemen her bebekte oluyo o ama yamuk bakma varmı nasıl oluyo bilemedim korktum şimdi

cesursavasci cesursavasci nin bir anda geldi gibi hatırlıyorum ben de. Benim bitti gibi olup geldiği oldu evet ama avmdeki ben değildim😅 bu arada ben hala regl olmadım
He karıştırdım ozaman cesurdu o uyarmıştı hatta bitti sanıp rahat takılmayın diye ama sende de olmuştu tekrar başlama 😂

Valla aynisindan.az once yazdim.derdi ne cozemiyorum.gaz sancisina benzer davraniyor ama birebir tam oyle de degil..farkli bir aglama tarzi sanki daha keyfi ne istedigini oda bilmiyor gibii😏🙄
Dün gece de böyleydi. Doydu diye bırakıyorum uyumuyor alıyorum sanki hiç emmemis gibi emiyor 🙄 şimdi dediğin gibi yeni doyurdum altını temizledim yine etrafı izliyordu güncelleme geldi çocuğa 😅

Yamuk mu bakıyorlarmış onu duymamıştım 🤔 şuan bariz bi yalancı göz kayması var ama hemen her bebekte oluyo o ama yamuk bakma varmı nasıl oluyo bilemedim korktum şimdi
Yamuk derken göz olarak değil de boynu yamuk şekilde omurilikte sıkıntı oluyormuş. Yüzündeki simetri falan farklı oluyormuş. Boynu hep bir tarafa yatık şekilde bakıyormus yani yamuk derken ondan bahsediyorum

Allahım ya Bebeği eşime emanet ettim süpürge tutayım dedim.
Bir geldim bebek reflü yatağından beşiğin kenarına yamulmuş düşmüş sesi de çıkmıyor öylece bakıyor eşim de uyumuş 😤😤
Bir de diyor ki dönemiyor nasıl araya girdi bu bebek böyle 🙄
Ben niye uyudum demiyor da

Bir geldim bebek reflü yatağından beşiğin kenarına yamulmuş düşmüş sesi de çıkmıyor öylece bakıyor eşim de uyumuş 😤😤
Aman Allah korumuş bizimki de bu model eşlere güvenilmeyecek gerçekten

Normalde sen öyle yapsan çığlığı basar bebek 😅

Bence tamamen kesilmediyse adet kanaması değildir içerdeki hala var olan tekrar akışa geçmiştir aman iyice temizlensin için daha iyi. Kızlarda da olmuştu o hatta golden-snitch golden-snitch di galiba avm de gelmiş tekrar yoğun şekilde
Benim avmde değil evde geldi o baskasiydi🤣🤣 ama doktora sordum bugün normal dedi birde ilişki sırasında ben başa döndüm sanki ilk defa yapiyo gibi oldu kızlar 🥲tutup onu da sordum normal mi diye o da normal zamanla düzelir dedi djdnrjrjrnjrkrdkdn

Back